Consiliere - Cursuri și îndrumare în meditație, Qigong și Laya Yoga

Cursuri și îndrumare în meditație, Qigong și Laya Yoga

Când îți place să practici pentru tine, disciplina apare natural

Consiliere

Dacă vrei să îţi creşti energia şi vitalitatea:
Trăim în oraşe şi plătim preţul pentru acest lucru. Există principii şi soluţii care ne ajută să supravieţuim sau chiar să evoluăm şi să întinerim. Depinde cât este dispus fiecare să facă pentru el şi pentru corpul lui. Profesorii mei m-au învăţat că aceste corpuri sunt făcute să trăiască cel puţin 120 de ani dacă le dai ceea ce au nevoie. Am învăţat despre sănătate şi folosirea energiei de la profesori în tehnici energetice, medici, osteopaţi, oameni de ştiinţă şi terapeuţi foarte buni. Dacă simţiţi că vreţi şi puteţi face mai mult pentru sănătatea voastră, vă stau la dispoziţie cu experienţa mea. Vă pot oferi multe legat de nutriţie, respiraţie şi relaxare (şi în cultivarea disciplinei de a urma un stil de viaţă ales de tine cu uşurinţă şi bucurie). Nutriţia este baza vitalităţii fizice, dar şi un pilon important al echilibrului emoţional şi al performanţei mentale.

Dacă vrei să iei o decizie sau să găseşti o soluţie:
Prin coaching şi exerciţii de explorare practicate de cei mai buni terapeuţi, putem aborda acest tip de situaţii. Putem lucra împreună chiar dacă nu crezi în lucrul cu energia. Am învăţat în urma formărilor ca NLP-Master şi Consilier pentru dezvoltare persoanlă cum să ajut fiecare client să găsească cea mai bună soluţie pentru el. Există o singură problemă: într-o sesiune de coaching, deseori este posibil să nu găseşti soluţia sau să n-ai încredere că o poţi pune în aplicare. Atunci când consilierul sau coach-ul nu dă sfaturi, se poate întâmpla să pleci de acolo mai confuz decât te-ai dus. De aceea eu prefer să dau sfaturi şi să predau tehnici: unelte şi metode prin care tu poţi să fii din ce în ce mai bine şi să-ţi accesezi resursele interioare (inclusiv intuiţia!).

Aceste metode şi principii simple care pot fi puse în aplicare chiar dacă nu practici zilnic sau ţi-e lene!

Dacă vrei să depăşeşti obstacolele şi să reuşeşti
Un mare avantaj pe care vi-l ofer este folosirea artelor analizei locuinţei şi timpului pentru alegerea momentului potrivit pentru ca acţiunile voastre să aibă şanse mai mari de succes. Există o serie de metode ce provin din Feng Shui, BaZi şi Qi Men Dun Jia (străveche artă a execuţiei strategice) prin care te pot ajuta, împreună cu tehnicile energetice pe care le predau, să îţi măreşti considerabil şansele de succes. Simpla schimbare a direcţiei patului sau biroului îţi poate îmbunătăţi cu cel puţin 33% şansele de succes, fie că este vorba de business, relaţii, sănătate sau de starea ta interioară.

Cu un SHARE mă ajuți să ofer inspirație mai multor oameni

CADOU: 5 exerciții speciale

Am pregătit pentru tine 5 exerciții pe care le poți învăța fără profesor, prin care poți să-ți crești energia, să-ți întărești imunitatea și să te echilibrezi fizic, emoțional și mental, luând astfel decizii mai bune. Abonează-te la newsletter și le vei primi în primul e-mail, urmate de multe alte informații și resurse utile.

Da, vreau să le încerc!

Subiecte abordate

Curs online de Wuji Gong

Vrei sa vezi gratuit prima parte a cursului meu online de Wuji Gong?

Hai sa vorbim putin despre tine si ce probleme iti doresti sa depasesti prin aceste practici. Vom avea o convorbire de 15min. la telefon sau pe Zoom. Iti ofer si cateva solutii practice, apoi iti trimit prima parte din curs. Daca te hotarasti sa te inscrii in 3 zile la cursul complet, vei avea o reducere.

> Mergi la contact

Azi nu e nevoie să urci un munte ca să afli unele din cele mai eficiente tehnici de Qigong. Am pregătit 5 exerciții pentru tine pe care le poți practica îndată ce le-ai citit.

Primește exercițiile și alte "secrete" pe e-mail