Lucreaza 1 la 1 cu mine într-un program prin care să obții rezultate concrete - Cursuri și îndrumare în meditație, Qigong și Laya Yoga

Cursuri și îndrumare în meditație, Qigong și Laya Yoga

Când îți place să practici pentru tine, disciplina apare natural

Lucreaza 1 la 1 cu mine într-un program prin care să obții rezultate concrete

Dacă vrei să îți crești energia, să te echilibrezi sau să înveți cum să practici perseverent și să te vindeci de anumtie afecțiuni prin Qigong, meditație și alte tehnici, te invit să discutăm despre programul meu 1 la 1 dedicat celor care vor cu adevărat rezultate.

Ședințele individuale de sine stătătoare nu te ajută foarte mult dacă vor trece luni sau chiar ani până când vei începe cu adevărat să practici constant – nu mult, dar măcar 20-30 de minute pe zi. Este adevărat că în fiecare sesiune eu te pot învăța o tehnică prin care poți să obții foarte mult, deseori chiar pe mai multe planuri diferite. De exemplu, printr-o singură poziție prin care îți crești energia poți să devii și mai curajos sau să ai mi multă încredere în tine când ai de făcut ceva dificil la serviciu. Dar dacă trece prea mult timp până la a doua ședință sau dacă întâmpini obstacole și nu discuți cu mine sau cu altcineva despre cum să le depășești, s-ar putea să nu reușești să o aplici.

Eu le spuneam deseori elevilor că pot să mă întrebe oricând au nelămuriri, dar mulți se jenează să întrebe tocmai pentru că nu au practicat și se gândesc că întâi trebuie să practice, ca să poată să pună întrebări.

De aceea, am decis să creez un program în care includ din start ceea ce eu oricum ofeream fiecărui elev, și anume întâlniri scurte săptămânale, online, în care să discutăm despre cum faci progrese mai ușor, cum depășești dificultățile și, dacă nu ai întrebări, să îți mai spun și alte tehnici și trucuri utile care te ajută în practică.

Și pentru că programul este la început, aceste ședințe de consiliere nu vor costa nimic. Important pentru mine este să te ajut să obții rezultate.

Iată mai jos ce cuprinde programul meu intensiv (care poate fi și personalizat, în urma unei discuții cu fiecare elev). Pretul nu il voi mentiona aici, dar este foarte apropiat de costul a 4 lectii individuale.

Te poti inscrie in program numai in urma unei discutii individuale de aproximativ 30 de minute pe Zoom sau la telfon, in care sa inteleg cum te pot ajuta, care sunt problemele cu care te confrunti (oboseala, insomnie, stres?), convorbire in care iti voi oferi deja si cateva solutii practice concrete, exact ca cele pe care ti le pot oferi in timpul sesiunilor de consiliere din program.

Ce cuprinde programul:

Cursul online de Wuji Gong
Cursul online cu pozițiile pentru întărirea energiei și sănătății organelor
Lecții video – 12 exerciții de dechidere a meridianelor și centrilor + 6 tehnici de respirație
3 lecții individuale fizice sau online*
4 ore de consiliere (saptamanal cate 3 intalniri de 20 de minute)
Analiza hartii natale prin astrologia chineza BaZi
Susținere energetică și spirituală – pentru a-ți forma mai ușor obiceiurile dorite și a elimina auto-sabotajul
Cadou – initierea in gradul 1 de Reiki**
Aplictia mea web care te insoteste in unele practici cu resurse utile
Piese de meditatie create de mine care te ajuta sa intri in starea Alpha sau Theta
Tabelul meu inteligent cu nutrienti care te ajuta sa iti intaresti vitalitatea prin nutritie
Acces intr-un grup privat de Telegram doar pentru elevii cu care lucrez sau am lucrat in acest program
Acces la oricare curs sau exersare Qigong organizate pe parcursul lunii
Votul tau va influenta mult cand pun exersarile de grup***

*Cursul online de Wuji Gong este foarte temeinic si te ajuta sa inveti miscarile usor, fiind impartit pe clipuri punctuale pentru cate 2-3 miscari, pe care le poti viziona si cu incetinitorul daca vrei. In plus, in curs voi explica miscarile in 2 variante diferite, pentru 2 stiluri de invatare. Vorbesc si despre cum sa intri in meditatie dupa ce termini forma si te invat chiar si un blocaj din Tai Chi-ul martial.

Cel mai probabil cursul online te va ajuta mai mult decat 2 sedinte individuale, pentru ca deseori elevii amana exersarea miscarilor si le uita. Daca ti-as preda miscarile din Wuji Gong individual, primele 2 sesinte de curs ar trebui sa facem mai mult asta, si tot e posibil sa mai uiti cate ceva.

**Legat de initierea Reiki, daca te tii de treaba si ai rezultate, pe care esti dispus(a) sa le impartasesti cu abonatii mei printr-un video sau o scurta conversatie cu mine pe Zoom pe care sa fii de acord sa o si inregistram, iti pot oferi initierea in toate gradele, adica maestria Reiki, ceea ce iti va permite sa ii initiezi la randul tau pe toti cei dragi care vor si sunt deschisi spre astfel de practici. Sunt profesori care impart Reik-ul in 3 sau chiar 4 grade si pretul pentru gradul final poate fi si 150 de euro!

***Ma voi stradui ca cel putin o exersare de grup pe saptamana sa fie intr-un interval cand poti si tu, din cateva intervale care sa fie rezonabile si pentru altii, cum ar fi L-V si sa terminam pana la 9, L-V dupa ora 18, S-D sa inceapa intre 10 si 14. Daca tu spui “eu pot numai joi de la 7:30”, una din intalniri probabil va fi atunci. Daca spui ca vrei de la ora 6, asa nu se poate, pentru ca la ora 6 nu va veni probabil nimeni altcineva. Dar daca altii care nu sunt in programul individual vor sa facem de la 8:30 la 9:30, tu vei avea prioritate si ii voi chema si pe ei de la 7:30 chiar daca le e lene 🙂

Cu un SHARE mă ajuți să ofer inspirație mai multor oameni

CADOU: 5 exerciții speciale

Am pregătit pentru tine 5 exerciții pe care le poți învăța fără profesor, prin care poți să-ți crești energia, să-ți întărești imunitatea și să te echilibrezi fizic, emoțional și mental, luând astfel decizii mai bune. Abonează-te la newsletter și le vei primi în primul e-mail, urmate de multe alte informații și resurse utile.

Da, vreau să le încerc!

Subiecte abordate

Curs online de Wuji Gong

Vrei sa vezi gratuit prima parte a cursului meu online de Wuji Gong?

Hai sa vorbim putin despre tine si ce probleme iti doresti sa depasesti prin aceste practici. Vom avea o convorbire de 15min. la telefon sau pe Zoom. Iti ofer si cateva solutii practice, apoi iti trimit prima parte din curs. Daca te hotarasti sa te inscrii in 3 zile la cursul complet, vei avea o reducere.

> Mergi la contact

Azi nu e nevoie să urci un munte ca să afli unele din cele mai eficiente tehnici de Qigong. Am pregătit 5 exerciții pentru tine pe care le poți practica îndată ce le-ai citit.

Primește exercițiile și alte "secrete" pe e-mail