ORMUS – aurul monoatomic pentru claritate şi vindecare

Cursuri și îndrumare în meditație, Qigong și Laya Yoga

Când îți place să practici pentru tine, disciplina apare natural

ORMUS – aurul monoatomic pentru claritate şi vindecare

ORMUS este unul din cele mai importante si puternice 3 suplimente din lume dupa parerea mea, complet natural, obtinut prin precipitarea unor ape sarate din Tibet si alte regiuni. Aceste ape, ca si unele izvoare din muntii nostrii, sunt foarte bogate in minerale precum Aur si Iridiu intr-o stare a materiei diferita de cea solida, lichida sau gazoasa: starea monoatomica. Acest lucru le da niste proprietati incredibile de accelerare a vindecarii, restructurare a ADN-ului (catre o structura mai aproape de cea originala) si de amplificare a vibratiei si a claritatii mentale. Ormus se gaseste in mod normal in structura corpului omenesc, acest supliment ne facand altceva decat sa ne redea ceva ce aveam in mod natural.

ORMUS este un acronim pentru Orbitally Reranged Monoatomic Elements si este cunoscut in instorie ca Mana si sub alte denumiri.

Site-ul oficial este Ormus.ro – Minerale Monoatomice si, daca veti comanda, va rog sa le spuneti (in mail, comanda online sau la telefon) ca veniti prin recomandarea mea. E o afacere românească, cu standarde etice înalte, şi mulţi din clienţi vin prin recomandări. Produsul este obţinut din ape sărate din Tibet, produs în China în colaborare cu experţi americani.

0 0 vote
Article Rating

Cu un SHARE mă ajuți să ofer inspirație mai multor oameni

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

CADOU: 5 exerciții speciale

Am pregătit pentru tine 5 exerciții pe care le poți învăța fără profesor, prin care poți să-ți crești energia, să-ți întărești imunitatea și să te echilibrezi fizic, emoțional și mental, luând astfel decizii mai bune. Abonează-te la newsletter și le vei primi în primul e-mail, urmate de multe alte informații și resurse utile.

Da, vreau să le încerc!

Subiecte

Recomandări:

Azi nu e nevoie să urci un munte ca să afli unele din cele mai eficiente tehnici de Qigong. Am pregătit 5 exerciții pentru tine pe care le poți practica îndată ce le-ai citit.

Primește exercițiile și alte "secrete" pe e-mail