Recomandările săptămânii pentru sănătate şi echilibru (4) - Cursuri și îndrumare în meditație, Qigong și Laya Yoga

Cursuri și îndrumare în meditație, Qigong și Laya Yoga

Când îți place să practici pentru tine, disciplina apare natural

Recomandările săptămânii pentru sănătate şi echilibru (4)

1. Diminuarea agitaţiei. Aţi observat cum deseori ne grăbim şi vrem mereu altceva-altceva-altceva? Facem multi-taskink, deschidem mai multe tab-uri simultan în browser şi nu citim nimic cu atenţie, ascultăm un concert şi mintea noastră e de fapt în altă parte. Acest lucru intră în conflict cu starea de linişte şi cu sănătatea rinichilor. Consumă energia şi face ca o mare parte din energia noastră să stagneze în partea de profunzime, de unde este foarte greu de mobilizat fără meditaţie. Recomandarea? Găsiţi un mod să vă bucuraţi mai mult de a face o acţiune decât de ce obţineţi la sfârşitul ei. Un pont: surprindeţi-vă când vă grăbiţi observând dacă respiraţi sau vă ţineţi respiraţia.

2. Am văzut un episod de serial foarte amuzant care arată cum uneori, dorint neapărat un rezultat exterior sau să facem o impresie bună, stricăm totul. Este vorba de episodul The Dinner Party din Seinfeld. În acest episod, cei 4 prieteni sunt invitaţi la o cină şi se stresează pe tema a ce trebuie să aducă. Străduindu-se să facă o impresie bună, se creartă cu nişte oameni, îngheaţă pe-afară, dărâmă tot felul de chestii şi nimic, dar absolut nimic nu merge bine şi pân la urmă, ei reuşesc să apară la uşa prietenilor care i-au invitat, dar de fapt seara este un eşec total. Vă las pe voi să descoperiţi de ce.

3. Mesajul integral conţine 5 recomandări. El va fi trimis prin newsletter săptămâna asta.
În fiecare săptămână trimit un astfel de mesaj. O dată pe lună îl postez integral pe site.
Restul le trimit celor care mă susţin abonându-se. Voi trimite şi un link cu arhiva tuturor mesajelor anterioare, care sper să devină ca o adevărată librărie vie cu inspiraţie.

Odată cu textul am intenţia şi ştiu să fac aşa fel încât să transmit şi inspiraţie, pentru ca fiecare să poată face mai uşor lucrurile pe care decide să le facă şi îi sunt utile.
Abonează-te aici pentru a primi restul acestui mesaj şi mesajele din săptămânile următoare.

Fiind la curent cu noutăţile, vei afla şi când organizez grupuri gratuite de vindecare.
Dacă nu ai nevoie tu, poate vei putea ajuta astfel o altă persoană care are nevoie de ajutor într-o afecţiune mai serioasă, trimiţând-o la noi.

Cu un SHARE mă ajuți să ofer inspirație mai multor oameni

Articol publicat în categoria: Acţiune şi strategii

CADOU: 5 exerciții speciale

Am pregătit pentru tine 5 exerciții pe care le poți învăța fără profesor, prin care poți să-ți crești energia, să-ți întărești imunitatea și să te echilibrezi fizic, emoțional și mental, luând astfel decizii mai bune. Abonează-te la newsletter și le vei primi în primul e-mail, urmate de multe alte informații și resurse utile.

Da, vreau să le încerc!

Subiecte abordate

Curs online de Wuji Gong

Vrei sa vezi gratuit prima parte a cursului meu online de Wuji Gong?

Hai sa vorbim putin despre tine si ce probleme iti doresti sa depasesti prin aceste practici. Vom avea o convorbire de 15min. la telefon sau pe Zoom. Iti ofer si cateva solutii practice, apoi iti trimit prima parte din curs. Daca te hotarasti sa te inscrii in 3 zile la cursul complet, vei avea o reducere.

> Mergi la contact

Azi nu e nevoie să urci un munte ca să afli unele din cele mai eficiente tehnici de Qigong. Am pregătit 5 exerciții pentru tine pe care le poți practica îndată ce le-ai citit.

Primește exercițiile și alte "secrete" pe e-mail