Gratuit – Practică intensivă Qigong – 7 zile

Cursuri și îndrumare în meditație, Qigong și Laya Yoga

Când îți place să practici pentru tine, disciplina apare natural

Gratuit – Practică intensivă Qigong – 7 zile

Mulţi ştiţi că toţi cei care au studiat cu mine pot participa gratuit la grupuri de practică, unde nu predau, ci exersăm împreună.

Pe 5-11 octombrie vor fi 7 zile de practică intensive, şi nu vor mai fi alte grupuri oficiale de practică în luna aceasta. Prima zi (duminică) şi ultima (sâmbătă) vor fi la Pădurea Băneasa, în jurul prânzului, într-o poiană înconjurată de copaci uriaşi şi bătrâni. Vă asigur, din câte ştiu eu nu sunt câini şi nici mistreţi. Doar iepuri şi căprioare. De luni până vineri, de la 7:30, ne vom întâlni în Herăstrău la scări şi vom practica o oră şi jumătate intensiv.

Nu există niciun cost, dar e nevoie să participaţi în toate zilele, cu foarte mici excepţii.

– dacă suntem prieteni puteţi participa oricum.
– dacă aţi învăţat Qigong de la altcineva, puteţi participa după ce ne întâlnim să vorbim.
– dacă n-aţi studiat Qigong, e nevoie să facem două sesiuni individuale (cu temele – acumularea energiei şi oprirea minţii), contribuţia pentru fiecare fiind 70 de regi ai junglei.

Vom practica împreună o serie de 3 poziţii de acumulare a energiei, apoi vom sta într-o formă sau alta de meditaţie fiecare, măcar 10 minute. În rest, practica va fi la alegere. Fiecare se conectează cu Cerul şi cu Pământul prin orice exerciţiu doreşte, intenţionând ca energia să coboare pentru întregul grup şi conectarea să se realizeze mai uşor pentru tot grupul.

Vom face exerciţii speciale de concentrare a energiei în punctul în care vom practica. Vom invoca energia Intenţiei universale pentru a ne aduce energie şi echilibru şi pace. Vom forma temorar un cerc de practicanţi pe care îl putem păstra (dacă vrem) şi după acea săptămână, ca să ne susţinem reciproc, să ne trimitem energie unii altora când avem dificultăţi în viaţă sau probleme de sănătate, sau chiar rudelor noastre (cu acordul lor). Vom putea organiza la un moment dat o excursie la munte pentru a practica acolo împreună. Posibilităţi sunt multe.

Nu şitu despre nimeni care să fi organizat vreodată aşa ceva în Bucureşti, şi mi se pare puţin probabil să mai apară o astfel de oportunitate (dacă nu o creăm noi înşine) în viitorul apropiat.

Aştept să-mi scrieţi şi să ne vedem printre copaci bătrâni, Chi bun şi căprioare!

P.S. Aici era o căprioară care se uita fix la mine ieri seară când am mers în recunoaştere.

Seek freedom and be consumed by your desires. Seek discipline and you will find your liberty.
~ Frank Herbert – Chapterhouse: Dune

Cu un SHARE mă ajuți să ofer inspirație mai multor oameni

Articol publicat în categoria: Energie

CADOU: 5 exerciții speciale

Am pregătit pentru tine 5 exerciții pe care le poți învăța fără profesor, prin care poți să-ți crești energia, să-ți întărești imunitatea și să te echilibrezi fizic, emoțional și mental, luând astfel decizii mai bune. Abonează-te la newsletter și le vei primi în primul e-mail, urmate de multe alte informații și resurse utile.

Da, vreau să le încerc!

Subiecte abordate

Curs online de Wuji Gong

Vrei sa vezi gratuit prima parte a cursului meu online de Wuji Gong?

Hai sa vorbim putin despre tine si ce probleme iti doresti sa depasesti prin aceste practici. Vom avea o convorbire de 15min. la telefon sau pe Zoom. Iti ofer si cateva solutii practice, apoi iti trimit prima parte din curs. Daca te hotarasti sa te inscrii in 3 zile la cursul complet, vei avea o reducere.

> Mergi la contact

Azi nu e nevoie să urci un munte ca să afli unele din cele mai eficiente tehnici de Qigong. Am pregătit 5 exerciții pentru tine pe care le poți practica îndată ce le-ai citit.

Primește exercițiile și alte "secrete" pe e-mail