Energia pură a lunii pline


Oferit de AstroDex

Oferit de AstroDex

Practicanţii avansaţi de Qigong şi ai altor căi iniţiatice ţin cont de stele şi de fazele lunii. Ştiu că acest subiect poate părea mai ciudat pentru cei care au luat contact cu Qigong-ul doar din prisma exerciţiilor pentru sănătate. Totuşi, aşa cum au scris şi cei de la Yijinjing.ro, este important să ţinem cont şi de lună de la un anumit moment la progresului în practică. Deborah King scria în cartea Truth Heals că plimbările sub clar de lună purifică chakra a 2-a. Lujan Matus, unul din cei mai puternici şamani care avem norocul să ne îndrume, de asemenea oferă tehnici care presupun privitul la un obiect emiţător de energie, iar pentru lună oferă chiar o tehnică specială menţionată mai jos. Dacă vreţi să infuzaţi cel de-al trelea ochi cu energie pură lunară, puteţi privi direct în lună dar numai în nopţile cu lună plină. Nu o zi înainte, nu o zi după. Atenţie, atunci când consultaţi unealta din dreapta, 99% of full nu înseamnă lună plină. Ca să vedeţi exact când pică luna plină, puteţi consulta site-ul Observatorului Astronomic aici.

Dacă vreţi să lucraţi cu luna în alte zile, o puteţi face în alt mod – conectându-vă cu ea prin intenţie. În realitate, luna este mereu “plină”, contează doar cum se vede ea din locul în care o privim, fiind luminată de Soare. Dar tocmai de aceea, dacă alegem să folosim ochii fizici, atunci contează cum se vede din locul în care privim. Dacă ne conectăm prin intenţie – nu contează. Putem să vizualizăm o lună plină şi strălucitoare rotindu-se în interiorul capului, acest lucru promovând o mai bună claritate mentală şi intuiţie. Dar în noaptea de lună plină, putem să punem şi cristalele să se încarce la lumina ei.

Aici aveţi o tehnică specială de privit în lună pe site-ul unuia din cei mai puternici profesori în lucrul cu energia din lume – Lujan Matus.

Trebuie să ascultăm Liniştea, chiar dacă nimic nu ne vorbeşte şi nimic nu ne răspunde, chiar dacă totul în noi pare stupid şi inert. Liniştea dă întotdeauna roade, dar fructele ei deseori apar în afara perioadelor noastre de linişte, în cele mai neaşteptate momente.

- The Opening of the Way
de Isha Shwaller de Lubicz

Categorii:

Categorii speciale:

Articole pentu practicanţi

Articole despre remedii tradiţionale