Sesiuni individuale - îndrumare în Qigong, meditaţie, respiraţie şi Wuji Gong - Cursuri și îndrumare în meditație, Qigong și Laya Yoga

Cursuri și îndrumare în meditație, Qigong și Laya Yoga

Când îți place să practici pentru tine, disciplina apare natural

Sesiuni individuale – îndrumare în Qigong, meditaţie, respiraţie şi Wuji Gong

Anunt important! Vrei sa te invat GRATUIT cum sa ai disciplina in practica?

In luna noiembrie, dupa fiecare lectie individuala, ofer elevilor mei o sedinta gratuita (in alta zi) de o ora in care vorbim despre disciplina sau cum sa te tii de practica pe care ti-ai propus-o cu usurinta. Acest lucru te poate ajuta sa te tii si de antrenamentul tau de fitness sau de obiceiurile alimentare pe care vrei sa le introduci in viata ta. Te voi ajuta atat cu tehnici de coaching clasic si NLP cat si oferindu-ti recomandari si strategii care te pot ajuta enorm si trucuri energetice si spirituale care sa te ajute sa iti fie usor.

Daca facem o singnura sedinta individuala de curs, dupa care vii numai la exersari individuale (unde practicam impreuna si vorbim mai putin), vom sta putin mai mult de o ora si vom face acelasi lucru, chiar daca sunt doar exersari.

Despre sesiunile individuale:

Dacă vrei să înveţi individual tehnicile de Qigong, meditaţia şi cum să te echilibrezi sau să faci progrese pe toate planurile (fizic, energetic şi mental, sau să te vindeci, să îţi echilibrezi emoţiile şi să îţi amplifici abilităţile mentale), sesiunile individuale sunt pentru tine.

Pe de altă parte, dacă:
– vrei să faci doar anumite schimbări mici, să vorbim ceva foarte punctual sau
– vrei să primeşti susţinere din exterior într-o afecţiune fizică minoră sau gravă, atunci
ţi se potrivesc mai degrabă sesiunile de consiliere sau terapie.

Aşadar, dacă vrei să înveţi, iată la ce te poţi aştepta de la cursurile individuale, menţionând că mă poţi contacta la dan@neiqigong.ro sau 0745 151 227 ca să discutăm mai multe.

Programul Flexibil
Cursurile individuale şi exersarea tehnicilor de Qigong 1 la 1 sunt potrivite mai ales pentru cei care îşi doresc sincer să învete şi care vor practica şi acasă (obţinând astfel rezultate), dar şi celor carora programul nu le permite sa vina la cursurile de grup. Asa am inceput si eu acum 10 ani, iar cei 2 ani de lucru individual cu primul meu profesor au pus bazele care m-au ajutat sa practic mereu cu placere şi sa fac progrese constant. Datorita sustinerii celor care m-au indrumat individual, am inceput sa predau chiar din primul an de practica, iar tu de asemenea vei putea sa-i sustii sau chiar sa-i inveti pe cei dragi, pentru ca vei putea sa iti lamuresti majoritatea aspectelor importante in acest fel.

Exersare – îţi întăreşti tot mai mult sănătatea, echilibrul şi vitalitatea
Putem aborda în ordine tehnicile de creştere a vitalităţăii fizice, echilibrului energetic, emoţional şi mental şi putem continua cu exerciţii de antrenament în gestionarea emoţiilor sau amplificarea performanmţelor mentale (memorie, luarea deciziilor şi focus). De asemenea, putem practica împreună Wuji Gong şi putem vorbi despre hidratare, nutrţie, odihnă şi respiraţie.

Îndrumare în practică ca să faci progrese reale
Multe din blocaje pot fi depăşite cel mai bine când îţi dai seama singur care e soluţia potrivită pentru tine. Prin experienta mea pot sa te ajut fie sa TESTEZI solutiile pe care eu le propun, fie sa gasesti propriile tale solutii. De asemenea, poti sa imbini ambele aspecte, adica sa primesti metode din exterior, dar sa te JOCI, sa jonglezi cu informatia si tehnicile primite.

Consiliere – cum foloseşti principiile învăţate ca să fii din ce în ce mai bine
Dacă ai nevoie să faci anumite schimbări sau ajustări în viaţa ta, în domeniul dietei, somnului, relaţiilor sau cultivării echilibrului interior, poţi economisi mult timp şi efort aflând de la mine soluţii testate. Aceste soluţii vin direct de la cei mai buni terapeuţi pe care îi vei întâlni probabil vreodată, fiind de asemenea testate de mine personal.

Poti tine legatura cu mine pe termen nedeterminat (in principiu)
Chiar si dupa ce nu mai vii la cursuri poti sa ma intrebi lucruri si in principiu voi incerca sa-ti raspund. In afara cazului in care exista o incompatibilitate foarte mare intre noi, nu vad niciun motiv pentru care nu te-as indruma in continuare in practica, pana cand iti atingi obiectivele. Daca este necesar sa stam cate o ora de vorba pentru ca ai foarte multe intrebari sau nelamuriri, atunci probabil nu o sa pot sta atat de mult la telefon cu tine, insa partea buna este ca, pe masura ce avansam cu lectiile, o sa pot sa te ajut din ce in ce mai mult intr-un timp din ce in ce mai scurt. Daca o sa am atat de multi elevi incat sa nu mai am timp sa raspund fiecaruia, probabil voi organiza intalniri de grup in care sa pot raspunde mai multor persoane de-odata.

Poti veni si sa exersam individual
Dupa ce inveti atat cat simti tu ca ai nevoie si vrei sa practici o perioada ce ai invatat, daca totusi simti ca te ajuta sa practicam impreuna, putem face exersari individuale. Adica stabilim program impreuna si vin special pentru tine, dar nu este curs, ci exersare, iar pretul este doar 50 de lei. 90% din timp practicam impreuna, dar putem sa si vorbim putin despre cum sa practici mai eficient, despre ce blocaje intampini si cum sa iti creezi o rutina personala de practica de care sa te tii usor.

Cu un SHARE mă ajuți să ofer inspirație mai multor oameni

CADOU: 5 exerciții speciale

Am pregătit pentru tine 5 exerciții pe care le poți învăța fără profesor, prin care poți să-ți crești energia, să-ți întărești imunitatea și să te echilibrezi fizic, emoțional și mental, luând astfel decizii mai bune. Abonează-te la newsletter și le vei primi în primul e-mail, urmate de multe alte informații și resurse utile.

Da, vreau să le încerc!

Subiecte abordate

Curs online de Wuji Gong

Vrei sa vezi gratuit prima parte a cursului meu online de Wuji Gong?

Hai sa vorbim putin despre tine si ce probleme iti doresti sa depasesti prin aceste practici. Vom avea o convorbire de 15min. la telefon sau pe Zoom. Iti ofer si cateva solutii practice, apoi iti trimit prima parte din curs. Daca te hotarasti sa te inscrii in 3 zile la cursul complet, vei avea o reducere.

> Mergi la contact

Azi nu e nevoie să urci un munte ca să afli unele din cele mai eficiente tehnici de Qigong. Am pregătit 5 exerciții pentru tine pe care le poți practica îndată ce le-ai citit.

Primește exercițiile și alte "secrete" pe e-mail