Parfumul natural momesc – hrană pentru aură

Cursuri și îndrumare în meditație, Qigong și Laya Yoga

Când îți place să practici pentru tine, disciplina apare natural

Parfumul natural momesc – hrană pentru aură

Cauti un parfum natural, fara ingrediente sintetice? Vreau sa-ti povestesc aici despre minunatele parfumuri pe care doctorul meu naturopat le realizeaza, parfumuri care sunt atat de naturale incat poti sa le si bei.

Preparate din esente de flori, culese dupa anumite principii secrete si tinute la maturat un timp adecvat, aceste parfumuri nu sunt facute doar ca sa miroasa frumos, ci sunt o adevarata hrana pentru aura noastra.

De aceea, un parfum natural nu ar trebui sa tina foarte mult, pentru ca atunci cand aplici pe piele un parfum care este potrivit pentru tine, corpul il absoarbe. El se va mai simti o perioada, dar fin, diafan, mai ales daca cineva se apropie de tine (ca atunci cand saruti pe cineva, de exemplu). Un parfum care tine mai mult de cateva ore e posibil sa nu fie potrivit pentru tine, si de aceea corpul il respinge.

Poate cele mai eficiente parfumuri pentru hranirea aurei sunt cele dintr-o singura floare (de tei, de patchouli, de ylang-ylang…).

Doctorul meu naturopat face mai multe tipuri de parfumuri. Exista cele unice (dintr-o floare) si exista si unele inventate, care sunt din mai multe flori diferite si uneori alte ingrediente. In afara de flori, se mai pot face si de tamaie, smirna, ambra, etc.

Parfumurile care se pot realiza acum (pentru care este disponibila baza) sunt in principiu urmatoarele:

Geranium franțuzesc

Iris italian

Iris german

Jasmin african

Lăcrimioare – , italian

Lavandă africană

Lavandă italiană

Lemon italian

Lemon grass italian

Mușchi – Musc african

Orange – Portocal african

Patchouli african

Portocal amar african

Portocal amar italian

Santal african

Smirnă egiptean

Tămâie italiană

Tei englezesc

Trandafir african

Trandafir italian

Vanile Africana

Ylang – Ylang italian

Pe langa acestea se pot face chiar si din alte flori din care mai rar intalnesc parfumuri, cum ar fi musetel.

Parfumurile se chiamă “UNIC” și si pot fi de două tipuri:

– gama LUXURIA, 30 ml = 130 lei

– gama LUX, 30 ml = 300 lei

Diferenta este de concentratie.

Toate parfumurile sunt ceea ce numim ENG, adica Eubiotic – Natural – Genuin.

Eubiotic vine de la:

Eu = bun.
Biotic = pentru viață.

Este foarte important sa alegem numai parfumuri (si creme) naturale pentru ca cele sintetice sunt toxice. Multa lume considera ca ceea ce inhaleaza este mai putin important decat ceea ce mananca, de aceea nu acorda atat de multa importanta evitarii pe cat posibil a compusilor toxici care sunt doar inhalati. Dar ceea ce inspiri poate ajuge in sange. Eu unul tratez ceea ce miros si ceea ce mananc cu aceeasi atentie, in limita posibilului evident.

Daca vrei sa testezi unul din aceste parfumuri, vei putea testa si la exersarile mele parfumurile de Lacramioare si de Patchouli.

Te invit sa citesti si descrierea parfumurilor pe site-ul lui Jordan Danilencu, doctor naturopat (N.D.) si, daca vei comanda, nu uita sa ii spui ca vii din partea mea.

 

Cu un SHARE mă ajuți să ofer inspirație mai multor oameni

CADOU: 5 exerciții speciale

Am pregătit pentru tine 5 exerciții pe care le poți învăța fără profesor, prin care poți să-ți crești energia, să-ți întărești imunitatea și să te echilibrezi fizic, emoțional și mental, luând astfel decizii mai bune. Abonează-te la newsletter și le vei primi în primul e-mail, urmate de multe alte informații și resurse utile.

Da, vreau să le încerc!

Subiecte abordate

Curs online de Wuji Gong

Vrei sa vezi gratuit prima parte a cursului meu online de Wuji Gong?

Hai sa vorbim putin despre tine si ce probleme iti doresti sa depasesti prin aceste practici. Vom avea o convorbire de 15min. la telefon sau pe Zoom. Iti ofer si cateva solutii practice, apoi iti trimit prima parte din curs. Daca te hotarasti sa te inscrii in 3 zile la cursul complet, vei avea o reducere.

> Mergi la contact

Azi nu e nevoie să urci un munte ca să afli unele din cele mai eficiente tehnici de Qigong. Am pregătit 5 exerciții pentru tine pe care le poți practica îndată ce le-ai citit.

Primește exercițiile și alte "secrete" pe e-mail