Magneziul – mineralul relaxarii (printre altele)

Cursuri și îndrumare în meditație, Qigong și Laya Yoga

Când îți place să practici pentru tine, disciplina apare natural

Magneziul – mineralul relaxarii (printre altele)

Magneziul este unul din cele mai importante minerale care te ajuta, printre altele, sa te relaxezi, sa faci fata stresului mai usor si sa dormi mai bine. Daca nu mananci legume, nuci si seminte, e foarte posibil sa nu ai suficient magneziu in alimentatie.

Printre sursele cele mai importante sunt:
– semintele de dovleac (care au si mult zinc, printre altele)
– unele legume
– verdeturile inchise la culoare
– avocado
– apa minerala, in special Borsec, Valcele (de la Kaufland) si altele
– leguminoasele.

Daca vom lucra impreuna iti pot oferi si un tabel cu nutrienti care calculeaza automat totalul din anumite minerale esentiale in functie de ceea ce treci tu acolo, fiind anumite alimente pre-programate, pe care poti sa le modifici.

Ca si suplimente, e bine sa stii ca nu toate se asimileaza la fel de bine. Doctorul meu naturopat spune ca printre cele mai asimilabile (din comert) sunt:
– magneziul marin (care totusi nu se asimileaza in totalitate)
– orotatul de magneziu (ca in Manerot, de la Bebetei), care se asimileaza si mai putin.

El are si o sursa de maneziu pur, cristale, care se asimileaza 100%, dar nu este o productie de masa.

Daca vrei sa incerci de exemplu magneziul marin de la Coral Club sau pliculetele de coral care imbogatatesc apa cu mai mutle minerale importante, poti sa incerci. Poti vedea daca preturile sunt convenabile pentru tine si tine cont si de faptul ca, daca te inscrii ca si membru, vei avea o reducere si vei putea recomanda produsele si altora. Te poti inscrie si tu aici.

Cu un SHARE mă ajuți să ofer inspirație mai multor oameni

Articol publicat în categoria: Fizic

CADOU: 5 exerciții speciale

Am pregătit pentru tine 5 exerciții pe care le poți învăța fără profesor, prin care poți să-ți crești energia, să-ți întărești imunitatea și să te echilibrezi fizic, emoțional și mental, luând astfel decizii mai bune. Abonează-te la newsletter și le vei primi în primul e-mail, urmate de multe alte informații și resurse utile.

Da, vreau să le încerc!

Subiecte abordate

Curs online de Wuji Gong

Vrei sa vezi gratuit prima parte a cursului meu online de Wuji Gong?

Hai sa vorbim putin despre tine si ce probleme iti doresti sa depasesti prin aceste practici. Vom avea o convorbire de 15min. la telefon sau pe Zoom. Iti ofer si cateva solutii practice, apoi iti trimit prima parte din curs. Daca te hotarasti sa te inscrii in 3 zile la cursul complet, vei avea o reducere.

> Mergi la contact

Azi nu e nevoie să urci un munte ca să afli unele din cele mai eficiente tehnici de Qigong. Am pregătit 5 exerciții pentru tine pe care le poți practica îndată ce le-ai citit.

Primește exercițiile și alte "secrete" pe e-mail