Cursuri și îndrumare în meditație, Qigong și Laya Yoga

Când îți place să practici pentru tine, disciplina apare natural

Cum lucrăm cu frica (3) – Mişcarea

Vezi şi introducerea la seria despre frică. Ea include 8 soluţii:
relaxarea, respiraţia, mişcarea, acţiunea, nutriţia, împământarea, energia, natura.

În acest articol: despre mişcare şi de ce unii autori consideră antrenamentul fizic ca fiind 80% din efort în depăşirea anxietăţii.

Sportul şi antrenamentul fizic

În depăşirea anxietăţii, antrenamentul fizic este de mare ajutor pentru că ne reconectează cu corpul nostru şi duce la producţia mai mare de endorfine. De asemenea, exerciţiile care dau stabilitate trunchiului dau şi o stabilitate emoţională, de aceea recomand antrenamentele de tip “core workout” cum ar fi acesta. Antrenamentul fizic ajută la echilibrarea chakrei 1 (chakra rădăcină) care ţine de vitalitatea fizică, supravieţuire şi ne ajută să simţim că ne putem descurca. De aceea, sportul ne ajută să ne simţim mai siguri pe noi şi să putem să ne descurcăm financiar (finanţele ţinând şi de chakra a 2-a, dar supravieţuirea ţine de chakra 1).

De asemenea, dacă vă place să alergaţi sau vă doriţi să vă placă, am o recomandare. Învăţaţi un pic despre tehnica de alergare corectă: există mai multe metode însă toate au câteva principii comune. Mie personal, acest lucru mi-a dat o poftă teribilă de alergat şi a început să îmi placă foarte mult. De asemenea, alergând corect, am început să am o mult mai bună rezistenţă fără să fie nevoie să mă antrenez.

Cu un SHARE mă ajuți să ofer inspirație mai multor oameni

Articol publicat în categoria: Emoţii

Află noutățile

Poți primi articolele noi prin e-mail - afli lucruri utile pentru tine și cei dragi și mă susții, ajutându-mă să-i ajut pe alții.

Subiecte

Recomandări:

Primește noutățile prin e-mail