Feng Shui Traditional - sfaturi și remedii prosperitate și armonie acasă și la birou

Cursuri și îndrumare în meditație, Qigong și Laya Yoga

Când îți place să practici pentru tine, disciplina apare natural

Armonie și prosperitate folosind principiile din Feng Shui Traditional

Crezi ca poti sa fii mai sanatos chiar daca traiesti la fel ca pana acum?

Feng Shui este una din puținele metode prin care poate să îți fie mai bine fără să faci tu însuți un efort. Este o știință complexă bazată pe principii care țin de amplasarea unei clădiri și anul de construcție, care îți poate arăta cum să profiți la maximum de energia casei tale sau să îți alegi o casă mai avantajoasă atunci când te muți. Este o metodă practică, bazată pe calcule, în care nu este necesar să crezi în ceva anume sau să folosești obiecte ciudate cu iz oriental. Oricine poate să aplice cel puțin o parte din principiile pe care le vom discuta în acest articol ca să îi meragă mai bine.

Principalele metode pe care le vom discuta în acest articol sunt:
(1) Folosirea direcțiilor favorabile, pe care îți voi arăta cum să le calculezi
(2) Remediile pentru influențele anuale, cele care afectează energia casei în fiecare an
+ Dar îți voi spune și cine îți poate face o expertiză completă Feng Shui în România

De ce este important să dai atenție și Feng Shui-ului

Când vine vorba de succesul în carieră, sănătate sau relații, experții spun în general că trebuie să faci ceva ca să îți fie mai bine, și de obicei necesită efort, sau cel puțin atenție. Acest lucru e adevărat, dar mai poți face și ceva care să te ajute enorm indiferent de ceea ce faci tu. Cum? Folosind o directie care este benefica pentru tine si stand in zonele din casa ta care favorizeaza sanatatea si armonia.

Orice boala are o cauza – un dezechilibru energetic. Dar si acel dezechilibru energetic are la randului lui o cauza! Acea cauza se regaseste deseori in Feng Shui. La fel se intampla si cu partea emotionala.

Când o problemă este generată de o cauză (cum ar fi dormitul pe o direcție negativă), poate fi extrem de dificil să rezolvi problema dacă acea cauză rămâne activă. Se poate, dar e mai greu și necesită de obicei eforturi ieșite din comun sau folosirea unor tehnici de natură spirituală. De exemplu, practicarea unor tehnici energetice pentru sănătate poate să nu fie suficientă pentru o persoană care doarme pe cea mai negativă direcție dintre toate.

Beneficiile folosirii Feng Shui

Dacă în prezent dormi cu capul spre o direcție negativă, schimbând-o poți:

Și dacă te vei muta într-o altă casă:

Cum poate Feng Shui să ne influențeze?

Dacă vrei să știi “cum” în sensul: cum poate anul construcției unei case să influențeze energia ei, tot ce pot să îți spun este că funcționează și că mulți oameni de afaceri și firme folosesc deja acest lucru ca să le meargă mai bine decât ție. Am auzit multe cazuri de succes la prima mână.

Cum anume se întâmplă acest lucru, probabil că doar marii maeștri din vechime care au pus bazele Feng Shui-ului știau. Însă pot să îți mai spun că eu personal am constatat că majoritatea persoanelor cu care am discutat aveau o viață similară cu ceea ce indica direcția pe care ei dormeau. Adică: dacă cineva avea insomnie, dormea pe o direcție negativă. Dacă cineva dormea bine, dar adormea mai greu, dormea pe direcția care îți dă cel mai multă energie și, prin urmare, te împiedică să te liniștești și să adormi. Cei care dormeau bine și nu aveau mari probleme de sănătate dormeau pe direcții bune. Și tu vei putea constata acest lucru cu prietenii și cei dragi. Mai greu o să fie probabil să îi convingi să și schimbe direcția. Dar dacă o vor face, probabil că viața lor se va îmbunătăți vizibil.

Cum anume lucrează Feng Shui mai exact?

În primul rând, se calculează pentru fiecare persoană direcțiile favorabile. Ele apar și în harta natală BaZi dacă o faci cu anumite softuri gratuite, cum ar fi cel de pe bazi.masteryacademy.com. Poți descărca de aici PDF-ul meu despre direcțiile favorabile. După ce îți calculezi harta, folosește PDF-ul ca să interpretezi direcțiile pe care le vezi acolo.

Apoi, există anumite influențe care afectează energia casei în fiecare an, numite și stele zburătoare. Acestea sunt publicate deseori pe site-uri de specialitate. Dacă vrei să ți le spun eu, poți veni la o consultație BaZi și, după aceasta, când îți trimit recapitularea, pot să îți spun și despre stelele anuale.

Apoi, pentru influențele anuale, se folosește planul casei pentru a vedea exact unde vine fiecare influență. De exemplu, în 2018, în zona de Nord este steaua cea mai negativă care nu trebuie deranjată, deci nu trebuie făcute renovări majore care să afecteze doar zona de Nord (dar trebuie să știi exact de unde până unde se întinde).

Există anumite remedii care se pot folosi, care sunt simple și nu au legătură cu animalele vândute în magazinele de Feng Shui populare. De exemplu, când știi exact unde este zona de Nord, acolo se poate pune un obiect din metal. Dar poate să fie orice obiect, atâta timp cât este făcut în proporție de 95-99% din metal și are acel luciu caracteristic.

O expertiză completă poate face chiar mai mult pentru tine sau business-ul tău

Dacă eu aș fi acum proprietarul unui mic restaurant sau firmă de web design, primul lucru în care aș investi ar fi o analiză Feng Shui a sediului din care îmi desfășor activitatea. O analiză îți poate arăta în ce zone poți să ai mai mult spor și să te concentrezi mai bine, în ce zone poți primi clienți pentru ca discuțiile să fie cât mai armonioase, care sunt influențele fiecărui an care modifică energia casei în sine și poți vedea cum elementele exterioare ale clădirii (macarale, centrale termice, clădiri extrem de înalte) pot influența sănătatea și temperamentul locatarilor.

Pentru o analiză Feng Shui de calitate poți apela la Hong Long Consulting. Se spune că BaZi este diagnosticul, iar Feng Shui este tratamentul, iar eu vreau ca persoanele pentru care fac o analiză BaZi să aibă și instrumentele prin care să își schimbe situația, întorcând-o în avantajul lor.

Azi nu e nevoie să urci un munte ca să afli unele din cele mai eficiente tehnici de Qigong. Am pregătit 5 exerciții pentru tine pe care le poți practica îndată ce le-ai citit.

Primește exercițiile și alte "secrete" pe e-mail