Contact - Cursuri și îndrumare în meditație, Qigong și Laya Yoga

Cursuri și îndrumare în meditație, Qigong și Laya Yoga

Când îți place să practici pentru tine, disciplina apare natural

Contact

Vrei să te învăț GRATUIT cum să ai disciplină în practică?

In luna noiembrie, dupa fiecare lectie individuala, ofer elevilor mei o sedinta gratuita (in alta zi) de o ora in care vorbim despre disciplina sau cum sa te tii de practica pe care ti-ai propus-o cu usurinta. Acest lucru te poate ajuta sa te tii si de antrenamentul tau de fitness sau de obiceiurile alimentare pe care vrei sa le introduci in viata ta. Te voi ajuta atat cu tehnici de coaching clasic si NLP cat si oferindu-ti recomandari si strategii care te pot ajuta enorm si trucuri energetice si spirituale care sa te ajute sa iti fie usor.

Daca facem o singnura sedinta individuala de curs, dupa care vii numai la exersari individuale (unde practicam impreuna si vorbim mai putin), vom sta putin mai mult de o ora si vom face acelasi lucru, chiar daca sunt doar exersari.

Scrie-mi la dan@neiqigong.ro și îți voi răspunde de pe adresa mea personală.

Sau sună-mă la 0745151227. Ma poți suna oricând înainte de ora 20, nu trebuie să-mi dai mesaj înainte să mă întrebi. În caz că sunt cu un elev sau nu pot vorbi în acel moment, cel mai bine îmi lași un mesaj ca să știu despre ce este vorba și să te sun înapoi.

Mai jos găsiți harta orientativă a locului unde practicăm cel mai des în București, în parcul Herăstrău.

Precizări:
– individual, putem lucra în oricare parc din București sau online
– dacă ești din alt oraș e posibil la un moment dat să trec prin orașul tău sau într-un oraș mare din apropierea ta
– vezi și când și cum putem practica împreunla munte
– am un curs online de Wuji Gong

Vrei să obții rezultate reale?

Fie că ești din București sau nu, modul ideal de lucru de fapt nu este să ne întâlnim o dată sau de 2 ori, ci un program personalizat 1 la 1 în care să te ajut să obții rezultate reale, nu doar informații și tehnici care să rămână doar în memorie sau pe hârtie. Aruncă un ochi pe pagina aceasta și, dacă te atrage, putem vorbi 20-30 de minute la telefon sau pe Zoom să vedem cum te pot ajuta și să îți dau și niște soluții concrete la problemele despre care îmi povestești.

Azi nu e nevoie să urci un munte ca să afli unele din cele mai eficiente tehnici de Qigong. Am pregătit 5 exerciții pentru tine pe care le poți practica îndată ce le-ai citit.

Primește exercițiile și alte "secrete" pe e-mail