• Start
 • Articole
 • Resurse
 • SUPORT DE CURS

  Când îți place să practici pentru tine, disciplina apare natural

  Transformarea vieții prin tehnici energetice și spirituale

  Pentru un iniţiat, totul este magic.

  Ar fi ideal să începi să aplici învăţăturile de la acest capitol încă din prima săptămână de lucru cu mine. Totuşi, din experienţă am observat că oamenii tind să întârzie aplicarea lucrurilor simple, cum ar fi un simplu exerciţiu “inspir linişte, expir tot ce se opune liniştii”, considerându-le prea banale. Puterea acestui gen de exerciţii sau non-acţiuni (acţiuni care ies din sfera acţiunilor obişnuite făcute de oameni) a fost evidenţiată în mod public de mulţi autori iniţiaţi precum Castaneda, Don Miguel Ruiz (un fost neurochirurg), Franz Bardon şi mulţi alţii.

  Tema mea pentru voi la acest capitol presupune citirea cărţii Iniţiere în Hermetism de Franz Bardon, pe care am tradus-o, precum şi auto-biografia atribuită lui, Frabato Magicianul (o carte foarte scurtă). Pe partea practică, toate exerciţiile din primul capitol cel puţin pentru “pregătirea magică a corpului fizic”, o parte din ele fiind discutate şi la curs. Deci vreau să faceţi măcar:
  – exerciţiul cu inspirarea celor 4 concepte esenţiale, începând cu sănătatea perfectă
  – curăţarea folosind apa rece şi inteţia
  – hrănirea conştientă
  – binecuvântarea apei şi încărcarea cu o anumită intenţie (de exemplu, “această apă întăreşte sănătatea rinichilor”)

  Avem acum un FORUM privat doar pentru noi:

  Prin comentarii putem discuta despre practica voastră și ce provocări și soluții întâmpinați.

  Mențiune importantă: La suportul de curs au acces doar cei care au studiat cu mine. DAR, dacă vă preocupă intimitatea, trebuie să știți că NU am luat măsuri excepționale de securitate ca să nu poată găsi nimeni aceste articole. TOTUȘI, în mod normal trebuie să cunoști link-ul către suportul de curs ca să ajungi la el, altfel nu ai cum prin mijloace obișnuite.

  Subscribe
  Notify of

  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments

  Sky above, Qi within

  0
  Ai intrebari sau curiozitati? Scrie in comentarii!x
  ()
  x