De ce te-ar putea avantaja să reții și lucrurile care nu te atrag despre practica energetică - Cursuri și îndrumare în meditație, Qigong și Laya Yoga

Cursuri și îndrumare în meditație, Qigong și Laya Yoga

Când îți place să practici pentru tine, disciplina apare natural

De ce te-ar putea avantaja să reții și lucrurile care nu te atrag despre practica energetică

Ca să faci progrese este suficient să stai în linişte. Sau să inspiri energie şi apoi să-ţi observi corpul. De aceea, s-ar putea să nu ai nevoie să ştii toate informaţiile în momentul acesta. Dar valoarea majorităţii tehnicilor este pentru atunci când practica nu merge bine sau când ai o problemă. Poate vei fi obosit, vei dori să te vindeci de o anumită afecţiune sau să ajuţi o altă persoană. Poate vei avea o perioadă când vei fi foarte ocupat. Multe tehnici te ajută tocmai în acele momente, ca să nu te opreşti din practică.

Dacă cineva nu poate să practice câteva zile pentru că este răcit, de exemplu, este posibil ca apoi să se oprească şi să nu mai practice niciodată. Eu te învăţ cum să poţi practica în orice situaţie. În al doilea rând, dacă simţi că nu pleci acasă cu mai multă energie, este important să aplici tehnicile acasă când eşti în formă şi ai multă energie. Dacă atunci când vii la curs eşti obosit sau nu ai meridianele foarte deschise (poate a trecut mult de când nu ai mai practicat nimic), e posibil să nu simţi energia. Sau poate ceilalţi sunt în situaţia asta. De aceea nu putem practica în continuu, ci este nevoie să oferim şi sfaturi pentru acasă.

Este ca şi cum noi suntem în maşină şi eu vă explic cum se schimbă o roată când îţi explodează cauciucul. Acum nu ai nevoie de acea informaţie, dar este absolut vital să o ştii atunci când pleci singur cu maşina într-o călătorie lungă. Maşina este în acest caz corpul tău fizic şi corpul energetic, iar cauciucurile sunt organele interne, meridianele şi chakrele.

Cu un SHARE mă ajuți să ofer inspirație mai multor oameni

Articol publicat în categoria: Fizic
Vezi și alte articole care ating subiectul:

CADOU: 5 exerciții speciale

Am pregătit pentru tine 5 exerciții pe care le poți învăța fără profesor, prin care poți să-ți crești energia, să-ți întărești imunitatea și să te echilibrezi fizic, emoțional și mental, luând astfel decizii mai bune. Abonează-te la newsletter și le vei primi în primul e-mail, urmate de multe alte informații și resurse utile.

Da, vreau să le încerc!

Subiecte abordate

Curs online de Wuji Gong

Vrei sa vezi gratuit prima parte a cursului meu online de Wuji Gong?

Hai sa vorbim putin despre tine si ce probleme iti doresti sa depasesti prin aceste practici. Vom avea o convorbire de 15min. la telefon sau pe Zoom. Iti ofer si cateva solutii practice, apoi iti trimit prima parte din curs. Daca te hotarasti sa te inscrii in 3 zile la cursul complet, vei avea o reducere.

> Mergi la contact

Azi nu e nevoie să urci un munte ca să afli unele din cele mai eficiente tehnici de Qigong. Am pregătit 5 exerciții pentru tine pe care le poți practica îndată ce le-ai citit.

Primește exercițiile și alte "secrete" pe e-mail