Reiki şi alte sisteme de vindecare şi transformare - Cursuri și îndrumare în meditație, Qigong și Laya Yoga

Cursuri și îndrumare în meditație, Qigong și Laya Yoga

Când îți place să practici pentru tine, disciplina apare natural

Reiki şi alte sisteme de vindecare şi transformare

Vindecarea este chiar în palmele tale.

În România, Reiki este o practică mult mai cunoscută decât Qigong, folosită şi predată de cei mai mulţi terapeuţi pe care-i ştiu. Reiki oferă un model foarte util pentru a înţelege toate implicaţiile lucrului cu energia (de exemplu, faptul că poţi să-i ajuţi şi pe alţii, faptul că o poţi trimite la distanţă, faptul că poţi curăţa o cameră sau alimentele). Având acest model, este foarte uşor să înţelegi apoi multe alte sisteme de lucru cu energia care sunt mai puternice şi pot să rezolve mai rapid probleme mai dificile de sănătate şi nu numai.

Reiki este un sistem de autovindecare, terapie şi evoluţie spirituală readus în cunoaşterea oamenirii de către Mikao Usui în 1922. Energia Reiki este energia universală provenită direct de la Sursă, fiind o energie benefică şi nepolarizată, care acţionează mereu spre binele celui care o primeşte. Caracteristici acestui sistem sunt simplitatea şi detaşarea de rezultate, practicantul devenind un canal cât mai pur pentru energia Reiki. Abilitatea de a practica şi de a transmite Reiki, cât şi cea de a preda mai departe, se obţine în urma unei iniţieri. De obicei, iniţierea este însoţită şi de un curs teoretic, dar pentru a înţelege cu adevărat sistmul şi a integra cunoaşterea primită atât prin viu grai, cât şi prin iniţiere, este necesară multă practică individuală.

Pe site-ul dedicat vindecării (holis.ro) găsiți manualul Reiki Usui pe care l-am scris ca inspiraţie pentru primii elevi cărora le-am oferit iniţierea.

Dacă vrei să primeşti iniţierea Reiki de la mine, scrie-mi.

Iar dacă vrei să citești mai multe despre autotratament, vindecare și aspectele esențiale ale practicilor spirituale, vizitează și site-ul Centrului Holis.

Cu un SHARE mă ajuți să ofer inspirație mai multor oameni

CADOU: 5 exerciții speciale

Am pregătit pentru tine 5 exerciții pe care le poți învăța fără profesor, prin care poți să-ți crești energia, să-ți întărești imunitatea și să te echilibrezi fizic, emoțional și mental, luând astfel decizii mai bune. Abonează-te la newsletter și le vei primi în primul e-mail, urmate de multe alte informații și resurse utile.

Da, vreau să le încerc!

Subiecte abordate

Curs online de Wuji Gong

Vrei sa vezi gratuit prima parte a cursului meu online de Wuji Gong?

Hai sa vorbim putin despre tine si ce probleme iti doresti sa depasesti prin aceste practici. Vom avea o convorbire de 15min. la telefon sau pe Zoom. Iti ofer si cateva solutii practice, apoi iti trimit prima parte din curs. Daca te hotarasti sa te inscrii in 3 zile la cursul complet, vei avea o reducere.

> Mergi la contact

Azi nu e nevoie să urci un munte ca să afli unele din cele mai eficiente tehnici de Qigong. Am pregătit 5 exerciții pentru tine pe care le poți practica îndată ce le-ai citit.

Primește exercițiile și alte "secrete" pe e-mail