• Home
 • Cursuri şi exersări
 • Consiliere
 • Astrologia Chineză BaZi
 • Terapie
 • Articole | Resurse
 • Despre mine
 • Contact
 • Web Design - Dan Mihăescu | VEZI PORTOFOLIUL MEU

  

  Cadou PDF: Află cum cum poţi să te odihneşti mai bine şi ai armonie în relaţii folosind direcţiile din Feng Shui

  Primeste-l prin newsletter alaturi de alte bunatati

  Vitalitatea şi Apa Vie

  Aici veţi găsi toate articolele despre hidratare, uleiuri esenţiale şi nutriţie. De asemenea, câteva articole despre două suplimente pe care cei mai buni terapeuţi care m-au învăţat le recomandă pacienţilor lor: produsele pentru apa vie, iar pentru cei care vor maximum de sănătate sau să se vindece de o boală gravă: ASEA şi ORMUS.

  Articolul despre hidratare şi apa vie
  Articolul despre ORMUS
  Articolul despre ASEA

  Pulberi naturale şi alte suplimente:
  Uleiurile esenţiale ne pot ajuta să ne creştem vitalitatea, concentrarea, să scăpăm de paraziţi şi unele sunt chiar antibiotice extraordinar de puternice şi fără efecte adverse. Mai multe aici.
  Pulberi naturale de Spirulină, Wheatgrass, Gigko Billoba, Aloe Vera, Măceşe puteţi comanda de pe CrudsiSanatos.ro folosind cuponul de reducere Qigong.
  Recomand ca supliment universal şi tinctura de plante de la Cozac Plant care conţine chiar şi genţiană. Au un magazin în Bucureşti pe str. Mircea Vulcănescu.

  Pe scurt despre hidratare:

  Hidratarea optima cu apa vie de cea mai buna calitate este cam cel mai important lucru pentru sanatate si pentru a putea acumula energie. Acest lucru l-am constatat si il aplicam constant in practica atat eu, cat si cei mai buni profesori pe care i-am intalnit. Este sfatul pe care il dau foarte des cei mai eficienti terapeuti pe care i-am cunoscut, in orice afectiune. Apa transporta toti nutrientii, deci indiferent cat de buna e hrana pe care o mancam, e nevoie sa fim hidratati ca nutrientii sa isi poata face treaba. Apa ne ajuta sa ne mentinem elastice pielea si vasele de sange. Tot ea sustine creierul, sanatatea articulatiilor, rinichii (care in Medicina Chineza se stie ca sustin sanatatea oaselor) si ficatul (care sustine sanatatea ligamentelor).

  Tot apa este cea care ne permite sa putem acumula energie!

  Am practicat 5 ani Qigong, Taiji si Reiki si am avut multi profesori buni. Momentul în care am început cu adevărat să acumulez energie a fost momentul în care am aflat că, dacă nu ai apa in tine, energia nu intră şi mai ales, nu rămâne în corp.

  Produsele pe care le folosesc pentru prepararea apei vii:

  folosesc filtrul de la ShungitMagazin cu carbon activ, shungit şi argint pentru purificarea apei de la robinet – cost: 10 bani / litrul – îl găsiţi aici cu reducere dacă veniţi din partea mea
  pun chipsuri de Shungit în sticlele în care ţin apa pentru a-i reda structura de apă vieş ele şi purifică apa
  folosesc un produs pentru îmbunătăţirea absorbţiei celulare a apei
  folosesc un alt produs pentru ionizare şi înmiirea potenţialului antioxidant
  – (opţional) pliculeţele de praf coralier Coral Mine

  Cine mai foloseşte produsele aceste?
  Unul din cei mai mari sportivi români, cu o rezistență de invidiat.
  Terapeuţii cei mai buni cu care am lucrat le recomandă.
  Primul meu profesor de Tai Chi le folosea de asemenea.

  Apa trebuie ţinută în sticle de sticlă sau material non-reactiv (sticle Nalgene pentru drumeţii montane, din plastic fără BPA şi PVC, compuşi toxici greu de eliminat odată introduşi în organism).
  Eu fierb apa sau o încălzesc numai în cratiţe de ceramică (cu fund de metal dar interiorul complet acoperit cu ceramică) pentru a nu sărăci apa în ioni negativi. Iarna, dacă apa e rece e bine să o încălziţi în bain-marie pentru a o bea mai uşor. Încălzirea apei face un lucru similar cu produsul Hydracel, adică micşorează tensiunea de suprafaţă a apei şi o face mai asimilabilă.

  Apa vie si hidratarea

  Eu nu spun că, după ce studiaţi bine de tot aceste produse, ar trebui să le luaţi. Categoric vă spun să NU le luaţi FĂRĂ a vă documenta bine. Dar vă recomand să citiţi despre ele şi să luaţi o decizie informată, ca să nu rataţi şansa de a folosi (dacă doriţi) aceste produse ale căror beneficii pot fi foarte mari, egale cu beneficiile practicii Qigong, mai ales pentru cei care momentan nu sunt în formă maximă.

  Trebuie să ascultăm Liniştea, chiar dacă nimic nu ne vorbeşte şi nimic nu ne răspunde, chiar dacă totul în noi pare stupid şi inert. Liniştea dă întotdeauna roade, dar fructele ei deseori apar în afara perioadelor noastre de linişte, în cele mai neaşteptate momente.

  - The Opening of the Way
  de Isha Shwaller de Lubicz

  Categorii:

  Categorii speciale:

  Articole pentu practicanţi

  Articole despre remedii tradiţionale