Recomandările săptămânii pentru energie şi echilibru (3) - Cursuri și îndrumare în meditație, Qigong și Laya Yoga

Cursuri și îndrumare în meditație, Qigong și Laya Yoga

Când îți place să practici pentru tine, disciplina apare natural

Recomandările săptămânii pentru energie şi echilibru (3)

1. Amplifică-ţi potenţialul mental cu ajutorul lunii
Când predau la curs un subiect cum ar fi amplificarea funcţiilor mentale, întotdeauna prezint principiile de bază, după care prezint 2 moduri de a acţiona:
– tehnici
– strategii sau trucuri de aplicat pe parcursul zilei
Una din aceste strategii sau trucuri este vizualizarea lunii pline rotindu-se în centrul capului. Există mai multe motive pentru care luna plină ajută, motive care ţin de mai multe ştiinţe iniţiatice diferite, însă am vrut doar să vă ofer această metodă. Doar un exemplu – în Qigong se consideră că luna este principala reprezentare a energiei cosmice Yin, iar atunci când aspirăm energia sau imaginea lunii pline, se spune că ea radiază o uşoară răcoare şi vindecă inflamaţiile. Iar inflamaţie poate exista şi la nivelul capului şi creierului. Pe site-ul meu la pagina Resurse aveţi acest articol despre lună unde găsiţi şi faza în care se află şi link către o tehnică şamanică foarte avansată pentru a infuza cel de-al treilea ochi cu energia pură a lunii pline. Tehnica presupune să vă uitaţi direct în lună, dar numai în acea noapte. Când nu este lună plină, puteţi folosi metoda pe care v-am dat-o aici.

2. Vă recomand pentru inspiraţie o carte incredibilă despre un puternic iniţiat din Egiptul antic, a cărui poveste, care se întinde pe parcusul mai multor vieţi în mai multe perioade istorice de timp, se întreţese şi cu povestea lui Iisus. O carte de putere.

Un pasaj:
“Templul era gol, numai eu, Thales, eram acolo fatã în fatã cu statuia Zeitei Isis. Nici un sunet, niciun freamãt… Tãcere de moarte. Dar vine aici unul care cere a doua initiere, fãrã sã stie ce trebuie fãcut, fãrã sã stie sã întrebe, fãrã sã stie cum sã cheme. El vine aici singur, cu întelepciunea sa, cu curãtenia sa si cu tãria sufletului sãu. Si eu, Thales, fiu întelept al strãlucitei Elade, urmasul dinastiei dumnezeiesti, al cetăţii Poarta de Aur, cu pasi îndrãzneală m-am apropiat de Altar. Am ridicat mâinile şi, poruncitor, am chemat pe Acela, care întodeauna răspunde la chemarea mea, ca stăpânul elementelor văzduhului. O usoară suflare a trecut prin templu şi am auzit:
– Eu sunt aici, Thales ! Ce vrei de la mine în acest groaznic loc şi neobişnuit?!”

Aici puteţi citi cartea pe Scribd.

3. Mesajul integral conţine 5 recomandări şi va fi trimis prin newsletter săptămâna asta.

În fiecare săptămână trimit un astfel de mesaj. O dată pe lună îl postez integral pe site.
Restul le trimit celor care mă susţin abonându-se la newsletter.
De asemenea, spre sfârşitul fiecărei luni veţi primi un link unde găsiţi arhiva tuturor mesajelor anterioare, care sper să devină ca o adevărată librărie vie cu inspiraţie.

Odată cu textul am intenţia şi ştiu să fac aşa fel încât să transmit şi inspiraţie, pentru ca fiecare să poată face mai uşor lucrurile pe care decide să le facă şi îi sunt utile.
Abonează-te aici pentru a primi restul acestui mesaj şi mesajele din săptămânile următoare.

Fiind la curent cu noutăţile, vei afla şi când organizez grupuri gratuite de vindecare.
Dacă nu ai nevoie tu, poate vei putea ajuta astfel o altă persoană care are nevoie de ajutor într-o afecţiune mai serioasă, trimiţând-o la noi.

Cu un SHARE mă ajuți să ofer inspirație mai multor oameni

Articol publicat în categoria: Acţiune şi strategii

CADOU: 5 exerciții speciale

Am pregătit pentru tine 5 exerciții pe care le poți învăța fără profesor, prin care poți să-ți crești energia, să-ți întărești imunitatea și să te echilibrezi fizic, emoțional și mental, luând astfel decizii mai bune. Abonează-te la newsletter și le vei primi în primul e-mail, urmate de multe alte informații și resurse utile.

Da, vreau să le încerc!

Subiecte abordate

Curs online de Wuji Gong

Vrei sa vezi gratuit prima parte a cursului meu online de Wuji Gong?

Hai sa vorbim putin despre tine si ce probleme iti doresti sa depasesti prin aceste practici. Vom avea o convorbire de 15min. la telefon sau pe Zoom. Iti ofer si cateva solutii practice, apoi iti trimit prima parte din curs. Daca te hotarasti sa te inscrii in 3 zile la cursul complet, vei avea o reducere.

> Mergi la contact

Azi nu e nevoie să urci un munte ca să afli unele din cele mai eficiente tehnici de Qigong. Am pregătit 5 exerciții pentru tine pe care le poți practica îndată ce le-ai citit.

Primește exercițiile și alte "secrete" pe e-mail