• Start
 • Articole
 • Resurse
 • SUPORT DE CURS

  Când îți place să practici pentru tine, disciplina apare natural

  Echilibru și vindecare

  Principiile pe care ne bazăm:
  Putem să devenim mai echilibraţi emoţional şi mental prin echilibrarea energiei. Echilibrarea energie duce şi la o sănătate fizică mai bună şi ne conferă o protecţie mai bună faţă de influenţele dăunătoare din mediu (vânt, radiaţii, poluare) şi cele provenite de la persoane stresate, rău intenţionate, etc. În Qigong şi Medicina Chineză, echilibrul dintre organele interne conduce la echilibrarea emoţiilor. De asemenea, energia curge de la un organ la altul prin meridiane, deci este important de asemenea să deschidem meridianele prin tehnicile menţionate pentru ca energia să circule liber. Echilibrând chakrele, reglăm toate aspectele vieţii noastre interioare şi exterioare cum ar fi finanţele sau relaţiile cu alţi oameni. Iar dacă ai o problemă concretă de sănătate, este important şi poţi să o rezolvi total sau măcar parţial prin ceea ce predau eu la curs.

  Tehnici importante:
  – tehnica Surâsului Interior – în acest articol ai schema celor 5 elemente.
  – tehnica pentru liniștire (Secvenţa Paravanului de Jad)
  – curățarea și energizarea chakrelor cu sunetele sacre (Bija Mantras)

  Sunetele pentru chakre sunt LAM, VAM, RAM, YAM, HAM, AUM şi pentru chakra 7 contemplăm liniştea.
  În plus, aveţi aici mudra degetelor de oţel.

  Îţi propun ca prim obiectiv să integrezi în programul zilnic măcar UNA din tehnicile de echilibrare. În plus, e necesar să o faci cu uşurinţă şi fără să apară nerăbdarea sau dubiul în privinţa felului în care îţi iese. Ar trebui să simţi o stare de echilibru mai mare decât înainte pe tot parcursul zilei, nu doar atunci când exersezi.

  INSPIRAŢIE
  Îţi recomand să citeşti cartea Inițiere în Hermetism.

  Câteva slide-uri despre organele interne pe scurt:


  Avem acum un FORUM privat doar pentru noi:

  Prin comentarii putem discuta despre practica voastră și ce provocări și soluții întâmpinați.

  Mențiune importantă: La suportul de curs au acces doar cei care au studiat cu mine. DAR, dacă vă preocupă intimitatea, trebuie să știți că NU am luat măsuri excepționale de securitate ca să nu poată găsi nimeni aceste articole. TOTUȘI, în mod normal trebuie să cunoști link-ul către suportul de curs ca să ajungi la el, altfel nu ai cum prin mijloace obișnuite.

  Subscribe
  Notify of

  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments

  Sky above, Qi within

  0
  Ai intrebari sau curiozitati? Scrie in comentarii!x
  ()
  x