• Start
 • Articole
 • Resurse
 • SUPORT DE CURS

  Când îți place să practici pentru tine, disciplina apare natural

  Reiki

  Vreau să-ți vorbesc despre ceva extrem de important care te poate ajuta să te vindeci și să te relaxezi, precum și să adormi mai ușor și să te trezești mai odihnit. Reiki este o practică de vindecare prin punerea palmelor pe corp, care are și multe alte aplicații pentru a-i ajuta pe alții sau a curăța alimentele și casa. Câteva din avantajele lui ar fi:

  Acum, dacă inițial te-ai gândit să înveți doar câteva mișcări din Qigong, ca să te relaxezi și să miști un pic corpul, probabil că Reiki este o idee ciudată pentru tine. Totuși, nu uita că, în Qigong, mișcarea fizică nu are rezultate foarte mari dacă nu ai și o stare interioară de relaxare, detașare, etc. Marele avantaj al Reiki este că nu trebuie decât să primești o inițiere, și poți să practici imediat. Nu trebuie să exersezi ca să începi să ai rezultate. Ai rezultate imediat după inițiere (deși evident că depinde cât practici apoi). Dar nu trebuie să practici ca să începi să ai eficiență. Practici doar ca să beneficiezi de eficiența pe care deja o ai, imediat ce ai primit inițierea.

  Dacă te interesează partea spirituală, Reiki este unul din cele mai accesibile sisteme pe care le poți învăța, dar în același timp, și foarte util chiar la un nivel avansat. Pe lângă avantajele menționate, el te poate ajuta mult în alte tehnici spirituale, pentru că:

  Despre Reiki te invit să citești mai multe pe celălalt site al meu, Holis.ro, căci acolo scriu mai mult despre partea spirituală.

  Avem acum un FORUM privat doar pentru noi:

  Prin comentarii putem discuta despre practica voastră și ce provocări și soluții întâmpinați.

  Mențiune importantă: La suportul de curs au acces doar cei care au studiat cu mine. DAR, dacă vă preocupă intimitatea, trebuie să știți că NU am luat măsuri excepționale de securitate ca să nu poată găsi nimeni aceste articole. TOTUȘI, în mod normal trebuie să cunoști link-ul către suportul de curs ca să ajungi la el, altfel nu ai cum prin mijloace obișnuite.

  Subscribe
  Notify of

  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments

  Sky above, Qi within

  0
  Ai intrebari sau curiozitati? Scrie in comentarii!x
  ()
  x