Primele miscari din Wuji Gong - Cursuri și îndrumare în meditație, Qigong și Laya Yoga

Cursuri și îndrumare în meditație, Qigong și Laya Yoga

Când îți place să practici pentru tine, disciplina apare natural

Primele miscari din Wuji Gong

Despre Wuji Gong

Wuji Gong este una din cele mai puternice forme de lucru cu energia sau Qigong.

Este creata de unul din cei mai puternici maestri care au existat vreodata, legendarul Chan San-Feng, care se spun ca a creat si Tai Chi-ul, o arta martiala foarte cunoscuta azi pentru efectele asupra sanatatii.

In Tai Chi, inveti sa deviezi energia adversarului si sa emiti energie prin impingeri, lovituri etc.

Azi sunt multe forme care se practica doar pentru sanatate si care functioneaza, dar in general sunt mult mai greu de invatat si nu toate sunt la fel de eficiente.

Wuji Gong a fost creat special pentru alchimia interna – aducem energia in interiorul nostru, ne transformam energia, si ne echilibram.

Forma a fost transmisa in secret, avand un liniaj foarte pur. Pentru ca nu era cunoscuta, nu au avut cum sa apara variante diferite si sa se piarda esenta.

A ajuns si la noi datorita unui maestru numit Zu Hui, care a murit in 1997. De la el a invatat un instructor din sistemul Universal Healing Tao, Michael Winn, iar eu am invatat Andrew Fretwell care a studiat cu el si a fondat o scoala internationala de Wuji Gong.

Miscarile sunt foarte usor de invatat – poti invata toata forma in cateva ore si apoi o ai pentru toata viata.

Primele 2 miscari

Cum ne mișcăm în aceste practici precum Wuji Gong, Tai Chi, etc.

Un exercițiu ajutător

Cu un SHARE mă ajuți să ofer inspirație mai multor oameni

CADOU: 5 exerciții speciale

Am pregătit pentru tine 5 exerciții pe care le poți învăța fără profesor, prin care poți să-ți crești energia, să-ți întărești imunitatea și să te echilibrezi fizic, emoțional și mental, luând astfel decizii mai bune. Abonează-te la newsletter și le vei primi în primul e-mail, urmate de multe alte informații și resurse utile.

Da, vreau să le încerc!

Subiecte abordate

Curs online de Wuji Gong

Vrei sa vezi gratuit prima parte a cursului meu online de Wuji Gong?

Hai sa vorbim putin despre tine si ce probleme iti doresti sa depasesti prin aceste practici. Vom avea o convorbire de 15min. la telefon sau pe Zoom. Iti ofer si cateva solutii practice, apoi iti trimit prima parte din curs. Daca te hotarasti sa te inscrii in 3 zile la cursul complet, vei avea o reducere.

> Mergi la contact

Azi nu e nevoie să urci un munte ca să afli unele din cele mai eficiente tehnici de Qigong. Am pregătit 5 exerciții pentru tine pe care le poți practica îndată ce le-ai citit.

Primește exercițiile și alte "secrete" pe e-mail