Coloanele destinului - interpretarea hărții natale BaZi îți arată ce nu știai despre tine

Cursuri și îndrumare în meditație, Qigong și Laya Yoga

Când îți place să practici pentru tine, disciplina apare natural

Astrologia chineză BaZi (Coloanele Destinului) îți arată ce nu știai despre tine

Când înțelegi exact de ce îți vine să te comporți într-un anumit fel, îți este mai ușor să te accepți - sau să te schimbi. Când înțelegi de ce se comportă ceilalți așa cum o fac, nu te mai superi și nu mai încerci să-i schimbi pe ei.

Vrei mai multă claritate în viața ta? Prin Astrologia Chineză BaZi te intelegi pe tine si pe ceilalti si cum sa ai echilibru. Afli cum poti sa previi problemele, sa eviti neintelegerile si sa te retragi din situatiile in care nu ai cum sa obtii rezultate bune.

Ce este astrologia chineză BaZi (numită și Cei Patru Stâlpi ai Destinului)?

BaZi este unul din cele mai folosite sisteme de profiling (analiza personalității), prin care poți afla despre tine (sau alții) lucruri pe care cu greu le poți înțelege altfel. El arată:

BaZi înseamnă “cele 8 caractere”, pentru că o hartă BaZi este alcătuită din 8 caractere chinezești așezate pe 4 coloane. Este o metodă prin care, plecând de la data nașterii, se pot alfa lucruri foarte detaliate legate de abilitățile tale, persoane din viața ta, tipuri de activități cu care ești copatibil, cum te manifești în anumite situații, de ce uneori ceilalți te percep altfel decât ești, etc.

BaZi nu îți spune ce să faci, ci îți arată ce se poate întâmpla în cel mai probabil caz. În BaZi se vede cum te vei manifesta TU în anumite situații sau perioade, dar și ceilalți oameni cu care interacționezi.

La ce provocări răspunde BaZi?

El oferă claritate și soluții la probleme pe care majoritatea oamenilor nu știu cum să le rezolve, datorită complexității lor și faptului că sunt implicate alte persoane:

BaZi este foarte precis și complex pentru că ne ajută să împărțim majoritatea lucrurilor din viața noastră în 10 arhetipuri esențiale, și un consultant cu experiență poate spune cum te va influența un lucru. Ca să luăm niște exemple mai puțin obișnuite:

Am creat o pagină care ajută clienții să afle dinainte dacă o consultație BaZi le poate aduce ceea ce se așteaptă

Cine poate să beneficieze cel mai mult de informațiile dintr-o consultație BaZi?

Este adevărat că unii oameni au mai multe șanse să folosească informațiile ca să își schimbe viața. Dar BaZi funcționează pentru toți pentru că se bazează pe calcul și o experiență temeinică a învățaților chinezi. Ea se aplică și în occident pentru că studiază energia (nu are legătură cu cultura unui loc).

În practică trei tipuri de oameni vor pune în practică ceea ce învață:

  1. Cei care au autocontrol și disciplină. Într-o hartă BaZi se vede dinainte acest lucru: oamenii care nu au elementele care nouă consultanților ne indică o bună capacitate de organizare în general nu vor folosi ceea află. Dar și ei pot, mai ales dacă țin cont de recomandări, printre care folosirea unei direcții favorabile.
  2. Cei care au dorința de a se cunoaște pe sine. Și acest lucru se vede în hartă. Oamenii care se străduiesc să se înțeleagă mai bine vor obține foarte multă claritate dintr-o analiză BaZi. A te înțelege nu te ajută instantaneu să te schimbi, dar este un prim pas care te poate ajuta foarte mult.
  3. Cei care vor să facă ceva important (cum ar fi să lanseze un business sau să se mute în alt oraș, să își schimbe domeniul de activitate etc.) sunt deseori mai interesați să înțeleagă ce se poate întâmpla și văd utilitatea consilierii BaZi.

Cei care consideră că nu au niciun control asupra niciunui aspect sau activități din viața lor nu prea au cum să aprecieze informațiile, pentru că nu le vor folosi.

Află dacă BaZi poate răspunde la întrebările și provocările tale și hai să vorbim 20-30 de minute despre cum te poate ajuta înainte de consultație

De ce am avea încredere într-o știință venită din China, puțin cunoscută în România?

Astrologia Chineză este folosită azi cu succes în business de către firme importante şi oameni de afaceri, împreună cu Feng Shui şi arta selectării datelor, datorită puterii şi eficienţei sale. BaZi este una din ramurile astrologiei chineze, deosebit de eficientă atât pentru analiza punctelor forte ale unei persoane, a domeniului de activitate în care poate obţine succesul cel mai uşor, cât şi a multor aspecte legate de sănătate, relaţii.

Astrologia Chineză – în trecut folosită de împăraţi, azi, de oameni de afaceri

În trecut astrologia chineză (sub diferitele ei forme) era folosită printre altele pentru selectarea funcţionarilor cei mai potriviţi pentru diferite funcţii oficiale.

