Hibiscusul, ace de pin, măceşe şi vitamina C

Cursuri și îndrumare în meditație, Qigong și Laya Yoga

Când îți place să practici pentru tine, disciplina apare natural

Hibiscusul, ace de pin, măceşe şi vitamina C

Vitamina C ajută la fixarea celor mai importante minerale în corp. Există câteva plante extrem de bogate în comparaţie cu orice altceva (fructe, legume). Printre ele sunt hibiscusul (care poate fi sub formă de flori uscate pe care le preparăm prin infuzie prelungită cu apă rece), acele de pin (pe care le folosea şi Bear Grylls în sălbăticie din acelaşi motiv) şi măceşele, care se găsesc şi sub formă de pudră uscată la magazinele de superfoods precum Crud şi Sănătos. Vitamina C este sensibilă la temperaturi mari. Mai multe în curând.

0 0 vote
Article Rating

Cu un SHARE mă ajuți să ofer inspirație mai multor oameni

Articol publicat în categoria: Fizic, Remedii
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

CADOU: 5 exerciții speciale

Am pregătit pentru tine 5 exerciții pe care le poți învăța fără profesor, prin care poți să-ți crești energia, să-ți întărești imunitatea și să te echilibrezi fizic, emoțional și mental, luând astfel decizii mai bune. Abonează-te la newsletter și le vei primi în primul e-mail, urmate de multe alte informații și resurse utile.

Da, vreau să le încerc!

Subiecte

Recomandări:

Azi nu e nevoie să urci un munte ca să afli unele din cele mai eficiente tehnici de Qigong. Am pregătit 5 exerciții pentru tine pe care le poți practica îndată ce le-ai citit.

Primește exercițiile și alte "secrete" pe e-mail