Conectarea cu noi înşine şi divinitatea - Cursuri și îndrumare în meditație, Qigong și Laya Yoga

Cursuri și îndrumare în meditație, Qigong și Laya Yoga

Când îți place să practici pentru tine, disciplina apare natural

Conectarea cu noi înşine şi divinitatea

Pe lângă energie şi linişte, poate cel mai important lucru din viaţa unui om este conectarea cu sinele lui real şi divintiatea. Pentru acest lucru, este nevoie să putem să facem linişte în noi.

În primul rând, eu vă pot învăţa să intraţi într-o stare de linişte, aceasta fiind o condiţie necesară ca să puteţi să percepeţi conexiunea voastră cu partea profundă din voi. De asemenea, vă pot ajuta să evitaţi anumite greşeli, printre care merită menţionată una în special: “Dezamăgirea scade contactul cu sferele superioare.” Dacă mergeţi undeva la un curs unde profesorul sau maestrul vă ajută să intraţi într-o stare modificată de conştiinţă pentru a putea simţi ce e de simţit acolo, este foarte important să nu vă judecaţi pe voi înşivă dacă nu vă iese din prima. Dezamăgirea vă va împiedica să vă realizaţi conexiunile necesare.

Chakra care asigură legătura cu divinitatea (deci şi cu aspectele superioare din noi înşine) este Chakra Coroanei sau Chakra 7. Ceea ce ajută la deschiderea ei este liniştea, contemplarea acestui centru în linişte sau meditaţia.

Cărţi care explorează subiectul

În cartea Introduction Into Hermetics de Franz Bardon se vorbeşte despre structurile fiinţei umane conform vechiului Hermetism.

Cartea lui Rudolf Steiner, Cunoaşterea Sufletului şi Spiritului, se vorbeşte despre problema confuziei între termenii Spirit şi Suflet.

2. Conectarea cu Divinitatea
Fie că o numim Tao, Sursa, Conştiinţa Divină sau Brahman, există anumite principii universale care ne ajută să ne conectăm acolo. Principiile sunt comune pentru că efortul necesar este acelaşi: să ieşim de sub incidenţa limitată a minţii conştiente, raţionale, din identificarea cu ego-ul. De aceea, indiferent unde vrem să ajungem, este clar unde nu vrem să fim: blocaţi în raţiune sau prinşi în fixaţiile ego-ului.

Dezamăgirea blochează contactul cu sferele superioare.
Agitaţia ne împiedică să auzim vocea interioară.
Orientarea atenţiei exclusiv spre exterior este un obstacol în calea descoperirii sinelui autentic.

Mai multe în curând.

Cu un SHARE mă ajuți să ofer inspirație mai multor oameni

Articol publicat în categoria: Inspiraţie şi spirit

CADOU: 5 exerciții speciale

Am pregătit pentru tine 5 exerciții pe care le poți învăța fără profesor, prin care poți să-ți crești energia, să-ți întărești imunitatea și să te echilibrezi fizic, emoțional și mental, luând astfel decizii mai bune. Abonează-te la newsletter și le vei primi în primul e-mail, urmate de multe alte informații și resurse utile.

Da, vreau să le încerc!

Subiecte abordate

Curs online de Wuji Gong

Vrei sa vezi gratuit prima parte a cursului meu online de Wuji Gong?

Hai sa vorbim putin despre tine si ce probleme iti doresti sa depasesti prin aceste practici. Vom avea o convorbire de 15min. la telefon sau pe Zoom. Iti ofer si cateva solutii practice, apoi iti trimit prima parte din curs. Daca te hotarasti sa te inscrii in 3 zile la cursul complet, vei avea o reducere.

> Mergi la contact

Azi nu e nevoie să urci un munte ca să afli unele din cele mai eficiente tehnici de Qigong. Am pregătit 5 exerciții pentru tine pe care le poți practica îndată ce le-ai citit.

Primește exercițiile și alte "secrete" pe e-mail