Consultanta Feng Shui - Cursuri și îndrumare în meditație, Qigong și Laya Yoga

Cursuri și îndrumare în meditație, Qigong și Laya Yoga

Când îți place să practici pentru tine, disciplina apare natural

Consultanta Feng Shui

Ce presupune o expertiza Feng Shui:

O expertiza profesionala Feng Shui arata in ce mod locuinta sau sediul unei firme influenteaza favorabil sau nefavorabil starea de sanatate a fiecarei persoane, veniturile, relatiile si oportunitatile.

Se tine cont mai ales de:

 • data construirii imobilului
 • directia fatadei
 • formele din exteriorul cladirii si forma apartamentului/sediului
 • Nu se recomanda remediile obisnuite gasite pe site-urile despre Feng Shui precum amulete, statuete, etc., cu doar doua exceptii care sunt remedii autentice si care chiar functioneaza (daca este nevoie de ele).

  Printre cele mai importante probleme pe care Feng Shui le poate rezolva (sau reduce) sunt:

 • pierderile de bani
 • amanari si razgandiri din partea clientilor unei firme
 • certuri constante (intre membri unei familii sau intre angajati)
 • probleme de sanatate care pana atunci nu cedau (daca se si apeleaza la un tratamanet potrivit)
 • lipsa energiei
 • accidente si alte probleme pot fi prevenite de asemenea prin rezolvarea anumitor probleme din locuinta sau sediu.
 • Pretul unei expertize:

  Evaluarea initiala
  Se face intai o evaluare a exteriorului cladirii si a ineriorului (va fi nevoie de planul casei si de anul de constructie). Partea aceasta va fi 300 de lei si va include si analiza hartii BaZi a proprietarului (timp de o ora putem vorbi despre ce arata aceasta legat de cariera, relatii, sanatate si chiar despre alte persoane cu care clientul doreste sa colaboreze, etc., in masura timpului disponibil).

  Evaluarea are ca scop o expertiza completa. Putem ramane doar la evaluare doar in cazul foarte putin probabil in care nu se pot aduce aproape deloc imbunatatiri din cauza pozitionarii sau formei cladirii, sau daca anul acest sunt influente foarte nefavorabile si clientul doreste sa caute un alt sediu in viitorul apropiat. Altfel, mergem automat pe varianta pe care o voi recomanda, si pretul difera in functie de cat de mult consider ca pot ajuta (pentru detalii scrieti-mi la dan@neiqigong.ro):

  In cazul in care se pot aduce imbunatatiri dar nu foarte mari, preutul va fi la jumatate si expertiza va include toate remediile care sunt puse in mod normal de un specialist Feng Shui de la noi.

  In cazul in care se pot aduce imbunatatiri substantiale (care in general pot aduce si o crestere a venitului), va fi pretul intreg. Exista de asemenea case in care se pot face activari pentru prosperitate cu ajutorul apei. Activarile au scopul de a aduce intr-un timp foarte scurt ceva specific (bani, oportunitati, un partener, etc.). In cazul in care se pot face activari voi alege si o data favorabila pentru prima activare.

  Cu un SHARE mă ajuți să ofer inspirație mai multor oameni

  CADOU: 5 exerciții speciale

  Am pregătit pentru tine 5 exerciții pe care le poți învăța fără profesor, prin care poți să-ți crești energia, să-ți întărești imunitatea și să te echilibrezi fizic, emoțional și mental, luând astfel decizii mai bune. Abonează-te la newsletter și le vei primi în primul e-mail, urmate de multe alte informații și resurse utile.

  Da, vreau să le încerc!

  Subiecte abordate

  Curs online de Wuji Gong

  Vrei sa vezi gratuit prima parte a cursului meu online de Wuji Gong?

  Hai sa vorbim putin despre tine si ce probleme iti doresti sa depasesti prin aceste practici. Vom avea o convorbire de 15min. la telefon sau pe Zoom. Iti ofer si cateva solutii practice, apoi iti trimit prima parte din curs. Daca te hotarasti sa te inscrii in 3 zile la cursul complet, vei avea o reducere.

  > Mergi la contact

  Azi nu e nevoie să urci un munte ca să afli unele din cele mai eficiente tehnici de Qigong. Am pregătit 5 exerciții pentru tine pe care le poți practica îndată ce le-ai citit.

  Primește exercițiile și alte "secrete" pe e-mail