Reiki - Cursuri și îndrumare în meditație, Qigong și Laya Yoga

Cursuri și îndrumare în meditație, Qigong și Laya Yoga

Când îți place să practici pentru tine, disciplina apare natural

Reiki

În acest mail vreau să-ți vorbesc despre ceva extrem de important care te poate ajuta să te vindeci și să te relaxezi, precum și să adormi mai ușor și să te trezești mai odihnit. Reiki este o practică de vindecare prin punerea palmelor pe corp, care are și multe alte aplicații pentru a-i ajuta pe alții sau a curăța alimentele și casa. Câteva din avantajele lui ar fi:

Dacă ești începător:

Acum, dacă inițial te-ai gândit să înveți doar câteva mișcări din Qigong, ca să te relaxezi și să miști un pic corpul, probabil că Reiki este o idee ciudată pentru tine. Totuși, nu uita că, în Qigong, mișcarea fizică nu are rezultate foarte mari dacă nu ai și o stare interioară de relaxare, detașare, etc. Marele avantaj al Reiki este că nu trebuie decât să primești o inițiere, și poți să practici imediat. Nu trebuie să exersezi ca să începi să ai rezultate. Ai rezultate imediat după inițiere (deși evident că depinde cât practici apoi). Dar nu trebuie să practici ca să începi să ai eficiență. Practici doar ca să beneficiezi de eficiența pe care deja o ai, imediat ce ai primit inițierea.

Dacă ești avansat:

Dacă te interesează partea spirituală, Reiki este unul din cele mai accesibile sisteme pe care le poți învăța, dar în același timp, și foarte util chiar la un nivel avansat. Pe lângă avantajele menționate, el te poate ajuta mult în alte tehnici spirituale, pentru că:

Cu un SHARE mă ajuți să ofer inspirație mai multor oameni

Articol publicat în categoria:
Subscribe
Notify of

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

CADOU: 5 exerciții speciale

Am pregătit pentru tine 5 exerciții pe care le poți învăța fără profesor, prin care poți să-ți crești energia, să-ți întărești imunitatea și să te echilibrezi fizic, emoțional și mental, luând astfel decizii mai bune. Abonează-te la newsletter și le vei primi în primul e-mail, urmate de multe alte informații și resurse utile.

Da, vreau să le încerc!

Subiecte abordate

Curs online de Wuji Gong

Vrei sa vezi gratuit prima parte a cursului meu online de Wuji Gong?

Hai sa vorbim putin despre tine si ce probleme iti doresti sa depasesti prin aceste practici. Vom avea o convorbire de 15min. la telefon sau pe Zoom. Iti ofer si cateva solutii practice, apoi iti trimit prima parte din curs. Daca te hotarasti sa te inscrii in 3 zile la cursul complet, vei avea o reducere.

> Mergi la contact

Azi nu e nevoie să urci un munte ca să afli unele din cele mai eficiente tehnici de Qigong. Am pregătit 5 exerciții pentru tine pe care le poți practica îndată ce le-ai citit.

Primește exercițiile și alte "secrete" pe e-mail

0
Ai intrebari sau curiozitati? Scrie in comentarii!x
()
x