Vindecarea celor 5 organe şi meditaţia The Golden Orb cu Tom Kenyon - Cursuri și îndrumare în meditație, Qigong și Laya Yoga

Cursuri și îndrumare în meditație, Qigong și Laya Yoga

Când îți place să practici pentru tine, disciplina apare natural

Vindecarea celor 5 organe şi meditaţia The Golden Orb cu Tom Kenyon

În noiembrie voi face o seară specială la mine acasă în care vom lucra cu meditaţia The Golden Orb a lui Tom Kenyon. Ea are în vedere vindecarea celor 5 organe în ordinea circuitului de control (ca în Surâsul Interior) dar presupune o invocare extrem de puternică a lui Kwan Yin şi alţi nemuritori taoişti cum ar fi Lao Zu (autorul Tao Te Ching, cel care a pus bazele Taoismului, filozofia practică a trăirii în armonie cu natura şi cu curgerea lucrurilor). Invocarea o face Tom Kenyon prin voce. Puteţi citi aici şi să ascultaţi un sample. Sper că este clar că eu voi cumpăra această meditaţie, deşi o am deja. Totuşi, pentru voi nu va fi nicio taxă de participare. Poate participa numai cine a practicat Qigong cu mine sau măcar ne-am cunoscut.

Kwan Yin este un boddhisatva al compasiunii şi vine deseori în ajutorul practicanţilor de tehnici energetice de tot felul. Unii din cei mai eficienţi terapeuţi de la noi din ţară lucrează cu ajutorul lui Kwan Yin. La unul din cursurile cu maestrul Cezar Culda am lucrat de asemenea cu ajutorul ei, cântând împreună, cam 70 de oameni, mantra ei. Kwan Yin se spune că este aceeaşi entitate cunoscută în Tibet ca Chenrezig şi în India ca Avalokiteshvara. Se spune că se întrupează în persoana lui Dalai Lama. Mantra ei este Om Mani Padme Hum, dar chinezi folosesc mantra Namo Guanshiyin Pusa. Pusa înseamnă boddhisatva. Eu am primit de asemenea iniţierile Karuna, acesta fiind un sistem care se bazează pe compasiune şi ne ajută să intrăm în comuniune cu această entitate. În concluzie, sper ca, împreună cu voi şi ascultând meditaţia audio creată de Tom Kenyon, să reuşim să primim ajutorul ei în vindecare şi creşterea nivelului energetic şi vibraţional.

Tom Kenyon este unul din cei mai mari vindecători prin sunet şi meditaţiile lui sunt foarte puternice. O mare parte din ele sunt chiar gratuite aşa că vă recomand să citiţi şi să ascultaţi totul de la el de pe site, unde există şi traduceri în română.

Cum ne vom pregăti?

– fiecare va citi un pic ca să înţeleagă ce facem
– 3 zile înainte veţi asculta una din mantrele de mai jos fiind prezenţi
– 3 zile înainte nu mâncaţi pe nimeni (animale, mă refer) şi o zi înainte nu beţi alcool
– în ziua meditaţiei nu mâncaţi nimic până la ora 12 şi beţi doar apă (cereţi sfatul medicului sau terapeutului în care aveţi încredere dacă aveţi dubii că este ok) – este un post de purificare şi creşte vibraţia mult

Cum vom medita?

Tom Kenyon recomandă să stăm aşezaţi, cu coloana dreaptă, nu întinşi. Fiecare va asculta şi îşi va urmări corpul şi zonele pe care Tom le va numi (chakra coroanei, cele 5 organe interne, nimic SF).
Vom folosi uleuirile esenţiale pentru a ne ridica vibraţia.
Sferele de Shungit fac pratica în casă aproape la fel de puternică precum cea afară, mai ales când e vorba de meditaţie. Cristalele vor amplifica energiile benefice.
Meditaţia durează cam o oră.

Link către meditaţia The Golden Orb.
E bine ca fiecare să asculte piesa creată de Tom Kenyon înainte de întâlnire, ca să fiţi siguri că sunteţi dispuşi să staţi pe tot parcursul meditaţiei. Probabil vom fi doar 3 sau 4 persoane. Sunetul nu este unul creat să fie plăcut urechii omului obişnuit doar cu un anume tip de muzică, mai ales pentru că ea nu este muzică! Este un sunet cu o anumită vibraţie şi configuraţie pe care Tom Kenyon, ca unul din cei mai buni vindecători prin sunet din lume la ora actuală, l-a simţit ca fiind potrivit şi pe placul entităţilor invocate. Nu vă recomand să ascultaţi piesa pe sărite, într-o stare de agitaţie, ci măcar să vă liniştiţi şi să încercaţi să vă conectaţi voi înşivă cu Kwan Yin şi cu energia piesei. Pentru mine, nu e important cum sună. Important este dacă ne poate conecta sau nu cu Kwan Yin.

Om Mani Padme Hung
Versiune cu călugări tibetani şi scrierea în sanskrită
Versiunea lui Imee Ooi, frumoasă de pus dimineaţa
Versiunea lui Deva Premal
Versiune veselă a lui Ani Choying Drolma – silaba “Hri” este silaba sacră a lui Kwan Yin
Ani Choying Drolma predând mantra aceasta
Versiunea lui Mercedes Bahleda

Namo Guanshiyin Pusa (în chineză)
Versiunea lui Imee Ooi
Versiune realizată de Amitabha Buddhist Society of Singapore

O altă mantră a compasiunii extrem de puternică:
Namo Ratna Trayaya cu Ani Choying Drolma

Cu un SHARE mă ajuți să ofer inspirație mai multor oameni

Articol publicat în categoria: Energie

CADOU: 5 exerciții speciale

Am pregătit pentru tine 5 exerciții pe care le poți învăța fără profesor, prin care poți să-ți crești energia, să-ți întărești imunitatea și să te echilibrezi fizic, emoțional și mental, luând astfel decizii mai bune. Abonează-te la newsletter și le vei primi în primul e-mail, urmate de multe alte informații și resurse utile.

Da, vreau să le încerc!

Subiecte abordate

Curs online de Wuji Gong

Vrei sa vezi gratuit prima parte a cursului meu online de Wuji Gong?

Hai sa vorbim putin despre tine si ce probleme iti doresti sa depasesti prin aceste practici. Vom avea o convorbire de 15min. la telefon sau pe Zoom. Iti ofer si cateva solutii practice, apoi iti trimit prima parte din curs. Daca te hotarasti sa te inscrii in 3 zile la cursul complet, vei avea o reducere.

> Mergi la contact

Azi nu e nevoie să urci un munte ca să afli unele din cele mai eficiente tehnici de Qigong. Am pregătit 5 exerciții pentru tine pe care le poți practica îndată ce le-ai citit.

Primește exercițiile și alte "secrete" pe e-mail