Cursuri și îndrumare în meditație, Qigong și Laya Yoga

Când îți place să practici pentru tine, disciplina apare natural

Bianca Găinuș

Cand am inceput cursul de Qi Gong cu Dan, nu stiam mai nimic despre asta. Pot spune ca am avut parte de o introducere eficienta si care m-a facut sa vreau sa continuu. Dan e un instructor orientat spre elev, mereu a fost atent sa corecteze pozitia mea corporala sau sa imi explice termeni sau notiuni astfel incat sa inteleg mai bine procesul. Diminetile in care plec din Herastrau sunt cele in care ma simt mai linistita, incarcata cu energie si pregatita pozitiv pentru o noua zi. Desigur, rezultatele presupun ca fiecare elev sa exerseze individual si sa fie consecvent, asta depinde de fiecare. Dupa o luna de la inceputul cursului, eu simt schimbari in bine in corpul meu dar si in general in unele atitudini (rabdare, cum ma pozitionez fata de unele situatii incordate). Totusi cea mai mare schimbare, cea mai importanta pentru mine, o consider pe cea legata de respiratie: pentru prima data am inteles ca aproape o viata intreaga am respirat .. gresit, sau oricum nu in modul firesc. In timpul cursului de QiGong si dupa alte lecturi despre terapii energetice, am inceput sa respir corect. Asta mi se pare cel mai important lucru pe care l-am insusit pana acum.

Cred ca Dan e un instructor potrivit pentru oricine vrea sa inceapa practicarea Qi Gong-ului, e atent, pozitiv, deschis si bine documentat.

Cu un SHARE mă ajuți să ofer inspirație mai multor oameni

Articol publicat în categoria:

Află noutățile

Poți primi articolele noi prin e-mail - afli lucruri utile pentru tine și cei dragi și mă susții, ajutându-mă să-i ajut pe alții.

Subiecte

Primește noutățile prin e-mail