• Start
 • Articole
 • Resurse
 • SUPORT DE CURS

  Când îți place să practici pentru tine, disciplina apare natural

  Direcţiile favorabile pentru sănătate şi armonie

  Direcțiile pot fi un mare ajutor în paralel cu practica. Este soluţia ideală şi pentru leneşi : ) La început, practica poate să îmbunătăţească viaţa în proporţie de 33%, dar alegerea unei direcţii favorabile te poate ajuta tot în proporţie de 33% aducând armonie în viaţa ta exterioară! (cum te înţelegi cu ceilalţi, cât de mult spor ai la serviciu şi starea de sănătate).

  Descarcă aici PDF-ul despre direcții.

  În Feng Shui, fiecare sector al locuinţei este diferit, dar chiar dacă nu ai încă analiza casei, simpla alegere a unei direcţii bune te poate ajuta foarte mult. Aici, pe site-ul lui Joey Yap – bazi.masteryacademy.com – poţi să îţi faci cont şi să obţii imediat direcţiile personale şi ordinea priorităţii lor. Direcţiile NU depind de ora naşterii, ele depind numai de an. Aici puteți vedea mai multe articole despre Metafizica Chineză.

  Avem acum un FORUM privat doar pentru noi:

  Prin comentarii putem discuta despre practica voastră și ce provocări și soluții întâmpinați.

  Mențiune importantă: La suportul de curs au acces doar cei care au studiat cu mine. DAR, dacă vă preocupă intimitatea, trebuie să știți că NU am luat măsuri excepționale de securitate ca să nu poată găsi nimeni aceste articole. TOTUȘI, în mod normal trebuie să cunoști link-ul către suportul de curs ca să ajungi la el, altfel nu ai cum prin mijloace obișnuite.

  Subscribe
  Notify of

  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments

  Sky above, Qi within

  0
  Ai intrebari sau curiozitati? Scrie in comentarii!x
  ()
  x