Bianca Găinuș - Cursuri și îndrumare în meditație, Qigong și Laya Yoga

Cursuri și îndrumare în meditație, Qigong și Laya Yoga

Când îți place să practici pentru tine, disciplina apare natural

Bianca Găinuș

Cand am inceput cursul de Qi Gong cu Dan, nu stiam mai nimic despre asta. Pot spune ca am avut parte de o introducere eficienta si care m-a facut sa vreau sa continuu. Dan e un instructor orientat spre elev, mereu a fost atent sa corecteze pozitia mea corporala sau sa imi explice termeni sau notiuni astfel incat sa inteleg mai bine procesul. Diminetile in care plec din Herastrau sunt cele in care ma simt mai linistita, incarcata cu energie si pregatita pozitiv pentru o noua zi. Desigur, rezultatele presupun ca fiecare elev sa exerseze individual si sa fie consecvent, asta depinde de fiecare. Dupa o luna de la inceputul cursului, eu simt schimbari in bine in corpul meu dar si in general in unele atitudini (rabdare, cum ma pozitionez fata de unele situatii incordate). Totusi cea mai mare schimbare, cea mai importanta pentru mine, o consider pe cea legata de respiratie: pentru prima data am inteles ca aproape o viata intreaga am respirat .. gresit, sau oricum nu in modul firesc. In timpul cursului de QiGong si dupa alte lecturi despre terapii energetice, am inceput sa respir corect. Asta mi se pare cel mai important lucru pe care l-am insusit pana acum.

Cred ca Dan e un instructor potrivit pentru oricine vrea sa inceapa practicarea Qi Gong-ului, e atent, pozitiv, deschis si bine documentat.

Cu un SHARE mă ajuți să ofer inspirație mai multor oameni

Articol publicat în categoria:

CADOU: 5 exerciții speciale

Am pregătit pentru tine 5 exerciții pe care le poți învăța fără profesor, prin care poți să-ți crești energia, să-ți întărești imunitatea și să te echilibrezi fizic, emoțional și mental, luând astfel decizii mai bune. Abonează-te la newsletter și le vei primi în primul e-mail, urmate de multe alte informații și resurse utile.

Da, vreau să le încerc!

Subiecte abordate

Curs online de Wuji Gong

Vrei sa vezi gratuit prima parte a cursului meu online de Wuji Gong?

Hai sa vorbim putin despre tine si ce probleme iti doresti sa depasesti prin aceste practici. Vom avea o convorbire de 15min. la telefon sau pe Zoom. Iti ofer si cateva solutii practice, apoi iti trimit prima parte din curs. Daca te hotarasti sa te inscrii in 3 zile la cursul complet, vei avea o reducere.

> Mergi la contact

Azi nu e nevoie să urci un munte ca să afli unele din cele mai eficiente tehnici de Qigong. Am pregătit 5 exerciții pentru tine pe care le poți practica îndată ce le-ai citit.

Primește exercițiile și alte "secrete" pe e-mail