Seară de inspiraţie şi filme despre lucrul cu energia şi corpul - Cursuri și îndrumare în meditație, Qigong și Laya Yoga

Cursuri și îndrumare în meditație, Qigong și Laya Yoga

Când îți place să practici pentru tine, disciplina apare natural

Seară de inspiraţie şi filme despre lucrul cu energia şi corpul

Dacă am lucrat împreună sau vom lucra cel puţin o dată până la data întâlnirii, vă invit la o seară cu totul specială care se poate repeta în fiecare lună, în care vom viziona un film despre cultivarea energiei interne şi importanţa echilibrului. De exemplu, unul dintre filme ilustrează foarte bine un aspect cheie când vine vorba despre lucrul cu energia mai palpabilă, mai materială – Chi-ul şi arată pericolele care te pasc atunci când îţi creşti prea repede puterea. Ştiu că nu mulţi avem această problemă (prea multă energie) dar filmul arată şi faptul că, prin starea de linişte, poţi ajunge realmente să ai cantităţi imense de energie. Cu ocazia aceasta vreau să vă arăt şi multe alte scene scurte de film şi pasaje de carte care mă ajută să practic cu bucurie şi să am rezultate. Unele scene sunt din anumite jocuri care au o poveste mai fascinantă decât majoritatea filmelor. Fiecare din voi poate veni de asemenea cu o scenă de film sau un pasaj dintr-o carte care îl inspiră şi îl ajută realmente în cultivarea vieţii, energiei sau disciplinei.

Dacă cei care veniţi aţi văzut filmul sau dacă vă atrage altul (o să vă propun mai multe), alegem împreună. Dar filmul pe care îl am în minte este Assasin’s Fist, un film făcut de Machinima după un joc, însă cu toate acestea a fost neaşteptat de bun şi este singurul film în care am văzut ilustrat conceptul de Nei Gong (alchimia internă) într-un mod suficient de cuprinzător. Au mai fost şi alte filme despre echilibrul dintre puterea energetică şi meditaţie (unul chiar cu Tai Chi, numit Man of Tai Chi), dar mi s-a părut că au tratat prea superficial problema. În schimb, acest film este, din primul minut până la sfârşit, interesat numai de echilibrul dintre energie şi starea de linişte – cu toate că are şi multă bătaie. Vă invit să vedeţi un trailer. Sper să nu vă uitaţi dinainte şi la film, care este în întregime pe Youtube, deşi oricum merită văzut şi de două ori dacă vezi în el ce văd eu.

Eu vă aştept cu:
– bunătăţi vegetariene: chifteluţe de legume cum n-aţi mai gustat, nuci şi fructe alese
– ceai magic de Rooibos, vanilie naturală şi ghimbir să vă ţină de cald
– un vin bun (şi sfinţit)
– uleiuri esenţiale de vibraţie înaltă care să vă aducă inspiraţie
– un sistem audio legendar câştigat în urma unor aventuri şi unui salt de credinţă

Voi puteţi veni cu:
– ceva bun de mâncat gătit de voi sau cumpărat
– o scenă de film sau un pasaj de carte care v-a inspirat
– un carneţel ca să vă notaţi ideile care vă vin

Eu am să vă mai ofer şi două cadouri:
– în film, HaDo însemna o abilitate supranaturală de a arunca cu bile de energie. În şcoala unuia din maeștrii cu care an studiat câțiva ani, HaDo este o tehnică japoneză de respiraţie care te ajută să munceşti noaptea fără să mai oboseşti şi care este dovedită ştiinţific că ajută în slăbire.
– cine sesisează un lucru cheie pe care ceilalţi nu îl sesizează din film va câştiga un lucru viu care ajută în cultivarea purităţii şi exersarea abilităţilor energetice (şi care nu e pisoi şi nici hamster :D)

Cu un SHARE mă ajuți să ofer inspirație mai multor oameni

Articol publicat în categoria: Fizic

CADOU: 5 exerciții speciale

Am pregătit pentru tine 5 exerciții pe care le poți învăța fără profesor, prin care poți să-ți crești energia, să-ți întărești imunitatea și să te echilibrezi fizic, emoțional și mental, luând astfel decizii mai bune. Abonează-te la newsletter și le vei primi în primul e-mail, urmate de multe alte informații și resurse utile.

Da, vreau să le încerc!

Subiecte abordate

Curs online de Wuji Gong

Vrei sa vezi gratuit prima parte a cursului meu online de Wuji Gong?

Hai sa vorbim putin despre tine si ce probleme iti doresti sa depasesti prin aceste practici. Vom avea o convorbire de 15min. la telefon sau pe Zoom. Iti ofer si cateva solutii practice, apoi iti trimit prima parte din curs. Daca te hotarasti sa te inscrii in 3 zile la cursul complet, vei avea o reducere.

> Mergi la contact

Azi nu e nevoie să urci un munte ca să afli unele din cele mai eficiente tehnici de Qigong. Am pregătit 5 exerciții pentru tine pe care le poți practica îndată ce le-ai citit.

Primește exercițiile și alte "secrete" pe e-mail