Uleiurile esenţiale - Cursuri și îndrumare în meditație, Qigong și Laya Yoga

Cursuri și îndrumare în meditație, Qigong și Laya Yoga

Când îți place să practici pentru tine, disciplina apare natural

Uleiurile esenţiale

Uleiurile esenţiale un ajutor preţios pentru corp, minte şi spirit. Ele ne oferă una din cele mai rapide metode de echilibrare a emoţiilor şi îmbunătăţire a stării de spirit (ceea ce noi numim “vibraţie” în lumea practicilor energetice precum Qigong sau Reiki). Vibraţia personală sau calitatea energiei influenţează totul în viaţa noastră, de la oportunităţile pe care le avem la oamenii care ne taie calea şi emoţiile pe care suntem capabili să le experimentăm. O picătură de ulei esenţial pusă în palme, după care frecăm palmele şi inspirăm de 10-20 de ori, face minuni în acest sens.

Folosirea uleiurilor esenţiale

Ele pot fi folostie în aromaterapie, pe piele pentru vindecarea unor probleme sau în timpul masajului, iar uleiurile cu adevărat de calitate pot fi folosite şi intern, pentru eliminarea paraziţilor sau tratarea infecţiilor, precum şi pentru proprietăţile lor curative sau de combatere a oboselii.

Armoaterapie
Uleiurile esenţiale se folosesc cel mai des într-o candelă cu lumânare, deşi producătorii de uleiuri de calitate superioară recomandă folosirea unui aparat special cu ultrasunete care transformă apa şi uleiurile în vapori fini, fără a le încălzi.

Aplicarea pe piele
Uleiurile esenţiale pot fi folosite şi pe piele, pentru:
– relaxare sau vindecare (în masaj)
– vindecarea unor eczeme sau prevenirea infecţiilor
– îndepărtarea ţânţarilor şi al altor insecte

Intern
Dacă sunt de înaltă calitate şi se specifică faptul că pot fi folosite intern, ele se pot lua cu apă sau cu o linguriţă de miere. Cunosc terapeuţi foarte buni din Bucureşti care au ajutat oameni (şi copii) să depăşească afecţiuni grave cu ajutorul uleiurilor esenţiale.

Puteţi lua de la mine uleiuri esenţiale de la Vivasan, una din firmele cu uleiuri esenţiale de calitate superioară, dar nu atât de scumpe ca cele de la doTerra sau Young Living. Firma este foarte mare, însă ei vând mai mult în Rusia şi alte ţări, de aceea la noi nu sunt atât de cunoscuţi. Dar spre deosebire de celelalte două firme, ei au sediu în România şi, dacă sunteţi din Bucureşti, puteţi să le luaţi direct fără să mai plătiţi transport. Puteţi să vă înscrieţi la recomandarea mea – ei au sediu în Bucureşti la Perla. Mai ales pentru uleiurile care sunt făcute din coaja unor fructe (portocală, lămâie), eu prefer să iau ceva mai scump dar mai sigur. Vă trimit lista de preţuri pe e-mail şi vă pot oferi şi alternative mai ieftine la cerere. Întotdeauna încerc să ajut oferind fiecăruia cea mai bună alternativă pentru acea persoană, indifernet dacă eu am sau nu un câştig în acest fel.

Ce am folosit eu:
– lavandă pentru liniştire, fiind şi un bun antibacterian şi util pentru piele
– portocală şi ienupăr (uleiul se face din boabe, nu din ace) pentru energie
Cel de lămâie este foarte bun pentru detoxifierea ficatului de exemplu.
Există şi un uleiu din 33 de plante, precum şi diferite suplimente nutritive, iar la sediu se pot face şi consultaţii cu o doamnă doctor, care ţine şi seminarii despre folosirea uleiurilor esenţiale.

Aici e un articol scris de terapeutul care m-a învăţat despre importanţa nutriţiei, el ştiind cel mai multe despre alimentaţie, genetică şi remediile din plante.

Cu un SHARE mă ajuți să ofer inspirație mai multor oameni

CADOU: 5 exerciții speciale

Am pregătit pentru tine 5 exerciții pe care le poți învăța fără profesor, prin care poți să-ți crești energia, să-ți întărești imunitatea și să te echilibrezi fizic, emoțional și mental, luând astfel decizii mai bune. Abonează-te la newsletter și le vei primi în primul e-mail, urmate de multe alte informații și resurse utile.

Da, vreau să le încerc!

Subiecte abordate

Curs online de Wuji Gong

Vrei sa vezi gratuit prima parte a cursului meu online de Wuji Gong?

Hai sa vorbim putin despre tine si ce probleme iti doresti sa depasesti prin aceste practici. Vom avea o convorbire de 15min. la telefon sau pe Zoom. Iti ofer si cateva solutii practice, apoi iti trimit prima parte din curs. Daca te hotarasti sa te inscrii in 3 zile la cursul complet, vei avea o reducere.

> Mergi la contact

Azi nu e nevoie să urci un munte ca să afli unele din cele mai eficiente tehnici de Qigong. Am pregătit 5 exerciții pentru tine pe care le poți practica îndată ce le-ai citit.

Primește exercițiile și alte "secrete" pe e-mail