Cursuri și îndrumare în meditație, Qigong și Laya Yoga

Când îți place să practici pentru tine, disciplina apare natural

Magia aplicată în viaţa de zi cu zi

Pentru un iniţiat, totul este magic.

Ar fi ideal să începi să aplici învăţăturile de la acest capitol încă din prima săptămână de lucru cu mine. Totuşi, din experienţă am observat că oamenii tind să întârzie aplicarea lucrurilor simple, cum ar fi un simplu exerciţiu “inspir linişte, expir tot ce se opune liniştii”, considerându-le prea banale. Puterea acestui gen de exerciţii sau non-acţiuni (acţiuni care ies din sfera acţiunilor obişnuite făcute de oameni) a fost evidenţiată în mod public de mulţi autori iniţiaţi precum Castaneda, Don Miguel Ruiz (un fost neurochirurg), Franz Bardon şi mulţi alţii.

Tema mea pentru voi la acest capitol presupune citirea cărţii Iniţiere în Hermetism de Franz Bardon, pe care am tradus-o, precum şi auto-biografia atribuită lui, Frabato Magicianul (o carte foarte scurtă). Pe partea practică, toate exerciţiile din primul capitol cel puţin pentru “pregătirea magică a corpului fizic”, o parte din ele fiind discutate şi la curs. Deci vreau să faceţi măcar:
– exerciţiul cu inspirarea celor 4 concepte esenţiale, începând cu sănătatea perfectă
– curăţarea folosind apa rece şi inteţia
– hrănirea conştientă
– binecuvântarea apei şi încărcarea cu o anumită intenţie (de exemplu, “această apă întăreşte sănătatea rinichilor”)

Cu un SHARE mă ajuți să ofer inspirație mai multor oameni

Află noutățile

Poți primi articolele noi prin e-mail - afli lucruri utile pentru tine și cei dragi și mă susții, ajutându-mă să-i ajut pe alții.

Subiecte

Recomandări:

Primește noutățile prin e-mail