Terapie - Cursuri și îndrumare în meditație, Qigong și Laya Yoga

Cursuri și îndrumare în meditație, Qigong și Laya Yoga

Când îți place să practici pentru tine, disciplina apare natural

Terapie

Ofer sesiuni de terapie energetică pentru afecţiuni fizice şi refacerea echilibrului interior. În special dacă ai o stare de oboseală, insomnie, agitaţie sau probleme fiziologice care nu sunt foarte grave sau acute, dar care nu se vindecă prin medicina convenţională, te pot susţine prin ceea ce ştiu să fac. În orice afecţiune, îmi poţi cere ajutorul şi te voi îndruma către calea optimă de vindecare.

Am studiat cu unii din cei mai eficienţi maeştri terapeuţi din România şi străinătate, convingerea mea fiind că am întâlnit, după 10 ani, cea mai potrivită persoană de la care să învăţ ceea ce am nevoie ca să ajut în cel mai bun mod posibil, lucruri pe care aveam slabe şanse să le învăţ chiar dacă aş fi cutreierat India sau China în lung şi în lat. Dar aceasta este părerea mea, şi dacă vreţi, şi voi veţi putea începe să practicaţi aceste metode încă de la prima întâlnire cu mine, totul este să vă atragă şi să nu vi se pară prea simple, prea greu de crezut. În timp ce prin cursurile mele ofer metode prin care fiecare poate să se vindece singur, prin terapie, ajut fiecare persoană care îmi trece pragul prin Reiki, Karuna, All-Love / Seichim, Qigong şi tehnici bioenergetice şi de refacere a structurii şi matricii originare a corpului fizic. Pot ajuta (în paralel cu tratamentul pe care îl urmaţi, recomandat de specialist) în aproape orice tip de problemă fizică, inclusiv refacerea unei zone unde structura fizică a fost afectată (fracturi, diferite formaţiuni…) sau dezechilibre chimice, dar cel mai important este să învăţaţi să faceţi singuri acest lucru. De asemenea, vă pot trimite la cei mai eficienţi diagnosticieni şi vă recomand să consultaţi întotdeauna şi medicul de specialitate.

PE CE SE BAZEAZA ACEST TIP DE TERAPIE?
În Medicina Tradițională Chineză se consideră că orice boală apare întâi în structura energetică și apoi se instalează și în corpul fizic. De aceea, prin restabilirea echilibrului energetic, prin încărcarea energetică a organelor slăbite sau prin curățarea energiei bolnave dintr-o zonă a corpului, se poate restabili sănătatea. In acelasi timp, prin tehnici mult mai avansate decat cele din Medicina Chineza (si mult mai simple in același timp), lucram la un nivel mai profund decat cel energetic, eliminand cauzele dezechilibrelor si restabilind astfel sanatatea, care este un efect.

CE URMARIM?
Avantajul acestui mod de lucru este că se lucrează în același timp asupra întregului corp, insistând mai mult pe anumite zone dar fără a ignora organismul ca întreg. Un alt avantaj este că starea de bine se instalează atât la nivel emoțional și mental, cât și fizic. Un alt avantaj este ca, prin eliminarea cauzelor bolilor (atat prin intermedierea mea, cat si ajutandu-te pe tine sa inveti cum sa le elimini si sa nu le mai creezi), micsoram sansele ca afectiunea sa reapara sub alta forma mai tarziu.

IN CE CONSTA EFECTIV TERAPIA?
Așa cum în acupunctură se acționează asupra energiei stimulând punctele de pe meridianele energetice cu ajutorul acelor, așa cum în terapia prin nutriție se recomandă remedii din plante care au un anumit efect energetic, în terapia pe care o fac eu se ghidează energia prin intenție, uneori folosind și palmele dar fără contact fizic cu persoana. Principiul de bază este că energia urmează intenția. În același timp, este mult mai mult decât atât, acționându-se și la un nivel mai profund decât cel energetic. Ca să înțelegi ce fac, singurul mod în care pot să îți explic fără o discuție mai amănunțită este că facilitez vindecarea prin rugăciune, dar am studiat 10 ani ca să pot face acest lucru în modul în care o fac. În plus, cred că atunci când vine vorba de o afecţiune fizică, este întotdeauna avantajos să foloseşti şi nutriţia, uleiurile esenţiale şi să înţelegi cum poţi neutraliza radiaţiile patogene şi în care zone din casă poţi să plasezi patul ca să ai un somn cât mai odihnitor, somnul fiind unul din principalii tăi aliaţi în vindecare. Tu nu trebuie să faci decât ceea ce vrei şi rezonează cu tine, dar fiind vorba de terapie, trebuie să îmi dai voie să îţi spun (pe scurt) părerea mea, tocmai ca să ai libertatea să decizi dacă faci sau nu acel lucru. Dacă nu îl ştii, nu poţi alege în cunoştinţă de cauză să îl accepţi sau să îl ignori. Este o diferenţă între coaching (unde coach-ul îţi pune întrebări şi te ajută să găseşti tu singur soluţia – pe care se întâmplă uneori să nu o găseşti) şi terapie, unde terapeutul de obicei oferă şi sfaturi, oferă recomandări.

