Magia aplicată în viaţa de zi cu zi - Cursuri și îndrumare în meditație, Qigong și Laya Yoga

Cursuri și îndrumare în meditație, Qigong și Laya Yoga

Când îți place să practici pentru tine, disciplina apare natural

Magia aplicată în viaţa de zi cu zi

Pentru un iniţiat, totul este magic.

Ar fi ideal să începi să aplici învăţăturile de la acest capitol încă din prima săptămână de lucru cu mine. Totuşi, din experienţă am observat că oamenii tind să întârzie aplicarea lucrurilor simple, cum ar fi un simplu exerciţiu “inspir linişte, expir tot ce se opune liniştii”, considerându-le prea banale. Puterea acestui gen de exerciţii sau non-acţiuni (acţiuni care ies din sfera acţiunilor obişnuite făcute de oameni) a fost evidenţiată în mod public de mulţi autori iniţiaţi precum Castaneda, Don Miguel Ruiz (un fost neurochirurg), Franz Bardon şi mulţi alţii.

Tema mea pentru voi la acest capitol presupune citirea cărţii Iniţiere în Hermetism de Franz Bardon, pe care am tradus-o, precum şi auto-biografia atribuită lui, Frabato Magicianul (o carte foarte scurtă). Pe partea practică, toate exerciţiile din primul capitol cel puţin pentru “pregătirea magică a corpului fizic”, o parte din ele fiind discutate şi la curs. Deci vreau să faceţi măcar:
– exerciţiul cu inspirarea celor 4 concepte esenţiale, începând cu sănătatea perfectă
– curăţarea folosind apa rece şi inteţia
– hrănirea conştientă
– binecuvântarea apei şi încărcarea cu o anumită intenţie (de exemplu, “această apă întăreşte sănătatea rinichilor”)

Cu un SHARE mă ajuți să ofer inspirație mai multor oameni

CADOU: 5 exerciții speciale

Am pregătit pentru tine 5 exerciții pe care le poți învăța fără profesor, prin care poți să-ți crești energia, să-ți întărești imunitatea și să te echilibrezi fizic, emoțional și mental, luând astfel decizii mai bune. Abonează-te la newsletter și le vei primi în primul e-mail, urmate de multe alte informații și resurse utile.

Da, vreau să le încerc!

Subiecte abordate

Curs online de Wuji Gong

Vrei sa vezi gratuit prima parte a cursului meu online de Wuji Gong?

Hai sa vorbim putin despre tine si ce probleme iti doresti sa depasesti prin aceste practici. Vom avea o convorbire de 15min. la telefon sau pe Zoom. Iti ofer si cateva solutii practice, apoi iti trimit prima parte din curs. Daca te hotarasti sa te inscrii in 3 zile la cursul complet, vei avea o reducere.

> Mergi la contact

Azi nu e nevoie să urci un munte ca să afli unele din cele mai eficiente tehnici de Qigong. Am pregătit 5 exerciții pentru tine pe care le poți practica îndată ce le-ai citit.

Primește exercițiile și alte "secrete" pe e-mail