Cursuri și îndrumare în meditație, Qigong și Laya Yoga

Când îți place să practici pentru tine, disciplina apare natural

Cursuri şi coaching în lucrul cu energia la munte

Ofer de asemenea cursuri individuale şi de grup la munte, pentru cei care sunt cu adevărat motivaţi să înveţe. De aceea, pentru cei care sunt din alte oraşe, ne putem întâlni într-o localitate de munte cum ar fi Buşteni şi să facem, cum ar fi, 3 sesiuni individuale legate, şi ar putea fi două zile la rând. Acest lucru se poate face în 2 moduri:
– fie cursanţii vin întâmplător la munte în aceeaşi zonă ca şi mine, cu familia lor etc.
– fie elevul vine special ca să lucreze cu mine, caz în care e nevoie să lucrăm întâi la telefon ca să poată vedea dacă rezonează cu modul meu de lucru şi doreşte să întreprindă o astfel de călătorie.
În principiu, vom sta împreună la munte atâta timp cât lucrăm. Poate vom bea un ceai sau vom mânca ceva după sesiuni sau între ele. Dar fiecare va fi la munte pe cont propriu. Dacă persoana vine singură, ar fi o ocazie potrivită pentru a petrece un timp departe de alţii şi de agitaţia serviciului, pentru a se bucura de munte, de linişte, a-şi pune ordine în gânduri.

Locaţia va fi probabil o localitate între Sinaia şi Cheia, şi putem lucra fie într-un parc din localitatea respectivă, fie într-o pădure alături, fie putem merge cam jumătate de oră pe un traseu pentru a ajunge într-un loc mai curat. Vom discuta şi pe drumul de dus, şi pe drumul de întors, vom face exerciţii de respiraţie, vom vorbi de alegerea unui loc cât mai benefic pentru practică, etc.

Cu un SHARE mă ajuți să ofer inspirație mai multor oameni

Află noutățile

Poți primi articolele noi prin e-mail - afli lucruri utile pentru tine și cei dragi și mă susții, ajutându-mă să-i ajut pe alții.

Subiecte

Primește noutățile prin e-mail