Sesiuni individuale – îndrumare în Qigong, meditaţie, respiraţie şi Wuji Gong

Cursuri și îndrumare în meditație, Qigong și Laya Yoga

Când îți place să practici pentru tine, disciplina apare natural

Sesiuni individuale – îndrumare în Qigong, meditaţie, respiraţie şi Wuji Gong

Despre sesiunile individuale:

Dacă vrei să înveţi individual tehnicile de Qigong, meditaţia şi cum să te echilibrezi sau să faci progrese pe toate planurile (fizic, energetic şi mental, sau să te vindeci, să îţi echilibrezi emoţiile şi să îţi amplifici abilităţile mentale), sesiunile individuale sunt pentru tine.

Pe de altă parte, dacă:
– vrei să faci doar anumite schimbări mici, să vorbim ceva foarte punctual sau
– vrei să primeşti susţinere din exterior într-o afecţiune fizică minoră sau gravă, atunci
ţi se potrivesc mai degrabă sesiunile de consiliere sau terapie.

Aşadar, dacă vrei să înveţi, iată la ce te poţi aştepta de la cursurile individuale, menţionând că mă poţi contacta la dan@neiqigong.ro sau 0745 151 227 ca să discutăm mai multe.

Programul Flexibil
Cursurile individuale şi exersarea tehnicilor de Qigong 1 la 1 sunt potrivite mai ales pentru cei care îşi doresc sincer să învete şi care vor practica şi acasă (obţinând astfel rezultate), dar şi celor carora programul nu le permite sa vina la cursurile de grup. Asa am inceput si eu acum 10 ani, iar cei 2 ani de lucru individual cu primul meu profesor au pus bazele care m-au ajutat sa practic mereu cu placere şi sa fac progrese constant. Datorita sustinerii celor care m-au indrumat individual, am inceput sa predau chiar din primul an de practica, iar tu de asemenea vei putea sa-i sustii sau chiar sa-i inveti pe cei dragi, pentru ca vei putea sa iti lamuresti majoritatea aspectelor importante in acest fel.

Exersare – îţi întăreşti tot mai mult sănătatea, echilibrul şi vitalitatea
Putem aborda în ordine tehnicile de creştere a vitalităţăii fizice, echilibrului energetic, emoţional şi mental şi putem continua cu exerciţii de antrenament în gestionarea emoţiilor sau amplificarea performanmţelor mentale (memorie, luarea deciziilor şi focus). De asemenea, putem practica împreună Wuji Gong şi putem vorbi despre hidratare, nutrţie, odihnă şi respiraţie.

Îndrumare în practică ca să faci progrese reale
Multe din blocaje pot fi depăşite cel mai bine când îţi dai seama singur care e soluţia potrivită pentru tine. Prin experienta mea pot sa te ajut fie sa TESTEZI solutiile pe care eu le propun, fie sa gasesti propriile tale solutii. De asemenea, poti sa imbini ambele aspecte, adica sa primesti metode din exterior, dar sa te JOCI, sa jonglezi cu informatia si tehnicile primite.

Consiliere – cum foloseşti principiile învăţate ca să fii din ce în ce mai bine
Dacă ai nevoie să faci anumite schimbări sau ajustări în viaţa ta, în domeniul dietei, somnului, relaţiilor sau cultivării echilibrului interior, poţi economisi mult timp şi efort aflând de la mine soluţii testate. Aceste soluţii vin direct de la cei mai buni terapeuţi pe care îi vei întâlni probabil vreodată, fiind de asemenea testate de mine personal.

Eşti sigur că vrei să înveţi?
Ca să ai rezultate prin aceste practici este nevoie de răbdare şi să practici şi acasă (puţin, dar constant). Dacă nu doreşti să practici, îţi pot oferi coaching pentru vitalitate şi echilibru prin nutriţie, respiraţie şi principiile practice din Qigong şi alte sisteme orientale.

Poate ţi se potrivesc mai degrabă sesiunile de consiliere sau terapie. Prin consiliere lucrez cu oameni care doresc să integreze în viaţa lor o parte din principiile şi tehnicile pe care le predau, dar nu au timp să practice. Lucrez de asemenea cu oameni care deja practică, dar vor să înţeleagă de ce nu au rezultate şi cum să reuşească să depăşească un anumit nivel. Prin terapie le ofer susţinere celor doresc să se vindece de o anumită afecţiune (mai mult sau mai puţin gravă) sau să depăşească o dificultate emoţională (anxietate, depresie, atacuri de panică).

Cu un SHARE mă ajuți să ofer inspirație mai multor oameni

CADOU: 5 exerciții speciale

Am pregătit pentru tine 5 exerciții pe care le poți învăța fără profesor, prin care poți să-ți crești energia, să-ți întărești imunitatea și să te echilibrezi fizic, emoțional și mental, luând astfel decizii mai bune. Abonează-te la newsletter și le vei primi în primul e-mail, urmate de multe alte informații și resurse utile.

Da, vreau să le încerc!

Subiecte

Recomandări:

Azi nu e nevoie să urci un munte ca să afli unele din cele mai eficiente tehnici de Qigong. Am pregătit 5 exerciții pentru tine pe care le poți practica îndată ce le-ai citit.

Primește exercițiile și alte "secrete" pe e-mail