Cursuri și îndrumare în meditație, Qigong și Laya Yoga

Când îți place să practici pentru tine, disciplina apare natural

Feng Shui Traditional pentru casa si birou

Crezi ca poti sa fii mai sanatos chiar daca traiesti la fel ca pana acum?

Crezi ca poti sa fii mai sanatos chiar daca traiesti la fel ca pana acum? Crezi ca poti sa te intelegi mai bine cu ceilalti si sa fii mai organizat(a) fara ca tu sa faci eforturi in plus? Eu stiu ca se poate. Cum? Folosind o directie care este benefica pentru tine si stand in zonele din casa ta care favorizeaza sanatatea si armonia. Orice boala are o cauza – un dezechilibru energetic. Dar si acel dezechilibru energetic are la randului lui o cauza! Acea cauza se regaseste deseori in Feng Shui. La fel se intampla si cu partea emotionala. Citeste mai departe ce poate sa faca Feng Shui pentru ca tu sa fii din ce in ce mai bine in toate domeniile vietii – sanatate, relatii, cariera si nu numai.

Prin Feng Shui, arta analizei locuinţei, pot să spun pe ce direcţie te poţi odihni mai bine, eliminând uneori în proporţie de 33% cauzele problemelor de sănătate şi neliniştilor interioare. Îţi pot arăta pe ce direcţie să stai la serviciu astfel încât să ai mai multă autoritate, să te înţelegi mai bine cu şeful sau să ai mai mult succes în afaceri.

O expertiză completă poate face chiar mai mult pentru tine sau business-ul tău

Dacă eu aș fi acum proprietarul unui mic restaurant sau firmă de web design, primul lucru în care aș investi ar fi o analiză Feng Shui a sediului din care îmi desfășor activitatea. O analiză îți poate arăta în ce zone poți să ai mai mult spor și să te concentrezi mai bine, în ce zone poți primi clienți pentru ca discuțiile să fie cât mai armonioase, care sunt influențele fiecărui an care modifică energia casei în sine și poți vedea cum elementele exterioare ale clădirii (macarale, centrale termice, clădiri extrem de înalte) pot influența sănătatea și temperamentul locatarilor.

Pentru o analiză Feng Shui de calitate poți apela la Hong Long Consulting. Se spune că BaZi este diagnosticul, iar Feng Shui este tratamentul, iar eu vreau ca persoanele pentru care fac o analiză BaZi să aibă și instrumentele prin care să își schimbe situația, întorcând-o în avantajul lor.

Dacă vrei să folosești pentru început câteva lucruri simple, iată ce poți să faci:

Cu un SHARE mă ajuți să ofer inspirație mai multor oameni

Află noutățile

Poți primi articolele noi prin e-mail - afli lucruri utile pentru tine și cei dragi și mă susții, ajutându-mă să-i ajut pe alții.

Subiecte

Primește noutățile prin e-mail