Resurse BaZi si Stele Zburatoare - Cursuri și îndrumare în meditație, Qigong și Laya Yoga

Cursuri și îndrumare în meditație, Qigong și Laya Yoga

Când îți place să practici pentru tine, disciplina apare natural

Resurse BaZi si Stele Zburatoare

Aici vor aparea influentele BaZi si Feng Shui ale lunii si anului si influentele lunilor si anilor viitori din BaZi, pentru cei care nu aveti varianta Premium a bazi-calculator.

Stelele zburătoare ale lunii în curs

Atenție – steaua lunară este cifra mai mică. Dar pe termen scurt (luna asta), ea poate să te influențeze chiar mai mult decât cea anuală. Totuși, ea ține mai puțin timp (o lună), de aceea este scrisă mai mic.

Energiile zilelor, lunilor și anilor viitori

Mai jos am apare influența zilelor rămase din luna iulie 2024, a lunilor rămase și a următorilor ani, totul pentru un maestru al zilei Yi.

Lunile:

Anii:

Cu un SHARE mă ajuți să ofer inspirație mai multor oameni

CADOU: 5 exerciții speciale

Am pregătit pentru tine 5 exerciții pe care le poți învăța fără profesor, prin care poți să-ți crești energia, să-ți întărești imunitatea și să te echilibrezi fizic, emoțional și mental, luând astfel decizii mai bune. Abonează-te la newsletter și le vei primi în primul e-mail, urmate de multe alte informații și resurse utile.

Da, vreau să le încerc!

Subiecte abordate

Curs online de Wuji Gong

Vrei sa vezi gratuit prima parte a cursului meu online de Wuji Gong?

Hai sa vorbim putin despre tine si ce probleme iti doresti sa depasesti prin aceste practici. Vom avea o convorbire de 15min. la telefon sau pe Zoom. Iti ofer si cateva solutii practice, apoi iti trimit prima parte din curs. Daca te hotarasti sa te inscrii in 3 zile la cursul complet, vei avea o reducere.

> Mergi la contact

Azi nu e nevoie să urci un munte ca să afli unele din cele mai eficiente tehnici de Qigong. Am pregătit 5 exerciții pentru tine pe care le poți practica îndată ce le-ai citit.

Primește exercițiile și alte "secrete" pe e-mail