În mod concret, înainte să începem îți voi arăta care sunt cauzele apariției afecțiunii sau cauzele care împiedică organismul să se vindece singur și îți voi oferi câteva sfaturi concrete ca să te vindeci, să adormi și să te odihnești mai ușor și să ai o stare interioară mai bună pentru a permite corpului tău să se vindece mai rapid. Apoi:

– tu vei sta întins(ă) și te vei relaxa, iar eu am să te învăț și am să te ghidez ca să intri în cea mai bună stare de relaxare pe care ai experimentat-o (probabil) până atunci, în care vei vedea că poți simți cu ușurință energia în fiecare părticică a corpului fără ca eu să fac nimic
– după care am să încep terapia propriu-zisă, care presupune (în esență) folosirea intenției și rugăciunea și se face de la distanță, fără atingere

Așadar, fiecare întâlnire cu mine va avea astfel două beneficii:
– te vei antrena în a te vindeca singur(ă)
– terapia propriu-zisă din partea mea
Terapia nu se oprește aici, căci dacă vrei te voi ajuta de asemenea și de la distanță atâta timp cât lucrăm împreună și te voi ajuta prin sfaturi inclusiv la telefon.

Este ideal dacă, lucrând cu mine, veți dori să și învățați câteva lucruri pe care le puteți face voi înșivă, în fiecare zi. În cazul anumitor afecţiuni mai grave, e posibil să nu accept să vă fac terapie decât dacă vă şi învăţ, pentru că altfel s-ar putea ca afecţiunea să reapară. Totuşi, dacă o persoană care nu crede în existenţa energiei se vindecă primind ajutor din exterior, eu consider că acest lucru este totuși benefic, căci după aceea, văzând rezultatele, acea persoană s-ar putea să dorească să înceapă și ea să practice, pentru a rămâne sănătasă mereu și, eventual, pentru a-i ajuta pe cei dragi.

* Şitaţi că există poziţii simple de menţinere a palmelor pentru reglarea ficatului, a rinichilor, a hipertensiunii, şi a multor alte probleme?
* Ştiaţi că există un mod de a respira care, în timp, poate face ca toate afecţiunile şi simptomele fizice să dispară? Şi că îl puteţi pratica începând de acum pe stradă, la serviciu sau în timp ce vă uitaţi la televizor?
* Ştiaţi că puteţi folosi anumite comenzi trimise corpului pentru a vă vindeca, dar că aceste afirmaţii funcţionează doar dacă ştii cum să le faci corect, fiind foarte important să ţii cont de anumite elemente cheie pe care majoritatea oamenilor nu le cunosc?

Cu un SHARE mă ajuți să ofer inspirație mai multor oameni

CADOU: 5 exerciții speciale

Am pregătit pentru tine 5 exerciții pe care le poți învăța fără profesor, prin care poți să-ți crești energia, să-ți întărești imunitatea și să te echilibrezi fizic, emoțional și mental, luând astfel decizii mai bune. Abonează-te la newsletter și le vei primi în primul e-mail, urmate de multe alte informații și resurse utile.

Da, vreau să le încerc!

Subiecte abordate

Curs online de Wuji Gong

Vrei sa vezi gratuit prima parte a cursului meu online de Wuji Gong?

Hai sa vorbim putin despre tine si ce probleme iti doresti sa depasesti prin aceste practici. Vom avea o convorbire de 15min. la telefon sau pe Zoom. Iti ofer si cateva solutii practice, apoi iti trimit prima parte din curs. Daca te hotarasti sa te inscrii in 3 zile la cursul complet, vei avea o reducere.

> Mergi la contact

Azi nu e nevoie să urci un munte ca să afli unele din cele mai eficiente tehnici de Qigong. Am pregătit 5 exerciții pentru tine pe care le poți practica îndată ce le-ai citit.

Primește exercițiile și alte "secrete" pe e-mail