Protectia faţă de radiaţii - Cursuri și îndrumare în meditație, Qigong și Laya Yoga

Cursuri și îndrumare în meditație, Qigong și Laya Yoga

Când îți place să practici pentru tine, disciplina apare natural

Protectia faţă de radiaţii

Radiaţiile şi protecţia faţă de ele reprezintă una din marile provocări ale unui luptător urban. Cum mulţi dintre noi trăim înconjuraţi de tehnologie, câteva principii simple prin care putem să ne protejăm pot fi de mare ajutor. Majoritatea aparatelor electronice emit radiaţii nocive pentru corpul uman, care ne afetează buna dispoziţie, corpul, energia şi procesul de gândire.

Nu e vorba de a deveni paranoici, ci de a face nişte lucruri simple, care nu durează timp, şi care ne întăresc sănătatea în mod pasiv, fără ca noi să mai trebuiască să facem mare lucru în legătură cu ele, odată ce le-am pus în practică. Alimentaţia, practica energetică, sportul – toate acestea ne întăresc sănătatea dar ocupă timp, de aceea accentuez faptul că măsurile de protecţie din acest articol nu vor necesita şi mai mult din timpul vostru deja limitat.

Ca să fie clar, nu sunt fizician sau inginer, dar nici nu îmi dau cu părerea acolo unde nu ştiu ceva clar, de la profesorii şi oamenii de ştiinţă care îmi sunt apropiaţi. Întrucât acest blog oferă opţiuni şi inspiraţie, cred că este important să prezint aceste informaţii, chiar dacă eu însumi nu sunt în măsura să verific, cu metode ştiinţifice. Le prezint în mod clar şi structurat, folosind ceea ce am învăţat de la specialiştii cu care am intat în contact. Valoarea acestor informaţii (pe care le ofer şi la cursuri celor interesaţi) constă tocmai în faptul că spun puţin şi la obiect, oferind o imagine de ansamblu celui care vrea să cerceteze mai departe.

1. Despre sursele radiaţiilor, raza şi efectele lor

Întâi câteva cuvinte despre câteva influenţe nocive din oraşele noastre, şi apoi trecem la metode de protecţie. Acestea pot utiliza pietre naturale, dispozitive tehnologice, sau poate fi vorba de obiceiuri de adoptat sau de folosirea câmpului energetic uman pentru a deveni mai rezistenţi la aceste influenţe.

Despre telefonul mobil – când, cum şi de la ce distanţă ne afectează

Mobilele au un efect puternic la o rază de 3 metri, chiar şi atunci când nu vorbim la ele. De aceea, pe cât posibil, eu ţin telefonul pe hol când sunt acasă. În parc, îmi las ghiozdanul în care este telefonul la câţiva metri de mine, când practic Qigong. Eu nu aş vorbi la telefon lângă un bebeluş. Desigur, radiaţiile cele mai puternice sunt în momentul în care telefonul apelează, de aceea e bine să-l ţinem în mână departe de cap până când persoana apelată binevoieşte să răspundă, sau să folosim hands-free (nişte căşti normale, cu mictrofon, fără Bluetooth).

E foarte nasol să vorbeşti la mobil în maşină pentru că radiaţiile se reflectă din toate părţile. Dacă am de dat un telefon când mă urc în maşină, prefer să mai stau 2 minute afară şi să dau acel telefon, după care să mă urc la volan.

În mijloacele de transport în comun vă daţi seama ce situaţie poate să fie, având în vedere că fiecare om are la el cel puţin un mobil, iar unii dintre ei mai şi vorbesc la ele. De aceea, tocmai ca să nu ne facem probleme, e bine să folosim una din modalităţile de protecţie.

Despre poluarea energetică şi informaţională din oraşele aglomerate

Problema în oraşele aglomerate e creată nu doar de telefoane, ci şi de antenele de comunicaţii de diferite feluri, de reţelele wi-fi care au împânzit oraşele şi blocurile şi tot felul de alte porcării. Mulţi oameni pe care i-am întâlnit în lumea terapiilor alternative susţin că o parte din antenele care există pe blocuri nu au niciun rol util precum furnizarea de servicii de comunicaţii, ci au rolul de a afecta negativ sănătatea oamenilor. În orice caz, profesorii mei mi-au spus că în oraşe precum Bucureşti, practicile energetice precum Qigong nu mai funcţionează nici pe departe ca acum 1-2 ani, şi că este bine să mergem cât mai departe de oraş – la pădurea Băneasa, la Săftica sau preferabil la munte. Cei din oraşe mai curate din punct de vedere al radiaţiilor precum Braşov sunt mai norocoşi.

Sigur că noi putem să ne conectăm cu Pământul şi cu Soarele şi prin intenţie. Dar dacă nu reuşim, atunci un weekend de practică la munte poate face cât 2 luni de practică la oraş. La oraş putem învăţa practica, pe care ulterior să o facem la munte, sau cum spuneam, la pădure sau la Mogoşoaia sau undeva într-un loc mai curat.

Despre alte aparate, curentul electric şi Wi-Fi

Orice aparat electronic produce radiaţii şi ne afectează negativ într-o anumită măsură, mai ales laptop-ul şi televizoarele. Simplul fapt că suntem înconjuraţi de fire de curent şi prize şi tehnologie peste tot face să ne odihnim mai puţin bine şi să medităm cu mai mare dificultate decât dacă am folosi tehnlologia în mod inteligent.

