Grup de vindecare cu ajutor de sus - Cursuri și îndrumare în meditație, Qigong și Laya Yoga

Cursuri și îndrumare în meditație, Qigong și Laya Yoga

Când îți place să practici pentru tine, disciplina apare natural

Grup de vindecare cu ajutor de sus

La cerere, vor organiza o nouă sesiune de vindecare specială. Vom lucra cu cele 5 organe interne folosind o piesă foarte puternică de la Tom Kenyon (The Golden Orb), aceasta fiind o meditaţie foarte puternică ce conţine o metodă secretă păstrară înainte numai pentru un cerc restrâns de practicanţi avansaţi.

Mă ajutaţi în susţinerea acestui grup de vindecare gratuit dacă acceptaţi să mă sunaţi în loc să mă întrebaţi în scris despre înscriere. Este mai uşor aşa!

Meditaţia durează 40 de minute aşa că cei care nu vin la grup având o motivaţie foarte puternică (pentru a căuta vindecarea unei afecţiuni), este important să aveţi deschidere către acest gen de lucruri, altfel s-ar putea să vă plictisiţi. Înainte de asta, vom asculta mantra lui Buddha al Medicinei, dedicând energia şi meritul generat prin practica noastră şi persoanelor dragi care ne-au cerut să îi ajutăm practicând pentru ei. Înaintea grupului eu voi rosti de mai multe ori mantra pentru susţinerea tuturor celor care vor participa, astfel încât pe parcursul grupului să putem fi toţi prezenţi şi să ne deschidem către ajutorul care vine spre noi.

Participarea este gratuita, dar dacă vreţi să oferiţi ceva în schimb, vă rog în primul rând să mă ajutaţi spunându-mi din timp. Dacă nu primesc înscrieri până mericuri s-ar putea să îl anulez şi atunci, alţi oameni care au probleme şi se hotărăsc mai târziu nu o să poată veni. Apoi, vă rog să oferiţi şi altor oameni informaţii despre sănătate şi vindecare, despre muzica vindecătoare oferită în dar de Tom Kenyon, despre importanţa împământării şi a hidratării, etc. Dacă ştiţi terapeuţi în Bucureşti care tratează energetic cu succes cancerul sau probleme de ochi (cataractă, glaucom), aş aprecia să îmi spuneţi despre ei ca să ştiu la cine să trimit oamenii care îmi cer ajutorul.

Ceea ce ofer se bazează pe mai mult de 8 ani de experienţă cu unii dintre cei mai buni terapeuţi de la noi. Dar în primul rând (şi poate doar atât ar fi fost suficient), vindecarea se va produce prin implicarea tuturor participanţilor şi prin prezenţa şi intenţia lor de a-i ajuta pe ceilalţi prin participarea lor.

Ştiţi cine a spus “Acolo unde se vor aduna doi în numele Meu, acolo voi fi şi Eu”, nu?

Gazda voastră sunt eu, Dan Mihăescu
Instructor de Qigong, meditaţie şi Wuji Gong
Am primit iniţierile în terapia energetică şi mentală Hermetică, precum şi iniţierile Reiki Usui și Karuna Reiki® de la Risvan Rusu (reikilight.ro), medic şi maestru în mai multe sisteme Reiki şi practici tibetane. Îndrumarea primită de la el pe parcursul a zeci de seminarii în ultimii 3 ani mă ajută să le ofer elevilor mei cele mai accesibile unelte de dezvoltare personală şi energetică.
Am urmat cursul All Love cu Patrick Zeigler şi Seichim în 7 nivele cu Vlad T. Popescu.
Mai multe despre mine aici.

Puteţi spune şi altora, seara este deschisă oricui are nevoie mare de vindecare.
În schimb, persoane care nu au lucrat niciodată cu mine nu pot participa dacă vin doar din curiozitate şi nu îi mână o dorinţă sinceră de vindecare, decât dacă ne întâlnim înainte de seara respectivă.

Locaţie: zona Foişorului de Foc, vă voi spune adresa după înscriere pentru că este important să mă sunaţi şi să nu veinţi direct, fiind o meditaţie avansată pentru care trebuie să vă spun anumite lucruri înainte. Un preview al piesei pe care o vom folosi este aici. Asiguraţi-vă că suportaţi sunetele pe care le scoate Tom Kenyon pentru a nu ne trezi în situaţia ca unii participanţi să fie în anti-rezonanţă cu restul grupului pentru că aceste sunete răscolesc ceva ce nu sunt pregătiţi să descopere în interior, sau pur şi simplu pentru că nu le place acest mod de lucru.

Acceptând să mă sunaţi din timp şi să nu mă întrebaţi în scris, mă ajutaţi să organizez acest grup care este GRATUIT, şi în felul acesta îi ajutaţi şi pe ceilalţi, lucru pentru care veţi fi răsplătiţi de univers. Acesta este principiul pe care se bazează toate grupurile mele de exersare si vindecare.

Pentru acest grup, detalii la telefon: 0745 151 227
Pentru alte cursuri pe care le organizez: dan@neiqigong.ro

Cu un SHARE mă ajuți să ofer inspirație mai multor oameni

Articol publicat în categoria: Energie

CADOU: 5 exerciții speciale

Am pregătit pentru tine 5 exerciții pe care le poți învăța fără profesor, prin care poți să-ți crești energia, să-ți întărești imunitatea și să te echilibrezi fizic, emoțional și mental, luând astfel decizii mai bune. Abonează-te la newsletter și le vei primi în primul e-mail, urmate de multe alte informații și resurse utile.

Da, vreau să le încerc!

Subiecte abordate

Curs online de Wuji Gong

Vrei sa vezi gratuit prima parte a cursului meu online de Wuji Gong?

Hai sa vorbim putin despre tine si ce probleme iti doresti sa depasesti prin aceste practici. Vom avea o convorbire de 15min. la telefon sau pe Zoom. Iti ofer si cateva solutii practice, apoi iti trimit prima parte din curs. Daca te hotarasti sa te inscrii in 3 zile la cursul complet, vei avea o reducere.

> Mergi la contact

Azi nu e nevoie să urci un munte ca să afli unele din cele mai eficiente tehnici de Qigong. Am pregătit 5 exerciții pentru tine pe care le poți practica îndată ce le-ai citit.

Primește exercițiile și alte "secrete" pe e-mail