Iată cum poţi urma cursurile dacă n-ai timp - Cursuri și îndrumare în meditație, Qigong și Laya Yoga

Cursuri și îndrumare în meditație, Qigong și Laya Yoga

Când îți place să practici pentru tine, disciplina apare natural

Iată cum poţi urma cursurile dacă n-ai timp

Dacă înainte elevii călătoreau uneori zile întregi ca să ajungă la un profesor care să-i învețe, astăzi avem avantajul că putem găsi un profesor chiar în orașul nostru (dacă ai noroc să stai într-un oraș mare), sau oricum foarte aproape. Totuși, multă lume nu reușește să își găsească timp, deși ar dori să participe la cursuri. De aceea, cred că este important să găsim un mod de desfășurare a cursurilor care să meargă. De aceea vreau să clarific faptul că mai există şi alte variante la care poate nu v-aţi gândit:

Avantajul cursurilor intensive

Având în vedere că majoritatea tehnicilor sunt simplu de ținut minte, este avantajos să înveți mai multe lucruri într-o singnură zi, dacă nu ai timp. Astfel, ai ce să practici până la următoarea întâlnire. Altfel, dacă vrei să vii separat pentru fiecare tehnică, riști să vii o dată și apoi să nu-ți mai găsești timp.

Variantele pe care vi le propun sunt:

1) Cursurile intensive de 4 ore, într-o singură zi de weekend

2) Să facem două sau trei sesiuni individuale una după alta

3) Să lucrăm de la distanţă după ce am lucrat de 1-2 ori faţă în faţă

Cu un SHARE mă ajuți să ofer inspirație mai multor oameni

Articol publicat în categoria: Inspiraţie şi spirit

CADOU: 5 exerciții speciale

Am pregătit pentru tine 5 exerciții pe care le poți învăța fără profesor, prin care poți să-ți crești energia, să-ți întărești imunitatea și să te echilibrezi fizic, emoțional și mental, luând astfel decizii mai bune. Abonează-te la newsletter și le vei primi în primul e-mail, urmate de multe alte informații și resurse utile.

Da, vreau să le încerc!

Subiecte abordate

Curs online de Wuji Gong

Vrei sa vezi gratuit prima parte a cursului meu online de Wuji Gong?

Hai sa vorbim putin despre tine si ce probleme iti doresti sa depasesti prin aceste practici. Vom avea o convorbire de 15min. la telefon sau pe Zoom. Iti ofer si cateva solutii practice, apoi iti trimit prima parte din curs. Daca te hotarasti sa te inscrii in 3 zile la cursul complet, vei avea o reducere.

> Mergi la contact

Azi nu e nevoie să urci un munte ca să afli unele din cele mai eficiente tehnici de Qigong. Am pregătit 5 exerciții pentru tine pe care le poți practica îndată ce le-ai citit.

Primește exercițiile și alte "secrete" pe e-mail