• Start
 • Articole
 • Resurse
 • SUPORT DE CURS

  Când îți place să practici pentru tine, disciplina apare natural

  Tehnici avansate

  Poziția specială pentru imunitate și Timus

  Dintre posturile statice de Qigong, poziția sau Zhuang-ul special pentru timus este o poziţie extra-ordinară (nu doar ca denumire, ci ca putere) şi acest lucru vi-l spun din practică şi din ceea ce ştiu de la profesorii care mi-au arătat această tehnică. Ea ajută la întărirea imunităţii şi ne dă foarte multă energie şi ajută la deschiderea centrului inimii.

  Există mai multe poziţii statice pentru diferite organe. Ele sunt similare între ele.
  Avantajul principal al Zhuang-ului pentru Timus este că, alternând această poziţie cu o alta obişnuită, te simţi de două ori mai bine şi aduni de două ori mai multă energie decât dacă ai face, să zicem, zhuang-ul pentru plămâni urmat de zhuang-ul pentru rinichi.

  Aceasta este o tehincă avansată dar eu nu o predau numai la avansaţi, ci tuturor celor cu care lucrez. Problema este că nu multă lume este pregătită să o aprecieze când este oferită atât de uşor. Profesorii mei spuneau că ei au plătit câte 1000 de euro fiecare numai pentru această tehnică şi tot nu au dat mult.

  Mantrele

  În ultima vreme am început să abordez cu mulți dintre elevii mei începători și avansați practica unor mantre care ne ajută foarte mult în purificare şi chiar în vindecare, cum este mantra lui Buddha al Medicinei. Dar de asemenea, mantrele dintr-o singură silabă sunt extrem de puternice, și pratica în care lucrezi cu un singur sunet, ca să obții niște rezultate extraordinare, se numește Laya Yoga și este ceea ce fac eu, în majoritatea timpului când practic.

  Activarea canalului central

  Acesta este una din tehnicile care, practicată de 3 ori pe zi, poate vindeca aproape orice afecţiune, inclusiv orice formă de cancer. Metoda pe care o predau eu, primită de la maestrul meu, este descrisă şi într-o carte pe care ţi-o pot împrumuta dacă vrei sau o poţi cumpăra dacă vrei s-o ai. El a spus că este dovedită ştiinţific şi că are efecte foarte puternice în afecţiunea menţionată. Avantajul este că te ajută să ai mai multă energie, să dispară fricile şi face ca pe parcursul zilei, cu fiecare respiraţie, să aduci mult mai multă energie în corpul tău.

  Tehnica de focalizare veche de peste 7000 de ani

  Una din cele mai vechi tehnici de focalizare, care ajută în dezvoltarea atenţiei şi în aplicarea oricăror tehnici care necesită emisia unui anumit tip de energie sau informaţie din al treilea ochi. Efectele şi motivul pentru care are această putere sunt dificil de descris în acest articol. Te invit să o discutăm împreună. Practic, pot spune că indiferent ce şi cu cine ai studiat până acum, odată ce îţi arăt această tehnică, ea va deveni cea mai puternică tehnică pe care o deţii din acel moment.

  Lucrul cu elementele

  Pe lângă energia Qi, mai există şi elementele! Dacă înveți să lucrezi cu ele și să le controlezi, te ajută foarte mult în vindecare şi echilibrare pe toate planurile.

  În Medicina Chineză şi în Qigong, elementele (apă, lemn, foc, pământ, metal) nu sunt ceva ce poţi inspira şi introduce în tine, ele sunt ceva metaforic şi foarte util în ştiinţele lor (Feng Shui, BaZi). Ele reprezintă fazele transformării energiei în timp şi spaţiu!

  Dar în partea hindusă şi în Hermetism, se vorbeşte de elementele universale (foc, apă, aer, pământ şi Akasha) care există peste tot în univers şi ele formează inclusiv manifestările lor fizice (apele de pe planeta noastră, focul, corpurile noastre). Echilibrul elementelor reprezintă echilibrul sufletului nostru şi condiţi pentru alte lucruri mult mai avansate şi minunate.

  Avem acum un FORUM privat doar pentru noi:

  Prin comentarii putem discuta despre practica voastră și ce provocări și soluții întâmpinați.

  Mențiune importantă: La suportul de curs au acces doar cei care au studiat cu mine. DAR, dacă vă preocupă intimitatea, trebuie să știți că NU am luat măsuri excepționale de securitate ca să nu poată găsi nimeni aceste articole. TOTUȘI, în mod normal trebuie să cunoști link-ul către suportul de curs ca să ajungi la el, altfel nu ai cum prin mijloace obișnuite.

  Subscribe
  Notify of

  3 Comments
  Oldest
  Newest Most Voted
  Inline Feedbacks
  View all comments
  agape mihaela
  3 years ago

  buna ziua. mi se par atat de multe informatii si atat de necesare…ma coplesesc. multumiri din suflet, voi incerca sa ma organizez. o zi minunata!

  Serban Luminita
  1 year ago

  Buna! Despre ce carte este vorba în articol?

  Sky above, Qi within

  3
  0
  Ai intrebari sau curiozitati? Scrie in comentarii!x
  ()
  x