Dacă vrei să te vindeci de o afecţiune specifică

Cursuri și îndrumare în meditație, Qigong și Laya Yoga

Când îți place să practici pentru tine, disciplina apare natural

Dacă vrei să te vindeci de o afecţiune specifică

Scriu acest articol pentru cei care consultă pagina despre cursuri.

<< Înapoi la pagina principală a cursurilor

Dacă vreţi să vă ajut eu prin terapie, consultaţi pagina aceasta.

Dacă preferaţi însă să învăţaţi, vă prezint mai jos câteva din aspectele importante legate de vindecarea unor afecţiuni concrete prin Qigong şi tehnicile pe care le predau.

În primul rând, indiferent de afecţiune şi de practica pe care o urmaţi, este foarte important să beţi apă de calitate pentru a vă vindeca. Din spusele maeştrilor mei, contează de 4 ori mai mult hidratarea decât nutriţia, căci apa ajută la transportul nutrienţilor. Mai ales iarna e important sa incalziti un pic apa ca sa fie asimilata mai usor, dar in “bain-marie”, nu in oala de inox caci se de-ionizeaza. Puteti pune chiar si paharul de sticla intr-o oala cu apa, atata timp cat nu incalziti foarte tare apa.

Apoi, dacă veniţi la mine ca să învăţaţi, şi nu ca să vă ajut eu prin terapie, e important să aveţi răbdare. Graba e unul din cei mai mari inamici ai sanatatii, pentru ca linistea este conditia de baza conform Medicinei Chineze. Si eu ma grabesc. Dar nu tot timpul. In timpul sesiunilor noastre, va fi foarte important sa aveti rabdare, intrucat tehnicile noastre se vor adresa deseori CAUZEI problemei, si nu direct problemei care va preocupa. Pe masura ce o sa dobanditi tot mai multa usurinta, veţi putea aplica eficient şi tehnici specifice pentru anumite organe interne sau afecţiuni. Dar intai e nevoie sa invatati cum sa aveti putere, iar una din conditii ca sa avem rezultate terapeutice este o stare stabila de linsite.

– Qigong-ul ajută mai ales în vindecarea afecţiunilor cronice
– în fazele acute e bine să combinăm practica şi cu apelarea la un medic, terapeut sau maestru
– cea mai utilă tehnică pentru voi este observarea corpului stând întinşi, tehnică prin care corpul intră într-o stare de refacere şi vindecare accelerată

Aşadar, gândiţi-vă bine dacă vreţi să ÎNVĂŢAŢI sau vreţi să vă ajut eu, ca terapeut.

Dacă vreţi să primiţi ajutor, dar alegeţi să veniţi să învăţaţi, s-ar putea să fiţi nemulţumiţi pentru că eu o să vă învăt CE SĂ FACEŢI ACASĂ; vom şi practica împreună, dar nu suficient ca să vă îndreptaţi coloana vertebrală sau ca să scăpaţi definitiv de o afecţiune cronică, de exemplu. Abia când veţi face şi acasă 5-10 minute pe zi, se va putea spune că practica noastră împreună este suficientă ca să vă ajute în vindecare, în condiţiile în care noi vom practica aproximativ o oră la fiecare sesiune.

Cam o dată pe lună organizez şi grupuri de vindecare oferite în dar. Cel din ianuarie 2016 va fi probabil pe 22 sau săptămâna cealaltă.

Cu un SHARE mă ajuți să ofer inspirație mai multor oameni

Articol publicat în categoria: Fizic

CADOU: 5 exerciții speciale

Am pregătit pentru tine 5 exerciții pe care le poți învăța fără profesor, prin care poți să-ți crești energia, să-ți întărești imunitatea și să te echilibrezi fizic, emoțional și mental, luând astfel decizii mai bune. Abonează-te la newsletter și le vei primi în primul e-mail, urmate de multe alte informații și resurse utile.

Da, vreau să le încerc!

Subiecte

Recomandări:

Azi nu e nevoie să urci un munte ca să afli unele din cele mai eficiente tehnici de Qigong. Am pregătit 5 exerciții pentru tine pe care le poți practica îndată ce le-ai citit.

Primește exercițiile și alte "secrete" pe e-mail