Contact

Cursuri și îndrumare în meditație, Qigong și Laya Yoga

Când îți place să practici pentru tine, disciplina apare natural

Contact

Mai jos găsiți harta orientativă a locului unde practicăm în București, în parcul Herăstrău. Dacă ești din alt oraș scrie-mi ca să afli când și cum putem practica la munte.

Cursul despre disciplină de miercuri seară se ține la cabinetul de osteopatie de pe Bd. Mareșal Averescu (zona Arcului de Triumf). Cabientul este la stradă, ușor de găsit și ne permite să lucrăm tehnicile de meditație și să avem o atmosferă mai liniștită. Practica în aer liber îi ajută pe începători să simtă energia, dar practica în interior ne ajută să ne concentrăm și să ne aducem atenția în interior.

Cu ce îţi pot fi de folos?

Sunt aici să vă răspund la orice întrebări despre cursuri, practică sau vindecare. În afara cursurilor eu ofer de asemenea consilere şi terapie. Spuneţi-mi cu ce vă pot ajuta.

Contact:

Scrie-mi la dan@neiqigong.ro și îți voi răspunde de pe adresa mea personală.

Sau sună-mă la 0745 151 227 înainte de ora 18. În caz că sunt cu un elev sau nu pot să răspund în acel moment, cel mai bine îmi lași un sms ca să știu despre ce este vorba și să te sun înapoi.

Indicații pentru cei care vin la cabinetul de pe Bd. Mareșal Averescu:
Locația o vom discuta la telefon, dar ca să vă faceți o idee cum se ajunge și cât faceți până acolo:

Este la jumătatea drumului între Arcul de Triumf și intersecția cu Turda.
Se poate parca chiar pe trotuar în fața cabinetului. Sau se poate parca oriunde pe partea opusă a Bd. Averescu sau pe străduțele alăturate.

Cu transportul în comun se poate veni de la metrou Aviatorilor cu orice autobuz o stație până la Arcul de Triumf, și apoi pe jos 5-7 minute, sau cu autobuzul 300 de la Victoriei și apoi pe jos 2-3 minute.
Din Drumul Taberei se ajunge cu tramvaiul 41, și apoi 1 minut pe jos.

Azi nu e nevoie să urci un munte ca să afli unele din cele mai eficiente tehnici de Qigong. Am pregătit 5 exerciții pentru tine pe care le poți practica îndată ce le-ai citit.

Primește exercițiile și alte "secrete" pe e-mail