Există şi dispozitive tehnologice care reduc radiaţiile, iar faptul că nimănui nu i-a păsat să introducă la scară largă aşa ceva arată cât de puţin preţ pune lumea pe sănătate.

2. Metode naturale şi dispozitive de protecţie personală

Shungit-ul şi Turmalina neagră: Una din cele mai simple şi elegante metode de protecţie este folosirea unei piramide sau sfere de Shungit sau Turmalină Neagră. Şi Obsidianul sau Onixul au proprietăţi similare. Aceste pietre naturale minunate crează un câmp de protecţie în jurul lor. O sferă de Shungit de mărimea unei mandarine are un câmp de protecţie electromagnetică de aproximativ 2 metri. Ele pot fi ţinute pe birou sau pot fi purtate în geantă într-o mănuşă. Funcţionează la fel de bine şi din geantă. Mai există şi medalioane care pot fi purtate la gât, în dreptul Timus-ului.

Spinor-ul: Dacă vrem să reducem cu adevărat radiaţiile emise de un anumit aparat, cum ar fi mobilul sau laptop-ul, putem să folosim si un dispozitiv Spinor. Este un dispozitiv mic, de mărimea unei monede, elegant, care se aplică pe spatele telefonului mobil. Acesta modulează semnalul emis de telefon reducând radiaţiile cam cu 80%.

Durata de valabilitate este de 7 ani, ca şi la Torser.

Spre deosebire de Torser şi Vital Protect, Spinor-ul este un dispozitiv care are un efect foarte specific – scopul nu este sa ne ajute pe noi direct, pentru sănătate, dar contracarează puternic efectele unui singur dispozitiv electronic. Telefonul mobil, de exemplu, ar fi prea puternic pentru a fi contracarat doar cu ajutorul Torserului purtat de către persoana care vorbeşte la telefon, mai ales când telefonul este ţinut lipit de ureche.

Torserul: Un alt dispozitiv minunat, recomandat de oameni pe care-i cunosc personal şi care au cunoştinţe avansate de fizică, este Torser-ul. Acesta crează un câmp de protecţie de rotaţie inversă rotaţiei generate de orice aparat electronic cu efect nociv. În acelaşi timp, potenţează câmpul energetic uman, neutralizând radiaţiile şi lăsând corpul să se repare singur.

Dispozitivul este mic si se poate ţine în buzunar, cu partea scrisă înspre exteriorul corpului. Este solid şi nu se strică, nu se întâmplă nimic atâta timp cât nu dăm cu ciocanul în el. Chiar dacă îl scapi pe jos din greşeală, este destul de rezistent. Noaptea îl putem ţine lângă noi. De asemenea, câmpul de torsiune creat de Torser poate curăţa alimentele şi lichidele aflate pe raza lui.

Cu Torserul putem să ne facem şi terapie, în sensul de a-l pune direct pe o anumită zonă a corpului, ajuntând acea zonă să se echilibreze şi să se vindece.

Vital Protect: Acesta este un dispozitiv pe care nu l-am folosit şi nici nu mi-a fost recomandat personal de maestri terapeuti, dar trainerul meu de NLP este prieten cu fondatorul, Eugen Birgaoanu, si il considera un om serios. Vital Protect ne ajută să ne conectăm cu Pământul. Dacă avem însă o conexiune bună, care poate fi realizată şi prin intenţie, şi cu ajutorul unor pietre naturale cum e Shungit-ul, atunci e posibil să nu mai avem nevoie de Vital Protect.

Vital Protect este singurul dispozitiv la care am un mic comision in cazul in care cineva cumpara urmand link-ul de mai jos, dar dupa cum ati vazut, am fost sincer spunand ca nu stiu din experienta personala sau de la maestrii mei daca functioneaza sau nu:

Aici gasest Vital Protect pe site-ul AIM Group.

Împământarea
Un alt mod de a ne proteja, sau cel puţin de a ne curăţa, de efectele radiaţiilor, este să petrecem timp în natură şi să avem contact fizic cu pământul, fie mergând desculţi, fie punând palmele pe pământ sau cel puţin, mergând pe pământ şi pe iarbă, purtând pantofi care nu au talpa de plastic.

Cu un SHARE mă ajuți să ofer inspirație mai multor oameni

Articol publicat în categoria: Fizic
Subscribe
Notify of

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

CADOU: 5 exerciții speciale

Am pregătit pentru tine 5 exerciții pe care le poți învăța fără profesor, prin care poți să-ți crești energia, să-ți întărești imunitatea și să te echilibrezi fizic, emoțional și mental, luând astfel decizii mai bune. Abonează-te la newsletter și le vei primi în primul e-mail, urmate de multe alte informații și resurse utile.

Da, vreau să le încerc!

Subiecte abordate

Curs online de Wuji Gong

Vrei sa vezi gratuit prima parte a cursului meu online de Wuji Gong?

Hai sa vorbim putin despre tine si ce probleme iti doresti sa depasesti prin aceste practici. Vom avea o convorbire de 15min. la telefon sau pe Zoom. Iti ofer si cateva solutii practice, apoi iti trimit prima parte din curs. Daca te hotarasti sa te inscrii in 3 zile la cursul complet, vei avea o reducere.

> Mergi la contact

Azi nu e nevoie să urci un munte ca să afli unele din cele mai eficiente tehnici de Qigong. Am pregătit 5 exerciții pentru tine pe care le poți practica îndată ce le-ai citit.

Primește exercițiile și alte "secrete" pe e-mail

0
Ai intrebari sau curiozitati? Scrie in comentarii!x
()
x