Alege varianta ideală pentru tine - cursurile individuale sau de grup - Cursuri și îndrumare în meditație, Qigong și Laya Yoga

Cursuri și îndrumare în meditație, Qigong și Laya Yoga

Când îți place să practici pentru tine, disciplina apare natural

Alege varianta ideală pentru tine – cursurile individuale sau de grup

Vă întrebaţi dacă să veniţi la grup sau individual? Câteva aspecte de luat în considerare:
La un curs de grup, practica este mai puternică datorită energiei grupului. În plus, dacă lipseşti fără să anunţi nu încurci pe nimeni, iar investiţia este mai mică decât în cazul antrenamentului individual.

1. Programul şi anulările
– individual poţi avea un program flexibil, dar e important să anunţi cu o zi înainte dacă lipseşti
– la grup este un program stabil, dar poţi lipsi neanunţat şi nu încurci pe nimeni

2. Vrei să înveţi de fiecare dată ceva nou sau să aprofundezi?
– La grup, subiectele se vor mai relua atunci când vin elevi noi
– Individual putem face de fiecare dată ceva nou

3. Te interesează numai anumite aspecte (de exemplu vrei doar Tai Chi sau doar meditaţie)?
– când ştii exact ce vrei să înveţi sau ai o problemă specifică de sănătate, e mai bine individual
– când vrei să cultivi sănătatea, echilibrul şi evoluţia din TOATE punctele de vedere, e la fel de bine şi la grup şi individual

4. Vrei să înveţi CE SĂ FACI ACASĂ sau vrei să obţii rezultate DOAR când vii la curs?
– din nou, individual pot să insist pe ce ai mai multă nevoie, mai ales dacă ştii ce vrei să obţii; altfel, dacă te învăţ de fiecare dată altceva şi nu aplici nimic, după un timp vei considera că nu te ajută; există şi varianta în care facem de fiecare dată aceeaşi tehnică (de exemplu, meditaţia în care îţi observi corpul oprind dialogul interior, iar organismul se vindecă); astfel poţi face progrese chiar dacă nu practici acasă;
– la grup vom avea întotdeauna 3 părţi: învăţare, creşterea energiei şi meditaţie

Indiferent de varianta aleasă, există şi grupuri de practică la care puteţi participa (în fiecare joi de la 7:30 la 9 şi ocazional organizez şi alte grupuri). În cadrul acestora puteţi exersa ceea ce aţi învăţat deja (la grupul de practică nu predau). Întrucât practicăm mai mult şi vorbim mai puţin, exersările sunt foarte puternice. Ocazional facem la cabinet în loc de parcul Herăstrău şi folosim muzică terapeutică specială, sau putem merge la Pădurea Băneasa unde energia este mult mai puternică.

Cu un SHARE mă ajuți să ofer inspirație mai multor oameni

Articol publicat în categoria: Energie

CADOU: 5 exerciții speciale

Am pregătit pentru tine 5 exerciții pe care le poți învăța fără profesor, prin care poți să-ți crești energia, să-ți întărești imunitatea și să te echilibrezi fizic, emoțional și mental, luând astfel decizii mai bune. Abonează-te la newsletter și le vei primi în primul e-mail, urmate de multe alte informații și resurse utile.

Da, vreau să le încerc!

Subiecte abordate

Curs online de Wuji Gong

Vrei sa vezi gratuit prima parte a cursului meu online de Wuji Gong?

Hai sa vorbim putin despre tine si ce probleme iti doresti sa depasesti prin aceste practici. Vom avea o convorbire de 15min. la telefon sau pe Zoom. Iti ofer si cateva solutii practice, apoi iti trimit prima parte din curs. Daca te hotarasti sa te inscrii in 3 zile la cursul complet, vei avea o reducere.

> Mergi la contact

Azi nu e nevoie să urci un munte ca să afli unele din cele mai eficiente tehnici de Qigong. Am pregătit 5 exerciții pentru tine pe care le poți practica îndată ce le-ai citit.

Primește exercițiile și alte "secrete" pe e-mail