Dezvoltarea creierului şi abilităţilor mentale - Cursuri și îndrumare în meditație, Qigong și Laya Yoga

Cursuri și îndrumare în meditație, Qigong și Laya Yoga

Când îți place să practici pentru tine, disciplina apare natural

Dezvoltarea creierului şi abilităţilor mentale

Despre Turmeric pe site-ul unui neurolog cu o viziune holistică.

Recomand cartea Neuroştiinţa Iluminării de Dr. David Perlmutter şi Alberto Villoldo.

Un site foarte bun de antrenament mental, creat cu ajutorul unor neurologi, este Lumosity.com

Cum vă puteţi îmbunătăţi abilităţile cognitive lucrând cu mine:

1. Cursul intensiv despre abilităţile menale
Am ţinut şi voi mai ţine la cerere un curs intensiv de 4 ore despre acest subiect. Au fost tehnici pentru îmbunătăţirea atenţiei, memoriei şi abilităţii de a lua decizii, dar am practicat şi Qigong şi meditaţie şi am explorat legătura dintre practica energetică şi abilităţile mentale.
2. Serile de antrenament pentru corp, minte şi suflet
Miercuri seara, de două ori pe lună, ne întâlnim pentru a exersa câte 10 minute pentru fiecare nivel al fiinţei reprezentat de una din cele 7 chakre. Chakra 6 guvernează claritatea, intuiţia (în tandem cu chakra 5), concentrarea şi abilitatea de a emite gânduri focalizate, de exemplu. Mai multe detalii aici. Odată ce intraţi în acest grup, e posibil să cunoaşteţi mai mulţi oameni interesaţi de subiect şi puteţi obţine un abonament extrem de ieftin la site-ul Lumosity.com dacă vă adunaţi 5 persoane.
3. Sesiuni individuale
Vă pot învăţa tehnicile de antrenament mental şi cum să vă creşteţi energia astfel încât să susţineţi buna funcţionare a creierului. De asemenea, cu ocazia asta vă spun că ofer şi meditaţii la limba engleză, întrucât a preda diferite abilităţi, inclusiv mentale, este una din pasiunile mele şi sunt în acelaşi timp şi traducător.

Cu un SHARE mă ajuți să ofer inspirație mai multor oameni

CADOU: 5 exerciții speciale

Am pregătit pentru tine 5 exerciții pe care le poți învăța fără profesor, prin care poți să-ți crești energia, să-ți întărești imunitatea și să te echilibrezi fizic, emoțional și mental, luând astfel decizii mai bune. Abonează-te la newsletter și le vei primi în primul e-mail, urmate de multe alte informații și resurse utile.

Da, vreau să le încerc!

Subiecte abordate

Curs online de Wuji Gong

Vrei sa vezi gratuit prima parte a cursului meu online de Wuji Gong?

Hai sa vorbim putin despre tine si ce probleme iti doresti sa depasesti prin aceste practici. Vom avea o convorbire de 15min. la telefon sau pe Zoom. Iti ofer si cateva solutii practice, apoi iti trimit prima parte din curs. Daca te hotarasti sa te inscrii in 3 zile la cursul complet, vei avea o reducere.

> Mergi la contact

Azi nu e nevoie să urci un munte ca să afli unele din cele mai eficiente tehnici de Qigong. Am pregătit 5 exerciții pentru tine pe care le poți practica îndată ce le-ai citit.

Primește exercițiile și alte "secrete" pe e-mail