Vitalitate prin nutriție și hidratarea cu apă vie - Cursuri și îndrumare în meditație, Qigong și Laya Yoga

Cursuri și îndrumare în meditație, Qigong și Laya Yoga

Când îți place să practici pentru tine, disciplina apare natural

Vitalitate prin nutriție și hidratarea cu apă vie

Dacă bei apă suficientă și de calitate, practica ta energetică va merge mult mai bine.

Aici veţi găsi toate articolele despre hidratare, uleiuri esenţiale şi nutriţie. De asemenea, câteva articole despre două suplimente pe care cei mai buni terapeuţi care m-au învăţat le recomandă pacienţilor lor: produsele pentru apa vie, iar pentru cei care vor maximum de sănătate sau să se vindece de o boală gravă: ASEA şi ORMUS.

Articolul despre hidratare şi apa vie
Articolul despre ORMUS
Articolul despre ASEA

Pulberi naturale şi alte suplimente:
Uleiurile esenţiale ne pot ajuta să ne creştem vitalitatea, concentrarea, să scăpăm de paraziţi şi unele sunt chiar antibiotice extraordinar de puternice şi fără efecte adverse. Mai multe aici.
Pulberi naturale de Spirulină, Wheatgrass, Gigko Billoba, Aloe Vera, Măceşe puteţi comanda de pe CrudsiSanatos.ro folosind cuponul de reducere Qigong.

Pe scurt despre hidratare:

Hidratarea optima cu apa vie de cea mai buna calitate este cam cel mai important lucru pentru sanatate si pentru a putea acumula energie. Acest lucru l-am constatat si il aplicam constant in practica atat eu, cat si cei mai buni profesori pe care i-am intalnit. Este sfatul pe care il dau foarte des cei mai eficienti terapeuti pe care i-am cunoscut, in orice afectiune. Apa transporta toti nutrientii, deci indiferent cat de buna e hrana pe care o mancam, e nevoie sa fim hidratati ca nutrientii sa isi poata face treaba. Apa ne ajuta sa ne mentinem elastice pielea si vasele de sange. Tot ea sustine creierul, sanatatea articulatiilor, rinichii (care in Medicina Chineza se stie ca sustin sanatatea oaselor) si ficatul (care sustine sanatatea ligamentelor).

Tot apa este cea care ne permite sa putem acumula energie!

Am practicat 5 ani Qigong, Taiji si Reiki si am avut multi profesori buni. Momentul în care am început cu adevărat să acumulez energie a fost momentul în care am aflat că, dacă nu ai apa in tine, energia nu intră şi mai ales, nu rămâne în corp.

Azi nu e nevoie să urci un munte ca să afli unele din cele mai eficiente tehnici de Qigong. Am pregătit 5 exerciții pentru tine pe care le poți practica îndată ce le-ai citit.

Primește exercițiile și alte "secrete" pe e-mail

0
Ai intrebari sau curiozitati? Scrie in comentarii!x
()
x