NLP - Transferul excelenţei şi abilităţilor - Cursuri și îndrumare în meditație, Qigong și Laya Yoga

Cursuri și îndrumare în meditație, Qigong și Laya Yoga

Când îți place să practici pentru tine, disciplina apare natural

NLP – Transferul excelenţei şi abilităţilor

NLP (Programarea Neuro-Lingvistică) este un sistem care explică ceea ce fac oamenii în mod normal atunci când gândesc, îşi crează probleme sau, dimpotrivă, ating excelenţa în orice domeniu. NLP nu este un sistem care ne învaţă ceva anume, ci ne face conştienţi de mecanismele pe care deja le folosim, dar în mod inconştient, pentru a ne sabota sau pentru a reuşi. Ceea ce este special în acest domeniu este că a adunat laolaltă tehnici modelate de la cei mai eficienţi psihoterapeuţi, oameni de afaceri sau artişti, şi a creat unelte utile atât în terapie cât şi în coaching sau în gestionarea afacerilor.

NLP poate fi aplicat de fiecare persoană de una singură sau poate fi folosit de către o persoană care stăpâneşte această cunoaştere (NLP Practitioner sau Master) în lucrul cu clienţii săi. Se poate oferi consultanţă pentru administrarea sau eficientizarea oricărei activităţi în orice domeniu unde există oameni, de la firme multinaţionale până la procese tehnologice. De asemenea, poate fi folosit în terapei pentru a depăşi fobii, atacuri de panică sau dependenţe, cât şi pentru a vindeca relaţii.

Dacă prin NLP se lucrează asupra efectului sau doar asupra cauzei, depinde foarte mult de cel care îl aplică şi de clientul său, precum şi de natura şi profunzimea problemei. Profesorul nostru de la formarea în Consilierea pentru dezvoltare personală recomandă ca aplicarea tehnicilor NLP să fie precedată întotdeauna de un dialog şi un demers de consiliere sau coaching, tocmai pentru a se lucra într-un mod care să ajute cu adevărat şi să rezolve şi cauza situaţiei problematice.

Cu un SHARE mă ajuți să ofer inspirație mai multor oameni

Articol publicat în categoria: Focus

CADOU: 5 exerciții speciale

Am pregătit pentru tine 5 exerciții pe care le poți învăța fără profesor, prin care poți să-ți crești energia, să-ți întărești imunitatea și să te echilibrezi fizic, emoțional și mental, luând astfel decizii mai bune. Abonează-te la newsletter și le vei primi în primul e-mail, urmate de multe alte informații și resurse utile.

Da, vreau să le încerc!

Subiecte abordate

Curs online de Wuji Gong

Vrei sa vezi gratuit prima parte a cursului meu online de Wuji Gong?

Hai sa vorbim putin despre tine si ce probleme iti doresti sa depasesti prin aceste practici. Vom avea o convorbire de 15min. la telefon sau pe Zoom. Iti ofer si cateva solutii practice, apoi iti trimit prima parte din curs. Daca te hotarasti sa te inscrii in 3 zile la cursul complet, vei avea o reducere.

> Mergi la contact

Azi nu e nevoie să urci un munte ca să afli unele din cele mai eficiente tehnici de Qigong. Am pregătit 5 exerciții pentru tine pe care le poți practica îndată ce le-ai citit.

Primește exercițiile și alte "secrete" pe e-mail