Grupuri de exersare - Cursuri și îndrumare în meditație, Qigong și Laya Yoga

Cursuri și îndrumare în meditație, Qigong și Laya Yoga

Când îți place să practici pentru tine, disciplina apare natural

Grupuri de exersare

În plus faţă de cursuri, în fiecare săptămână mai organizez:

Grupuri de exersare în fiecare săptămână
Seri de vindecare gratuite la cerere, dacă sunt persoane care doresc să primească ajutor

DESPRE GRUPURILE DE EXERSARE:
În principiu ele se adresează elevilor sau celor care au studiat deja cu alţi profesori.
Există şi o contribuţie simbolică pe care o găsiţi în pagina aceasta.
Cei care nu au studiat Wuji Gong pot participa înainte la un curs luni sau vineri seară sau la o sesiune individuală. Când exersarea este în weekend, ideal ar fi să vină cu o oră şi jumătate înainte şi lucrăm individual.

Ce facem la grupurile de exersare?
3 lucuri: (1) Creşterea energiei; (2) seria de mişcări Wuji Gong; (3) meditaţie sau contemplare
În plus, vă ajut în mod direct cu anumite probleme de sănătate şi fiecare participant la rândul său îi susţine pe toţi ceilalţi. Putem să îi ajutăm şi pe cei dragi de la distanţă dacă ne cer.

Cum se desfăşoară exersarea?
Timp de o oră şi jumătate practicăm în linişte. Dacă sunt începători, explic pe scurt ce facem. Totuşi, este mult mai bine dacă veniţi măcar la un curs înainte de a veni la exersare. Dacă totuşi veniţi direct, veţi putea face toate exerciţiile fără probleme, dar nu veţi ştii de ce le facem, de ce în acea ordine, etc. La unele s-ar putea să nu aveţi răbdare. Cum se depăşesc cu uşurinţă aceste obstacole – acest lucru îl predau la cursuri. Dacă nu aveţi răbdare sau nu vă puteţi concentra o să vă ajutăm cât putem, dar energetic, nu prin explicaţii. Explicaţiile le ofer la cursuri.

Care este scopul?
Scopul este ca fiecare să plece de acolo cu mai multă energie, suficient ca să-i meargă mai bine toată ziua şi să îi poată ajuta şi pe cei dragi. De asemenea, cultivăm o stare interioară bună, linişte, pace, iubire şi armonie, care să vă ţină toată săptămâna. Tocmai de aceea este bine să practicăm în linişte, ca să avem rezultate mai mari decât dacă am sta de vorbă jumătate din timp.

Un alt scop major este faptul că, după ce exersezi în grup, este mai uşor să practici apoi acasă şi să îţi iasă practica mai bine. Majoritatea oamenilor nu fac nimic acasă. Dar după fiecare grup de practică vor creşte şansele ca participanţii să regăsească şi acasă aceeaşi plăcere, bucurie şi disciplină ca să practice uşor şi fără efort.

Unde şi când?
Toate zonele sunt la pagina contact. În weekend mergem deseori la Pădurea Băneasa.
În timpul săptămânii avem grupuri de practică dimineaţa de obicei în Herăstrău.

Toţi participanţii pot învăţa din mers în timpul exersării:
– poziţii pentru creşterea energiei şi întărirea diferitelor organe
– cum intrăm într-o stare de linişte, dacă nu au mai practicat meditaţia
– Wuji Gong, o serie extrem de puternică de mişcări care durează 15 minute
Participanţii care nu cunosc seria de mişcări Wuji Gong, dacă vin direct la practică va trebui să achite în avans şi un curs, pentru că altfel e posibil să îşi facă o impresie greşită participând numai la exersare, unde nu explic decât foarte puţin.

La exersări, rugămintea este să îi ajutaţi pe ceilalţi cultivând o stare interioară bună. Dacă nu vă străduiţi în acest sens s-ar putea să nu simţiţi nici voi susţinerea din partea lor.

Inspiraţie pentru cei interesaţi de exersări:
Cântecul Gaiei – un imn dedicat Mamai Pământ ce apare pe albumul Aethos al lui Tom Kenyon
Sfera Aurie – o meditaţie taoistă de vindecare
Wuji Gong şi cele 7 corpuri subtile – o prezentare cu Andrew Fretwell.

CONDIŢII pentru participanţii la grupurile de exersare

Pentru toată lumea:
Este important să îi ajutaţi pe ceilalţi prin starea interioară.
De aceea este importantă starea pe care o alegeţi şi o cultivaţi pe durata exersării.
Îi puteţi ajuta pe ceilalţi şi prin energia pe care o aduceţi prin practică.

Pentru cei care primesc ajutor gratis (având o situatie dificilă sau o problemă de sanatate):
1. Ei pot veni fara sa dea nimic, dar în cazul acesta trebuie să AJUNGĂ efectiv la minumum 3 grupuri pe lună. Astfel se pot vindeca mai rapid. Fiecare din noi, prin participarea şi prezenţa sa, îi ajută pe ceilalţi şi, de aceea, este susţinut la rândul său de către Cer.
2. Ajutaţi-mă să vă ajut şi ajutaţi-i pe ceilalţi participanţi repetând acasă forma Wuji Gong. Dacă nu ştiţi mişcările, e greu să beneficiaţi de energia imensă adusă prin practica de grup. Cu cât suntem mai mulţi care ştim forma, cu atât îi putem ajuta mai mult pe cei noi.

Cu un SHARE mă ajuți să ofer inspirație mai multor oameni

CADOU: 5 exerciții speciale

Am pregătit pentru tine 5 exerciții pe care le poți învăța fără profesor, prin care poți să-ți crești energia, să-ți întărești imunitatea și să te echilibrezi fizic, emoțional și mental, luând astfel decizii mai bune. Abonează-te la newsletter și le vei primi în primul e-mail, urmate de multe alte informații și resurse utile.

Da, vreau să le încerc!

Subiecte abordate

Curs online de Wuji Gong

Vrei sa vezi gratuit prima parte a cursului meu online de Wuji Gong?

Hai sa vorbim putin despre tine si ce probleme iti doresti sa depasesti prin aceste practici. Vom avea o convorbire de 15min. la telefon sau pe Zoom. Iti ofer si cateva solutii practice, apoi iti trimit prima parte din curs. Daca te hotarasti sa te inscrii in 3 zile la cursul complet, vei avea o reducere.

> Mergi la contact

Azi nu e nevoie să urci un munte ca să afli unele din cele mai eficiente tehnici de Qigong. Am pregătit 5 exerciții pentru tine pe care le poți practica îndată ce le-ai citit.

Primește exercițiile și alte "secrete" pe e-mail