Ştiri despre schimbările pozitive care au loc în lume

Cursuri și îndrumare în meditație, Qigong și Laya Yoga

Când îți place să practici pentru tine, disciplina apare natural

Ştiri despre schimbările pozitive care au loc în lume

Prin tot ce fac intenţionez să transmit, pe lângă metode de creştere a vitalităţii, linişte, pace, bucurie, iubire şi îndredere.

Totuși, în lume se întâmplă tot felul de porcării. Ca să facem față, consider că lucrul cu emoţiile (și practica mantrelor) este mai important decât ce mâncăm.

Ca oameni care credem în existența unei părți spirituale, ar fi ideal să putem fi centraţi şi optimişti indiferent ce se întâmplă în exterior.

Totuşi, cred că ne ajută să ne îndreptăm atenţia şi asupra schimbărilor benefice care au loc în lume, pentru a le susţine cu atenţia noastră. Aşa că am decis să creez aici o pagină numai cu ştiri pozitive, dar nu orice fel de ştiri, ci lucruri foarte puternice care deja s-au întâmplat.

7 noiembrie 2016 – De ce lumea e mai bună decât crezi şi continuă să se îmbunătăţească

31 iulie 2016 – India Plants 50 Million Trees In One Day, Smashing World Record!

7 feb. 2016 – Thich Nhat Hanh – cum un călugăr zen poate influenţa negocierile climatice de la Paris.

Cu un SHARE mă ajuți să ofer inspirație mai multor oameni

CADOU: 5 exerciții speciale

Am pregătit pentru tine 5 exerciții pe care le poți învăța fără profesor, prin care poți să-ți crești energia, să-ți întărești imunitatea și să te echilibrezi fizic, emoțional și mental, luând astfel decizii mai bune. Abonează-te la newsletter și le vei primi în primul e-mail, urmate de multe alte informații și resurse utile.

Da, vreau să le încerc!

Subiecte abordate

Curs online de Wuji Gong

Vrei sa vezi gratuit prima parte a cursului meu online de Wuji Gong?

Hai sa vorbim putin despre tine si ce probleme iti doresti sa depasesti prin aceste practici. Vom avea o convorbire de 15min. la telefon sau pe Zoom. Iti ofer si cateva solutii practice, apoi iti trimit prima parte din curs. Daca te hotarasti sa te inscrii in 3 zile la cursul complet, vei avea o reducere.

> Mergi la contact

Azi nu e nevoie să urci un munte ca să afli unele din cele mai eficiente tehnici de Qigong. Am pregătit 5 exerciții pentru tine pe care le poți practica îndată ce le-ai citit.

Primește exercițiile și alte "secrete" pe e-mail