Raluca Diaconu - Cursuri și îndrumare în meditație, Qigong și Laya Yoga

Cursuri și îndrumare în meditație, Qigong și Laya Yoga

Când îți place să practici pentru tine, disciplina apare natural

Raluca Diaconu

Am inceput cursul de Tai chi cu Dan intr-o perioada cam dificila din punct de vedere personal; m-am gandit, pur si simplu, sa incerc si asa ceva. Ma bucur ca am facut-o, pentru ca mi-am dat seama cat de mult am de “lucrat” la multe aspecte pe care credeam ca le stapanesc. In plus, energia si starea pozitiva cu care ma incarc dupa fiecare sedinta in Herastrau, ma indeamna sa ma tin serios de acest curs.

Dan este un profesor excelent, intotdeauna cu ochii pe elevi, corectand postura si explicand cu rabdare fiecare miscare (pozitie, scop, rezultat). Si, cel mai important, este mereu pregatit sa raspunda avalansei mele de “de ce”-uri 🙂 Iar pentru mine asta este esential. Recomand cursurile de Tai Chi si Qigong tinute de Dan tuturor celor care vor sa faca o schimbare, pornind de la transformarea propriului mindset.

Cu un SHARE mă ajuți să ofer inspirație mai multor oameni

Articol publicat în categoria:

CADOU: 5 exerciții speciale

Am pregătit pentru tine 5 exerciții pe care le poți învăța fără profesor, prin care poți să-ți crești energia, să-ți întărești imunitatea și să te echilibrezi fizic, emoțional și mental, luând astfel decizii mai bune. Abonează-te la newsletter și le vei primi în primul e-mail, urmate de multe alte informații și resurse utile.

Da, vreau să le încerc!

Subiecte abordate

Curs online de Wuji Gong

Vrei sa vezi gratuit prima parte a cursului meu online de Wuji Gong?

Hai sa vorbim putin despre tine si ce probleme iti doresti sa depasesti prin aceste practici. Vom avea o convorbire de 15min. la telefon sau pe Zoom. Iti ofer si cateva solutii practice, apoi iti trimit prima parte din curs. Daca te hotarasti sa te inscrii in 3 zile la cursul complet, vei avea o reducere.

> Mergi la contact

Azi nu e nevoie să urci un munte ca să afli unele din cele mai eficiente tehnici de Qigong. Am pregătit 5 exerciții pentru tine pe care le poți practica îndată ce le-ai citit.

Primește exercițiile și alte "secrete" pe e-mail