Cursuri și îndrumare în meditație, Qigong și Laya Yoga

Când îți place să practici pentru tine, disciplina apare natural

ORMUS – aurul monoatomic pentru claritate şi vindecare

ORMUS este unul din cele mai importante si puternice 3 suplimente din lume dupa parerea mea, complet natural, obtinut prin precipitarea unor ape sarate din Tibet si alte regiuni. Aceste ape, ca si unele izvoare din muntii nostrii, sunt foarte bogate in minerale precum Aur si Iridiu intr-o stare a materiei diferita de cea solida, lichida sau gazoasa: starea monoatomica. Acest lucru le da niste proprietati incredibile de accelerare a vindecarii, restructurare a ADN-ului (catre o structura mai aproape de cea originala) si de amplificare a vibratiei si a claritatii mentale. Ormus se gaseste in mod normal in structura corpului omenesc, acest supliment ne facand altceva decat sa ne redea ceva ce aveam in mod natural.

ORMUS este un acronim pentru Orbitally Reranged Monoatomic Elements si este cunoscut in instorie ca Mana si sub alte denumiri.

Site-ul oficial este Ormus.ro – Minerale Monoatomice si, daca veti comanda, va rog sa le spuneti (in mail, comanda online sau la telefon) ca veniti prin recomandarea mea. E o afacere românească, cu standarde etice înalte, şi mulţi din clienţi vin prin recomandări. Produsul este obţinut din ape sărate din Tibet, produs în China în colaborare cu experţi americani.

Cu un SHARE mă ajuți să ofer inspirație mai multor oameni

Află noutățile

Poți primi articolele noi prin e-mail - afli lucruri utile pentru tine și cei dragi și mă susții, ajutându-mă să-i ajut pe alții.

Subiecte

Recomandări:

Primește noutățile prin e-mail