Schimbul energetic pentru serviciile pe care le ofer - Cursuri și îndrumare în meditație, Qigong și Laya Yoga

Cursuri și îndrumare în meditație, Qigong și Laya Yoga

Când îți place să practici pentru tine, disciplina apare natural

Schimbul energetic pentru serviciile pe care le ofer

Dacă vrei să te îndrum ca să obții rezultate, să înveți să-i ajuți pe alții, să obții nu doar energie (putere), ci și echilibru și să înveți tehnicile spirituale (prin care rezultatele sunt mult mai rapide decât prin Qigong), atunci îndrumarea este gratuită. În schimb, pentru cursuri există un schimb întrucât niciodată nu știu dacă celălalt chiar va aplica ceea ce învață.

Este important să precizez că la mine, cursurile nu presupun doar exersarea unor mişcări – la fiecare curs se învaţă ceva nou şi ofer coaching şi informaţii pe care în mod normal le-ai putea afla numai mergând la câte o consultaţie separată cu un nutriţionist, un antrenor de fitness, un psihoterapeut, un acupuncturist şi un specialist în Feng Shui, de exemplu.

La cursurile de grup, contribuţia pentru fiecare sesiune este 25 de lei.
Uneori după curs facem separat și anumite tehnici mai avansate despre care puteți citi aici.

Sesiunile individuale de Qigong sau Terapie
În cazul în care persoana nu îşi permite, terapia este gratuită.
Cursurile individuale sunt 80 de lei şi lucrăm cam o oră şi jumătate.
Putem să ne întâlnim înainte ca să ne cunoaştem şi putem lucra în aer liber sau în interior.
Sesiunile individuale de Consiliere*
150 de lei, durează o oră şi putem lucra numai la cabinet

Înscrieri la 0745 151 227 sau dan@neiqigong.ro – e important să am numărul vostru de telefon dacă apare ceva neprevăzut.

Poţi studia cu mine indiferent de posibilitățile tale și te pot ajuta cu drag dacă:
– nu îţi permiţi deloc (caz în care îţi voi da anumite provocări şi teme)
– nu prea îţi permiţi (caz în care vei lăsa o donaţie şi te voi învăţa numai dacă practici)

* Diferenţa dintre o sesiune individuală de Qigong şi una de Consiliere este că la Qigong ne focusăm pe soluţii şi nu pe probleme, pe rezolvarea cauzei şi nu pe rezolvarea detaliilor superficiale. În plus, orice sesiune de Qigong include şi o parte de exersare. De asemenea, nu vom aborda mai mult de un subiect major într-o sesiune de Qigong (cum ar fi organele interne, vindecarea sau meridianele) şi nu ne vom împrăştia. Totuşi, sunt apreciate întrebările despre subiecte cum ar fi relaţiile, nutriţia şi provocările voastre dacă sunt practice şi punctuale. Daca vrei rapid sa gasesti o solutie la o problema punctuala iti recomand sa alegi consilierea pentru că nu o să ai răbdare la curs.

Cu un SHARE mă ajuți să ofer inspirație mai multor oameni

CADOU: 5 exerciții speciale

Am pregătit pentru tine 5 exerciții pe care le poți învăța fără profesor, prin care poți să-ți crești energia, să-ți întărești imunitatea și să te echilibrezi fizic, emoțional și mental, luând astfel decizii mai bune. Abonează-te la newsletter și le vei primi în primul e-mail, urmate de multe alte informații și resurse utile.

Da, vreau să le încerc!

Subiecte abordate

Curs online de Wuji Gong

Vrei sa vezi gratuit prima parte a cursului meu online de Wuji Gong?

Hai sa vorbim putin despre tine si ce probleme iti doresti sa depasesti prin aceste practici. Vom avea o convorbire de 15min. la telefon sau pe Zoom. Iti ofer si cateva solutii practice, apoi iti trimit prima parte din curs. Daca te hotarasti sa te inscrii in 3 zile la cursul complet, vei avea o reducere.

> Mergi la contact

Azi nu e nevoie să urci un munte ca să afli unele din cele mai eficiente tehnici de Qigong. Am pregătit 5 exerciții pentru tine pe care le poți practica îndată ce le-ai citit.

Primește exercițiile și alte "secrete" pe e-mail