Află când ai mai multe șanse să reușești în acțiunile tale: Selectarea Datelor Favorabile - Cursuri și îndrumare în meditație, Qigong și Laya Yoga

Cursuri și îndrumare în meditație, Qigong și Laya Yoga

Când îți place să practici pentru tine, disciplina apare natural

Află când ai mai multe șanse să reușești în acțiunile tale: Selectarea Datelor Favorabile

Fii omul potrivit la momentul potrivit.

Cand muncesti pe rupte ca sa obtii ceva si in final vezi ca ai muncit degeaba, nu ti-ai fi dorit sa stii dinainte, ca macar sa nu te mai chinui? Ei bine chiar poti sa stii dinainte! Selectarea datelor favorabile iti arata CAND sa actionezi ca sa ai mai multe sanse de succes si cand sa NU actionezi, existand slabe sanse ca ceea ce faci in acel moment sa conteze. Nu stiu daca tu crezi in eficienta acestei stiinte, dar nu ai nimic de pierdut daca incerci. Daca vrei sa testezi si tu uneltele folosite in trecut de generali pentru a castiga lupte, iar azi de oameni de afaceri pentru lansari, contracte si negocieri, iti recomand sa folosesti datele alese prin aceasta stiinta timp de o luna, cel putin pentru actiunile deosebit de importante si sa vezi cum functioneaza pentru tine.

În ce situații se folosește alegerea unor date favorabile?

1. Când facem o acțiune punctuală
O actiune care durează doar câteva ore, cum ar fi o conferință, un concert, când mergem la un interviu (dacă avem de ales), când dăm un telefon sau când trimitem o propunere de afaceri cuiva, etc.

2. Cand incepem un proiect care va dura o perioadă foarte mare de timp.

Situația mai putin evidenta, dar la fel de importanta si la care multă lume nu s-ar gândi în mod intuitiv. Este vorba, practic, de momentul în care punem prima cărămidă. Vreau să clarific mai multe lucruri legate de momentul începerii unei activiomtăți.

Exemple:

Florian Mincu, consultant Feng Shui, Bazi si ZeRi, fondator Hong Long Consulting, iti pune la dispozitie un calendar foarte detaliat cu zile favorabile si nefavorabile, intervalele de 2 ore din fiecare zi (de la ora 0 la ora 24) si directiile pe care poti sa stai cu fata in acele ore daca e posibil, precum si o parte din interactiunile cu harta ta natala BaZi. Acesta se poate persoanliza in diferite grade de detaliu.

Iar eu, ca si consultant BaZi, iti pot analiza harta natala si iti pot oferi informatii suplimentare despre felul in care poti avea rezultate mai bune legate de cariera, sanatate si relatii, de ce lucruruile nu merg asa cum ai vrea in anumite situatii si cateva recomandari legate de Feng Shui.

Vezi toate articolele care au legatura cu selectarea datelor, BaZi si Feng Shui:

În curând.

Solicită calendarul Hong Long Consulting

  • Vezi mai multe detalii pe honglongconsulting.com
  • Află influența fiecărei luni

    BaZi nu îți arată exact la ce oră să lansezi un eveniment sau să începi un parteneriat, dar îți arată în ce luni și ani ai mai multe șanse să duci la bun sfârșit ceea ce ți-ai propus. Te ajută de asemenea să anticipezi și să eviți problemele care ar putea apărea, trădări din partea altor persoane și nu numai.

    Fii la curent cu noutățile!

    Azi nu e nevoie să urci un munte ca să afli unele din cele mai eficiente tehnici de Qigong. Am pregătit 5 exerciții pentru tine pe care le poți practica îndată ce le-ai citit.

    Primește exercițiile și alte "secrete" pe e-mail