Astăzi, este ceva comun ca diferiţi consultanţi BaZi să fie angajaţi de oameni de afaceri. Firme mari de asemenea folosesc BaZi pentru a selecta cei mai buni angajaţi, întrucât dintr-o hartă BaZi se poate vedea dinainte dacă o persoană va munci, dacă este atentă la detalii, dacă este potrivită pentru jobul respectiv.

Ce poate face BaZi pentru tine?

BaZi te ajută să te cunoşti şi să te înţelegi mai bine. Afli lucruri la care poate nu te-ai gândit niciodată, dar când le auzi, ele te ajută foarte mult să-ţi dai seama de ce acţionezi în felul în care o faci, de ce întâlneşti mereu un anumit gen de situaţii şi de ce cu unii oameni reuşeşti să te înţelegi mult mai bine, în timp ce cu alţii nu reuşeşti să colaborezi.

În BaZi se pot vedea trăsături de caracter, talente şi abilităţi, precum şi ciclurile prin care vei trece în viaţă şi ce predispoziţii există DACĂ acţionezi aşa cum o faci de obicei. Odată ce vezi cât este de precis, poți alegă să ții cont de recomandări ca să obții alte rezultate, mai bune decât până acum.

Ținând cont de recomandări, direcțiile și momentele favorabile poți:

Poți afla dacă îţi deschizi propria afacere, dacă o deschizi anul acesta sau anul viitor şi dacă o deschizi singur(ă) sau cu mai mulţi parteneri, şi cât de compatibili sunt acei parteneri.

Lucrurile sunt atât de fascinante, încât în harta natală a unei persoane se poate vedea în proporţie de 70% harta soţului sau soţiei, fără a cunoaşte cealaltă persoană. Se poate vedea inclusiv cum arată cineva, având harta sa natală.

Întrebări frecvente

Totuși cum e posibil ca data nașterii să mă influențeze atât de mult?

În practică noi știm că funcționează de fiecare dată și analiza este foarte precisă, dar legat de întrebarea CUM?, o posibilă explicație este că astrele influențează felul în care circulă energia pe meridiane. Acupunctura este deja recunoscută și aplicată în spitale, și ea se bazează pe principii similare cu astrologia chineză. De asemenea, este posibil ca BaZi să arate de fapt cum sunt activate diferite zone ale creierului în fiecare moment.

Acum, de ce momentul nașterii imprimă niște caracteristici care rămân valabile și după 20 – 30 – 50 de ani în care persoana încearcă în permanență să se schimbe, să fie altfel decât este? Poate că doar vechii învățați chinezi puteau să răspundă la întrebarea aceasta. Sau poate că noi nu încercăm să ne schimbăm în modul în care trebuie, și BaZi ne poate arăta ceva în plus despre cum putem realmente să reușim să ne schimbăm.

Pe ce principii se bazează BaZi?

BaZi are la bază principiile despre interacţiunea Yin şi Yang, din care derivă ciclul celor 5 elemente folosit inclusiv în Medicina Tradiţională Chineză şi în acupunctură. Elementele nu sunt altceva decât faze de transformare a energiei – retragere, acumulare, micare rapidă.

De exemplu, metalul înseamnă retragere, înseamnă a impune limite. În BaZi se lucrează foarte mult şi cu o serie de arhetipuri care derivă din cele 5 elemente. Fiecare element dă naştere la o pereche de două arhetipuri care pot fi asociate precis unui gen de activitate, unui tip de loc, unei părți a corpului, unui gen de persoane, etc.

Despre complexitatea și precizia arhetipurilor folosite în Astrologia Chineză BaZi

Analiza BaZi se bazeaza in mare masura pe intelegerea arhetipurilor care apar intr-o harta si a relatiilor complexe dintre ele, in functie de locul in care apar in harta. În cele 4 coloane (numite Coloanele Destinului sau Cei Patru Stâlpi ai Destinului) vedem ce înseamnă pentru tine diferite activități, persoane sau atitudini. Oricare din aceste arhetipuri pot să însemne în acelaşi timp:

Contează unde apare fiecare arhetip. Spuneam că o hartă BaZi se împarte în 4 coloane. Ele reprezintă:

Un consultant cu experienta ar putea raspunde la intrebari precise în funcție de locul unde apare fiecare arhetip:

Limita in ceea ce priveste gradul de detaliu depinde de experienta si pregatirea consultantului. Daca doresti sa stii anumite lucruri precise despre tine si business-ul tau, inainte de prima intrevedere te voi ruga sa imi trimiti intrebarile tale specifice pentru a putea investiga harta si a vedea cum te pot ajuta cel mai bine.

Dacă BaZi ți-a stârnit interesul:

> Intra si pe grupul de Facebook

> Poti vedea primele lectii din cursul meu online daca te abonezi la newsletter-ul dedicat

> Sustinandu-ma pe Patreon poti descarca mai multe lectii din curs precum si cateva lectii de Feng Shui, plus alte resurse pentru cultivarea energiei si echilibrului

Cu un SHARE mă ajuți să ofer inspirație mai multor oameni

Azi nu e nevoie să urci un munte ca să afli unele din cele mai eficiente tehnici de Qigong. Am pregătit 5 exerciții pentru tine pe care le poți practica îndată ce le-ai citit.

Primește exercițiile și alte "secrete" pe e-mail