ASEA – singurul produs NATIV, un ajutor ce repară corpul şi pielea

Cursuri și îndrumare în meditație, Qigong și Laya Yoga

Când îți place să practici pentru tine, disciplina apare natural

ASEA – singurul produs NATIV, un ajutor ce repară corpul şi pielea

ASEA este cel mai sigur şi mai natural supliment pentru refacerea corpului şi regenerarea pielii. Trăim în secolul 21 şi avem la dispoziţie o serie de unelte PUTERNICE, care vin să contracareze poluarea şi scăderea în nutrienţi a hranei pe care o consumăm. ASEA nu este doar natural – este nativ! Asta înseamnă că are în compoziţie molecule identice cu cele din interiorul corpului, fiind 100% non-toxic. Aceste molecule minunate sunt moleculele de semnalizare REDOX, o serie de molecule pe care le avem din abundenţă până pe la vârsta de 12 ani, după care ele încep să scadă treptat şi îmbătrânim. Moleculele de semnalizare Redox ajută corpul să se repare.

ASEA avea doar un singur produs, disponibil în formă lichidă, care acum este disponibil şi ca gel pentru piele, lansat pe piaţă cu numele RENU 28.

ASEA nu este ca majoritatea suplimentelor – el a fost testat şi răs-testat de specialişti şi laboratoare independente. De exemplu, gelul pentru piele a fost cotat cu 5 stele de laboratorul prestigios din Germania, Dermatest.

ASEA ne poate ajuta:
– să avem mai multă energie
– să întinerim
– să ne regenerăm organele interne şi ţesuturile
– să scăpăm de probleme de piele

Profesorii mei o recomandă, atleţi de performaţă o folosesc şi vă recomand să o luaţi în considerare şi să citiţi despre ea.

Puteţi comanda de la mine sau de la alţii, sau să vă faceţi direct cont pe site şi să vă comandaţi singuri. Fiind mai ieftin când iei mai multe cutii, e mai avantajos să iei de la cineva care comandă pentru mai mulţi prieteni şi clienţi.

Site oficial: ASEA.net

Cu un SHARE mă ajuți să ofer inspirație mai multor oameni

CADOU: 5 exerciții speciale

Am pregătit pentru tine 5 exerciții pe care le poți învăța fără profesor, prin care poți să-ți crești energia, să-ți întărești imunitatea și să te echilibrezi fizic, emoțional și mental, luând astfel decizii mai bune. Abonează-te la newsletter și le vei primi în primul e-mail, urmate de multe alte informații și resurse utile.

Da, vreau să le încerc!

Subiecte abordate

Curs online de Wuji Gong

Vrei sa vezi gratuit prima parte a cursului meu online de Wuji Gong?

Hai sa vorbim putin despre tine si ce probleme iti doresti sa depasesti prin aceste practici. Vom avea o convorbire de 15min. la telefon sau pe Zoom. Iti ofer si cateva solutii practice, apoi iti trimit prima parte din curs. Daca te hotarasti sa te inscrii in 3 zile la cursul complet, vei avea o reducere.

> Mergi la contact

Azi nu e nevoie să urci un munte ca să afli unele din cele mai eficiente tehnici de Qigong. Am pregătit 5 exerciții pentru tine pe care le poți practica îndată ce le-ai citit.

Primește exercițiile și alte "secrete" pe e-mail